Home - Články - Horoskop lásky 17. - 23.4.

Horoskop lásky 17. - 23.4.

vloženo 16. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 17. - 23.4.

První jarní dny jsou za námi. Podařilo se vám už najít tu pravou lásku? Nebo jste si jen nezávazně užívali? Minulost hoďte za hlavu. Je tu další týden plný nových dobrodružství. Je na co se těšit. Především Býci zahoří láskou! Zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Dovedete nadchnout svým vystupováním a jste společensky aktivní, okouzlující Berani. Mars vás totiž dopuje přitažlivostí a chystá vám tím přímo žně pro nejrůznější dobrodružství.

Býk
Pokud jste zadaní, asi užíváte jedno z nejkrásnějších období své lásky, vášniví Býci. Váš vztah nabírá na hloubce a intenzitě, teď už neexistuje nic, co by vás mohlo rozdělit.

Blíženci

Cítíte, jak vám příjemně stoupá adrenalin, milí Blíženci? Otevírají se mnohé možnosti pro vaše sebevyjádření. Mars zařizuje, že jiskřivá chemie na vás působí mimořádnou intenzitou.

Rak
Aktivní Mars ustupuje do pozadí, milí Ráčci. Nebude vás už nutit k tolika milostným výbojům. Na druhou stranu Venuše vás stále chrání, takže to vypadá na mimořádně láskyplný týden.



Lev
Konečně jste se dočkali! Po týdnech nervozity se Mars stahuje a začíná vám sloužit. Na milostném poli dojde k tání a mezi zbytky sněhu začnou prorážet kvítka příjemných chvil.

Panna

Ačkoli to tak možná nevypadá, váš vztah se prohlubuje. Občasné mráčky, rozdíly a případná nedorozumění ve vás mohou vyvolat pocit, že se vám moc nedaří, ale to je pouze na povrchu.

Váhy
Konečně je to tu! Svádivý Mars vám zvyšuje možnost seznámení. Tak dlouho jste čekali na tento okamžik, tak ji využijte. Nejspíše si vás láska najde na cestách nebo při nakupování.

Štír
Tento týden máte šanci prožít opravdové kouzlo lásky! Ale kde? Všude tam, kde je hudba, tanec nebo kde se provozují vaše koníčky. Tak už s chutí do toho, vyrazte se zamilovat!



Střelec

K poťouchlé Venuši se tento týden připojí i Mars a budou do váš šťouchat společně. Jen vás provokují! Jste podráždění? Váš partner za nic nemůže, to jen hvězdy si s vámi hrají.

Kozoroh
Luna může spustit akci, která se zapíše do vaší historie. Výsledkem může být doživotní láska! Nejvíce přitahujete Býky a Berany, ale hvězdy mohou překvapit i nerohatým nápadníkem.

Vodnář

A opět je tu Mars, se kterým se cítíte tak sexy! Není divu, dodá vám tolik energie, přitažlivosti a touhy po experimentování, že vám v hlavě nezbyde prostor na nic kromě lásky!

Ryby

Porozumění, náklonnost a intimita vám stále klapou na jedničku! Pomalu je ale načase zvolnit, milé Rybky. Začněte trochu odpočívat. Jen tak si totiž dokážete udržet své kvality!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.