Home - Články - Znamení zvěrokruhu charakterizují nejen lidi, ale i města

Znamení zvěrokruhu charakterizují nejen lidi, ale i města

vloženo 10. 4. 2017
čas čtení: 4 minuty

Znamení zvěrokruhu charakterizují nejen lidi, ale i města

Stačí, pokud znáte přesné datum jejich založení. A pokud nevíte jistě, zkuste zapátrat v místních informačních centrech nebo u příznivců historie. Svůj vliv má i datum povýšení na město nebo získání samostatného statusu obce. A co o vašem městě říkají jednotlivá znamení?

sdílet článek na facebooku

Dynamický Beran (21. 3. – 20. 4.)
Jedná se o města, která jsou vždy něčím významná a jejich pulzující život každého uchvátí. Znamení Berana jim totiž dává do vínku určitou dávku jarního optimismu, jsou to města dynamická, na kterých je patrný rozkvět i kreativita.

Požitkářský Býk (21. 4. – 20. 5.)
Města jsou spjata s prací, vytrvalostí či požitkářstvím. Typickým příkladem města s s vlastnostmi Býka jsou ta, kde nechybí vyhlášené restaurace, kavárny, kde se dá odpočívat, ale zároveň i průmyslové čtvrtě.

Společenský Blíženec (21. 5. – 21. 6.)
Jde o města velmi společenská, v nichž nechybí pohyb, setkávání a také všemožné akce. Kvete zde moderní umění, stejně jako se investuje do míst, kde se setkávají lidé. A nechybí ani množství vzdělávacích institucí, které rozvíjí renesanční schopnosti.

Pečující Rak (21. 6. – 21. 7.)

V těchto městech se klade velký důraz na péči. Jsou to města, která vytvářejí především příznivá klima pro rodiny, ale nejen pro ně, jestli se někde o své občany starají, pak zde. Nechybí v nich parky, různá zázemí pro kulturní vyžití a poskytování sociálních služeb.



Majestátní Lev (22. 7. – 23. 8.)
Ano, jde o města vskutku královská. Tato města přitahují pozornost turistů, konají se zde velkolepé akce a nechybí cenné památky, mnohdy zahraničně známé. Jsou to města, co mají své osobité fluidum majestátu. A luxusní obchody všemožných značek jsou tu samozřejmostí.

Tradicionalistická Panna (24. 8. – 22. 9.)
Místní zde lpí na tradicích a pečlivě se vede městská kronika, stejně jako místní noviny. Plánování vždy počítá s nejmenšími detaily. Pořádek na ulicích a poctivě udržovaná zeleň patří v těchto místech k prioritám. Podobně jako dobře rozvinutá infrastruktura.

Zářící Váhy (24. 09. – 23. 10.)
Města nás zaujmou především svou bohatou architekturou a koncentrací umělců. Jsou to města plná entuziasmu, která například na vánoční výzdobě rozhodně nešetří. Daří se tu také malým originálním obchůdkům, typu autorských butiků, osobitých dárků i suvenýrů.

Tajemný štír (24. 10. – 22. 11.)
Lákají turisty svým záhadným geniem loci. Nechybí v nich křivolaké uličky nasáklé historií, stejně jako různé obchody s magickou tématikou či luxusním zbožím. Jsou to města, která mají své tajemství a magický závoj.



Činorodý střelec (23. 11. – 20. 12.)
Turisti si tato města zamilují na první pohled. Tedy pokud mají rádi činorodost, nákupy na tržištích nebo ve velkých marketech, noční život, moderní stavby, stejně jako netradiční kulturní akce. Větší koncentrace cizinců, je zde samozřejmostí.

Mocný kozoroh (21. 12. – 20. 01.)

Klid zde nehledejte. Ať už v historii nebo současnosti patřila tato města vždy mezi ty významné. Jsou to města, kterým nechybí a nechyběla schopnost jít kupředu, stejně jako vytrvalost. Spíše než do pozlátka se zde investuje do služeb a soběstačnosti města. Občané zde také bývají více aktivní ve věcech veřejných.

Inovativní Vodnář (21. 01. – 20. 02)

Dodnes se zde rodí nejvíce volnomyšlenkářů. Jsou to rovněž města, která prošla nejvíce změnami, moderní architektura bývá jejich symbolem. Nebojí se též podporovat různé inovace, ať už jde o vědu, kulturu nebo třeba místní dopravu.

Romantické Ryby (21. 02. – 19. 03.)
Jde o města s romantickými podloubími, květinovými parky a malebnými náměstími. Větší zde může být i koncentrace čajoven a různých podniků, kde se lidé mohou scházet v klidné atmosféře. Bývá tu bezpečno a milenci tato města také milují.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.