Home - Články - Karta Luna varuje před klamy

Karta Luna varuje před klamy

vloženo 22. 3. 2024
čas čtení: 3 minuty

Karta Luna varuje před klamy

Karta Luna znamená, že všechno momentálně vidíte jako v měsíčním světle. Vládnete sice hlubokými instinktivními silami, přesto jste obklopeni přeludy. Rovněž mějte na paměti proměnlivost Měsíce, jelikož zrovna tak se bude proměňovat vše kolem vás.

sdílet článek na facebooku

V zajetí citů

Jste teď hodně zranitelní. Na své okolí působíte přecitlivěle až labilně. V partnerských vztazích zažíváte nejistotu. Bojíte se, že zůstanete opuštěni. Luna bohužel často znamená trojúhelníkovité vztahy plné nevěry a žárlivosti. Vašeho soka ve výkladu zosobňuje většinou karta Císař nebo Císařovna.

V lepším případě přináší Luna vztah s emotivní až umělecky založenou osobou. Může se ale jednat i o velmi nepraktického snílka, s nímž upadnete do stavění vzdušných zámků. V tu chvíli vás to ale bude bavit.

Profese co má efekt

V zaměstnání budete dělat věci co mají efekt nebo jsou i jenom na efekt. Zároveň se budou na povrch drát skryté věci i nadání. Budete umělecky naladěni, takže se můžete směle dát do psaní nebo herectví. Můžete být tak dobrým hercem, že uvěříte vlastní lži. Své intuice zas nejlépe využijete v psychologii nebo psychiatrii. Dokonce se můžete dát i na věštění. Zejména v kombinaci s kartou Smrt vstupujete do dolních podlaží duchovna. V méně vznešeném případě dostanete povolání v nočním provozu.


Luna působí na zdraví

Měsíční fáze mají vliv na zdraví člověka. Ženy by si měly při vytažení této karty dávat zvýšený pozor na gynekologická onemocnění. Karta může předpovědět také těhotenství. Při úrazech a operacích hrozí zvýšené krvácení jako je to během úplňku. V psychické rovině můžete pocítit labilitu nebo dokonce deprese. Zejména vytažení karty Viselec odráží psychosomatické následky potlačovaných a skrytých problémů, které se podepsaly na zdraví člověka. Přesto je velká šance, že se jedná jen o přechodné období a problémy časem odezní sami.

Zkuste všeho tajemného, co vás nyní obklopuje využít jako inspiraci. Možná se vám podaří proniknout do vlastního nitra nebo tajemných nauk.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.