Home - Články - Mrtvá maminka se vrátila! - Jarmila, 64 let, Krnsko u Mladé Boleslavi

Mrtvá maminka se vrátila! - Jarmila, 64 let, Krnsko u Mladé Boleslavi

sdílet článek na facebooku
vloženo 26. 2. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Jarmila_27.2.12.jpg.jpgTajemný příběh - Jarmila, 64 let, Krnsko u Mladé Boleslavi

Dobrý den,

rozhodla jsem se Vám napsat svůj tajemný příběh. Je to už dlouhých 7let, co mi zemřela moje milovaná maminka. Dlouho jsem se s touto skutečností nemohla vyrovnat, určitou dobu jsem musela užívat antidepresiva.
Měla jsem po mamince schovaný kapesníček, z kterého byla nádherně cítit její vůně a který mi ve chvílích největšího smutku velmi pomáhal. Vždycky jsem k němu přivoněla a pocítila trochu úlevu. Bohužel, postupem času, když jsem se dostala z toho nejhoršího i kapesníček přestal postupně vydávat svoji vůni.

Po nějaké době, jsem jednoho dne měla v pokoji položené tričko, které jsem se chystala obléknout. Při oblékání jsem náhle na jeho přední straně ucítila velmi intenzivně mně tak povědomou, známou a milovanou vůni, kterou před časem vydával i kapesníček po mojí drahé mamince. Tentokrát se ale vůně vytratila během pár hodin, nevím snad mě maminka chtěla upozornit na to, že tu se mnou je, nebo se jen rozloučit, třeba i naznačit, abych už se netrápila. Ještě teď se mi při té vzpomínce hrnou slzy do očí. Říká se, že čas všechno zahojí, je to pravda, ale na moji drahou maminku vzpomínám stále a někdy už i s úsměvem. Ráda bych se dozvěděla něco bližšího o tomto úkazu.
Děkuji vám a přeji hezký den.
Jarmila

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Dobrý den,

odchod našich nejbližších do „jiného světa“ je vždy velmi bolestivá část života. Milá pisatelko, věřte, že smrtí nic nekončí a Váš příběh je toho živoucím důkazem. Ve chvíli, kdy jste se alespoň trošku dostala z toho nejhoršího, kapesníček s vůní Vaší maminky trochu vyčichl, je to především tím, že maminka již přešla na druhou stranu, což, ale neznamená, že energie nebo jinak řečeno duše Vaší maminky Vás nadobro opustila. Věřte, že vůni, kterou jste cítila při oblékání, byla energií Vaší maminky, která se Vám vždy čas od času projeví a může mít mnoho podob, například slabého vánku nebo i ve Vašich snech. Vaše maminka bude s Vámi pořád a to ve Vašem srdci. Ano, čas vše zahojí, ale Vy máte krásné vzpomínky a při každé vzpomínce budete se svou maminkou. Ráda si s Vámi o všem a mnohem podrobněji popovídám, až spolu budeme hovořit.
Mnoho síly Daniela

Reakce paní Jarmily po provolání 30 minut ZDARMA s paní kartářkou Danielou:

Dobrý den,
moc děkuji Vám všem a paní Daniele. Výklad se mi moc líbil.
Ještě jednou Vám všem velký dík.
S pozdravem a přáním příjemného dne
Jarmila

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.