Home - Články - Čínský týdenní horoskop 17. - 23.4.

Čínský týdenní horoskop 17. - 23.4.

vloženo 15. 4. 2017
čas čtení: 2 minuty

Čínský týdenní horoskop 17. - 23.4.

Čínská astrologie patří mezi nejstarší dochované astrologické systémy na světě. Zjistěte, co vás dle východního horoskopu čeká následující týden! Rok 2017 je pod dohledem Kohouta. Právě Kohouti však budou v týdnu velmi podráždění. A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Víte, jaké jste čínské znamení? Zjistěte ZDE!

Krysa
Vstupujete do týdne, kdy nad vámi spokojeně svítí samo Slunce a spolu s ostatními planetárními velikány zajišťují vaše blaho. Spokojenost bude s každým dalším dnem zesilovat. Vesmírnou přízeň pocítí především vaše vyřídilka, kdy komunikační obratnost nezná mezí. Osobní kouzlo pomůže nezadaným, ale stabilizuje i domácí a pracovní atmosféru. Tady navíc dokážete udržet zdravou rovnováhu.

Buvol
Začátek týdne nebude vybočovat ze zaběhlých stereotypů. Hvězdy radí, abyste klidné vody využili pro úřední záležitosti, do nichž se jindy nehrnete. Energizující Mars změní atmosféru už v pátek, takže se víkend neponese v nudném duchu. Máte sil na rozdávání a do toho i skvělou náladu. Na pozoru se mějte pouze před lákavými pastičkami, které by mohly narušit křehkou stabilitu rodinného rozpočtu.

Tygr
Děláte čest svému znamení. Záříte energií, na níž by mohl být pyšný nejeden divoký tygr. Daří se vám skloubit péči o rodinu, budování kariéry, a ještě se věnujete milovaným koníčkům. Při tom všem nejspíš zapomínáte dýchat a jíst, takže se okolí diví, kde tolik sil berete. Do čtvrtka se nemusíte limitovat. Před víkendem se ale baterky začnou hlásit o slovo a vyplatí se zvolnit tempo.

Zajíc
Sluneční paprsky usnadňují Zajícům rozhodování a zbavují je nedůvěry v sebe sama. Jestliže si v tomto týdnu vezmete něco do hlavy, málokdo vám to dokáže vymluvit. Na vlastní kůži to poznají spolupracovníci i příbuzní. Tato nová sebejistota se vám zamlouvá natolik, že si ji budete chtít zachovat i bez ohledu na přízeň hvězd. Začnete nenápadně přeměňovat cestičku, po které jste se původně vydali.



Drak
Pracovní část týdne bude pro Draky zkouškou trpělivosti. Od přírody patříte sice mezi komunikativní znamení, ovšem tentokrát vám vesmír vystaví červenou kartu. Máte svázaný nejenom jazyk, ale i ruce. Budete muset sedět a sledovat okolní dění. Naštěstí už v pátek začne Slunce pracovat ve váš prospěch. Nadějné volání na návrat ke starému „já“ bude vyslyšeno. O víkendu už se budete všemu jen smát.

Had
Apríl ještě zdaleka nekončí a tentokrát se vyřádí na vašich energetických zásobách. Zatímco v pracovní části týdne překypujete vitalitou a optimismem, o víkendu se budete cítit jako přejetí parním válcem. Přijměte tyto výkyvy bez obav o své zdraví. Poslechnete-li, co si tělo žádá, přežijete je bez újmy. Pokud si můžete dovolit kratší volno, vyrazte s rodinou do přírody namísto práce.

Kůň
Přichází období nadějných pracovních vyhlídek. Nad ničím dlouho nepřemýšlejte, řiďte se instinktem a pakliže dostanete nějaký nápad, pak ho jednoduše zrealizujete. Tvrdohlavost bude tentokrát ku prospěchu věci! Profesní vypětí se ale ještě před víkendem odrazí na vašich energetických zásobách. Vyplatí se zvolnit tempo a častěji odpočívat fyzicky i psychicky.

Koza
Spokojenost držíte ve svých rukách. Bude totiž úměrná tomu, jak se jim podaří dodržet předsevzetí a pracovní termíny. Do pondělí skočíte s ohromnou chutí a nadšením, které se bude s přibývajícími dny zmenšovat. Před víkendem vás pak přepadne pocit, že se o vás pokouší jarní únava. Počítejte s tím a náročné úkoly směřujte právě na začátek týdne, kdy je zvládnete levou zadní.



Opice
Čeká vás šťastný týden na obou polích, které jsou pro vás klíčové. V lásce i kariéře hvězdy pracují ve váš prospěch, takže nebudete muset řešit, čemu věnovat více pozornosti. Zvládnete jednoduše obojí zároveň! Od středy se začnou vaše baterie vybíjet, což se odrazí i na vaší náladě. Bojujete s podrážděností a stresem. Nechtějte všechno hned, jsou věci, které neutečou.

Kohout
Lidé by kolem vás měli chodit raději po špičkách. Hvězdná konstelace způsobí, že budete výbušnější a náladovější než obvykle. Stačí proto naprostá drobnost, abyste načechrali svůj hřebínek a protivníka pěkně potrápili. Zatímco někteří jedinci si útok na Achillovu patu zaslouží, v jiných případech byste se měli držet zpátky. Zbytečně byste si dělali neplechu v mezilidských vztazích.

Pes
V pondělí sice budete mít náladu pod svého jmenovce, ale s přibývajícím týdnem se vám úsměv na tváři objevuje čím dál častěji. Víkend už slibuje perfektní program! Počítejte s tím, že se budete muset poprat s nejrůznějšími překážkami, kdy už si připadáte, jako by vám to vesmír dělal schválně. Svou nezdolnou energií je všechny ustojíte. Řídíte se heslem – co mě nezabije, to mě posílí.

Vepř
Do nového týdne nevkročíte pravou nohou, ale vyplatí se neházet flintu do žita. Krizové jsou hlavně rodinné vztahy. Domácí půda vám totiž neskýtá ten správný klidný přístav, jaký byste nyní potřebovali. Je nutné poprat se s mnoha úkoly a příbuzní vám na bedra nakládají stále více požadavků. Pokuste se udržet emoce na uzdě. V pátek vám spadne kámen ze srdce a bude zase dobře.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.