Home - Články - Týdenní horoskop na 18. - 24. března

Týdenní horoskop na 18. - 24. března

vloženo 17. 3. 2024
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop na 18. - 24. března

Zima nám skončila a pomalu přichází jaro a sluníčko. Co vám hvězdy přisuzují pro tento týden? Jak na tom budete s pracovními příležitostmi. Čekají vás nová přátelství nebo se naopak schyluje ke sporům. To se dozvíte v novém týdenním horoskopu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte velice zajímavého jedince, který zamíchat kartami vašeho života. Nemusí se ihned jednat o někoho, s kým byste mohli mít milostný poměr. Klidně to může být nový kolega nebo kamarád na obzoru. Jedno je ale jisté, hodně vás inspiruje do budoucna.

Býk
V zaměstnání vás čeká doslova skvostné období. Vaše pracovní náplň se maličko pozmění a vy tak vyklouznete ze zavedeného stereotypu, který vás ubíjel. To se tak často nestává a vy jste rádi, hýříte opět skvělými nápady a vaše kreativita je na vrcholu.

Blíženci
Po zdravotní stránce na tom budete momentálně skvěle. Zbavíte se všech dosavadních neduhů a snad před sebou máte po zdravotní stránce daleko lepší období. Ale pozor, neusněte na vavřínech, o své zdraví i nadále pečlivě pečujte, abyste byli stále fit.

Rak
Tento týden se soustřeďte na své vnitřní pocity a emocionální pohodu. Můžete se cítit daleko citlivější než obvykle, ale nebojte se otevřít svá srdce lidem kolem sebe. Důvěřujte své intuici a dopřejte si čas na důkladnou regeneraci. Stojí to za to.


Lev
Chybí vám kreativita i motivace v pracovní sféře. Tak nějak v zaměstnání jen proplouváte a visíte na hodinách, kdy už bude konečně konec směny. Podobně netrpělivě čekáte i na víkendy. Není čas se zamyslet nad tím, jestli byste neměli změnit práci?

Panna
Venuše je tento týden v negativní opozici s vaším znamením. Postihne to zejména Panny v dlouhodobých svazcích. S partnerem se na ničem neshodnete a drobné hádky nebudou brát konce. Už to oba dva budete považovat za velice únavné. Zkuste to vyřešit.

Váhy
Harmonie a vyváženost budou hlavními tématy vašeho života celý tento týden. Snažte se proto najít rovnováhu mezi svými osobními a profesními závazky. Buďte také otevření novým vztahům a zážitkům. Nikdy nevíte, co hezkého a nevšedního vás může potkat.

Štír
Tento týden se intenzita a vášeň budou zdát neomezené. Je čas zkoumat hlubší úrovně sebe sama ale i ostatních kolem sebe. Buďte však opatrní, abyste nedovolili, aby vaše emocionální intenzita ovládla vaše rozhodování. Někdy s tím máte trochu problém.


Střelec
Vaše dobrodružná duše bude tento měsíc toužit po zcela nových zkušenostech a poznání. Je čas se vydat na cestu objevování a učení se novým věcem. Může se stát, že potkáte někoho, kdo má stejný cíl jako vy. Vaše cesta tak bude hned o něco veselejší.

Kozoroh
Stabilita a odhodlání budou klíčovými prvky v tomto období. Zaměřte se na dlouhodobé cíle a budujte si svou cestu k úspěchu krok za krokem. Pokud budete chtít všechno hned, tak je velká pravděpodobnost, že se vám to nepodaří tak, jak jste chtěli.

Vodnář
Vaše nekonvenční myšlení a inovativní přístup budou tento týden na pomyslném vrcholu. Buďte odvážní a nebojte se prosazovat své myšlenky a názory. Originalita vás může vést k úplně novým a inspirativním příležitostem. Musíte jít ale do všeho po hlavě.

Ryby
Venuše vstupuje do vašeho znamení milé Rybky a dokonce je v hezkém sextilu s Jupiterem. Obzvlášť v milostných vztazích vám to bude ku prospěchu. Zjistíte, že s jedním člověkem z vašeho okolí toho máte společného víc, než jste si původně mysleli.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.