Home - Články - Láskohled 10. - 16. července

Láskohled 10. - 16. července

vloženo 7. 7. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. - 16. července

Tradá! Půlka roku 2023 je za námi! Stihli jste se letos zamilovat, nebo vám v lásce štěstí nepřeje? Nebojte se, ještě není všem dnům konec. Pokud se vám daří, svoje štěstí můžete prodloužit, pokud to zatím nestálo za nic, třeba se to změní už v novém týdnu. Nenechte se napínat a přečtěte si nový Lákohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čeká vás poměrně vášnivý milostný zážitek, tak buďte otevření novým romantickým příležitostem a vztahům! Věnujte pozornost svému partnerovi a projevte mu svou upřímnou náklonnost.

Býk
Pokud hledáte lásku, zkuste se zaměřit na spojení s někým, kdo sdílí vaše hodnoty a vizi do budoucna. Jedině tak získáte parťáka na celý život, s kterým si budete skutečně rozumět.

Blíženci
Tento týden se soustřeďte na komunikaci ve vztazích. Buďte upřímní a jasně vyjadřujte své pocity. Svého partnera poslouchejte a aktivně se zapojte i do ne vždy příjemných rozhovorů.

Rak
Vyjádřete svou něhu a starostlivost svému partnerovi. Hledejte hlubší porozumění a intimitu, protože ta se vám momentálně ze vztahu tak trochu ztrácí. Jste ale na dobré cestě.


Lev
Potkáte někoho, kdo vám zásadně ovlivní život. Uvědomíte si, že některé věci v životě není třeba řešit, tak jste do dělali doposud, a tak si kolem sebe vytvoříte lepší prostředí.

Panna
Do vztahů svých přátel i rodiny nezasahujete. Bohužel se to ale nedá říct o jisté vám blízké osobě, která má tendenci řešit váš milostný život a zbytečně vířit negativní emoce.

Váhy
Tento týden se soustřeďte zejména na rovnováhu a harmonii ve vztazích. Vyvarujte se zbytečným konfliktům, hledejte kompromisy a projevujte lásku a respekt ke svému partnerovi.

Štír
Překonejte obavy a otevřete se svému partnerovi! Buďte připraveni na intenzivní zážitky a intimitu. Pokud jste single, můžete narazit na někoho, s kým se budete cítit hluboce spojeni.


Střelec
Čeká vás dobrodružství a nové zážitky ve vztazích, tak dejte šanci novým lidem a příležitostem! Hledejte někoho, kdo sdílí vaši touhu po objevování a plánujte společná dobrodružství.

Kozoroh
Tento týden se zaměřte na budování stability a důvěry ve vztazích. Vybudujte pevné základy pro dlouhodobý vztah, a pokud jste single, vyhledejte někoho, kdo ocení vaše odhodlání.

Vodnář
Pokud jste single, hledejte někoho, kdo vám umožní být autentický a svobodný. To je pro vás ve vztahu zásadní a důležité a měli byste tomu přizpůsobit své požadavky na protějšek.

Ryby
Buďte empatičtí a projevujte lásku skrze intuici a romantiku. Pokud jste single, nebojte se ukázat citlivou a snivou stránku, která přitáhne někoho s podobnou emocionální hloubkou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.