Home - Články - Máte v práci pohodu anebo honičku? Šéf podle znamení zvěrokruhu!

Máte v práci pohodu anebo honičku? Šéf podle znamení zvěrokruhu!

vloženo 23. 2. 2022
čas čtení: 7 minut

Máte v práci pohodu anebo honičku? Šéf podle znamení zvěrokruhu!

Vycházíte v práci se šéfem, ale ne a ne se mu dostat pod kůži? Klade na vás vysoké nároky anebo vám nechává volnou ruku? Jaký je váš boss podle znamení?

sdílet článek na facebooku

Beran
Šéfuje vám Beran? Tak to se v práci asi nezastavíte. Ale nebojte se, i když je neústupný, není si ve všem úplně jistý. Nicméně oplývá svěžími nápady a jeho organizační schopnosti jsou obdivuhodné. Beran je od přírody plný energie, proto požaduje vysoké pracovní nasazení i od svých podřízených. Zkuste mu složit kompliment, to rád uslyší.

Býk
Nadřízený ve znamení Býka je příjemný, cílevědomý a dokáže ocenit snahu u svých zaměstnanců. Může se zdát někdy nerozhodný, ale to jen pečlivě zvažuje stav situace. Býk je spravedlivý a nikdy nechodí kolem horké kaše. Potrpí si na svědomitost a dochvilnost.

Blíženec
S Blížencem se v práci nudit nebudete. Požadované úkoly budou tak rozmanité! S šéfem ve znamení Blížence se vždy domluvíte, umí se přizpůsobit potřebám svých podřízených. Nezapomeňte na to, že je Blíženec náladový a nikdy nevíte, co přesně čekat. Nerad řeší konflikty, ale když na to přijde, rozlouskne věci radikálně.

 
Rak
Šéf Rak? Asi pohoda sama, ale jen do té doby, než se začnou projevovat jeho pocity sebelítosti. Problémy na pracovišti nerad řeší a případným konfliktům se spíše vyhýbá. Své zaměstnance nepeskuje, vystupuje diplomaticky. Rakům vůdcovství svědčí.

Lev
Pokud pracujete pro šéfa Lva, určitě k němu vzhlížíte. Vždyť je tak ambiciózní, zodpovědný, ale přesto vás dokáže motivovat. Lev požaduje skvěle vykonanou práci a umí ocenit píli. Když dojde na konflikty a nemá náladu, raději mu zmizte z očí. I když je velkorysý a plný humoru, v rozčilení se v něm probudí dravá kočka.

Panna
Kdo jiný umí více organizovat a být důsledný nežli šéf narozený ve znamení Panny. Na své podřízené klade velké nároky a nesnese zahálení. Ale nebojte se, Panna poradí a je spravedlivá. Nezkoušejte si vymýšlet a odkládat zadané povinnosti na bůhví kdy, jinak bude oheň na střeše.


Váhy
S Váhami je to jako na horské dráze. Se svými zaměstnanci rozebírají problémy a snaží se najít nejlepší východisko. Prostě chtějí udržet na pracovišti rovnováhu, ale mnohdy neumí říci ne. Váhy nesnesou drama a vždy si pečlivě rozmyslí, než se rozhodnou.

Štír
Mohlo by se zdát, že je Štír spíše flegmatik, ale opak je pravdou. Štír očekává od svých podřízených špičkové výsledky. Nesnese netvůrčí pracovníky, kteří nemají smysl pro kreativitu. A jejich silná stránka, odhadnou vás a poznají, když si vymýšlíte. Pokud s nimi chcete vycházet, pracujte, jak nejlépe umíte.

Střelec
Se Střelcem vždy víte, na čem jste. Od svých podřízených požaduje absolutní loajalitu a oddanost. Střelec umí vychválit do nebe a zkritizovat do pekel. Střelec na svém teritoriu vládne a nestrpí neposlušnost. Neustále hledá vylepšení a tvůrčí impulsy.


Kozoroh
Pro Kozoroha je šéfování posláním. Zadané úkoly musejí být zpracovány svědomitě a seriózně. Pokud mu něco nebude vyhovovat, požaduje rychlou opravu a vysvětlení. Kozoroh má o všem přehled, toho neobalamutíte. Podřízeným rád poradí, ale výsledek musí být špičkový. Kozoroh musí mít pevnou půdu pod nohama, proto neriskuje.

Vodnář
S šéfem ve znamení Vodnáře je to někdy těžké. Své podřízené může manipulovat a tváří se přitom kamarádsky. Na pracovišti prosazuje změny a do popředí dává své ideály. Někdy je bezohledný, ale jeho postup je systematický. S neúspěchem se hořce smiřuje.

Ryby
Šéf v Rybě je obdařen velkou fantazií a přichází s novými nápady. Je spravedlivý a nesnese ponižování. Problémy posuzuje velmi pečlivě a nebojí se je řešit přímočaře. Nadřízený Ryba se mnohdy potýká s nedostatkem autority, což je škoda, protože se chová ke svým podřízeným slušně.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.