Home - Články - Horoskop lásky 1. – 7.5.

Horoskop lásky 1. – 7.5.

vloženo 30. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Horoskop lásky 1. – 7.5.

Byl první máj, byl lásky čas. Známý verš Karla Hynka Máchy se mění ve skutečnost. Právě dnes je 1. květen. Zjistěte, co si pro vás připravily hvězdy! Potkáte konečně svou životní lásku? Zažijete s partnerem příjemné dny? Víme to!

sdílet článek na facebooku

Beran
Královna lásky Afrodité brouzdá vašim znamením a očividně se jí tam velmi líbí. Uprostřed týdne máte přímo ideálními dny pro milostnou schůzku. Tak nepropásněte skvělou šanci!

Býk

Ačkoli tento týden začíná přímo svátkem lásky, pro vás nejvhodnější dny pro rande přijdou až v jeho závěru. Luna vám zpříjemní vaše chvíle ať už se seznamujete, nebo jste manželé.

Blíženci
Energický Mars spouští milostné události a přidává jiskry do partnerských vztahů. Vaše fyzická přitažlivost je vyšší než obvykle, jste zábavní a smyslní a okouzlujte na potkání.

Rak
Afrodité se svými plameny ze znamení Berana není pro vás žádnou výhrou, tudíž je nyní vhodnější nefixovat se na žádné nové vztahy. I ty stávající budou asi procházet zkouškou.



Lev
Můžete se těšit na radostný boom, protože královně lásky se velmi zamlouvá přátelství s vaším znamením. Čeká vás velká romantika a silné sympatie s osobami opačného pohlaví.

Panna
Řídíte se spíše rozumem než city, což se markantně ukazuje i v tomto týdnu. Přesto ve vás ještě zůstává smyslnost a pudovost, kterou jste v poslední době udivovali i své blízké.

Váhy

Venuše teď trochu narušuje vaše jemné tendence k harmonii. Možná teď pro vás není partner právě synonymem oázy klidu, ale váš vztah to rozhodně nemůže narušit. Buďte trpěliví.

Štír
Máj, lásky čas! Milí nezadaní Štíři, romantika si vás už dlouho měří svým zálibným okem! Hvězdy předpokládají, že se ještě více duševně spojíte s osobou, o které už dlouho sníte.



Střelec
Že je Máj, lásky čas, je nejvíce vidět asi u vás. V lásce a milostných záležitostech očekávejte žně! Tento týden nebude skoupý na seznámení, vyznání lásky ani intimní prožitky.

Kozoroh
Obrňte se trpělivostí, milí Kozorozi. Ačkoli tento týden začíná svátkem lásky, pro vás je vše složitější. Jako byste byli každý z jiné planety! Neděste se, to si jen hraje Venuše.

Vodnář

Měsíc lásky můžete zahájit ve velkém stylu, a dokonce se seznámit. Patronka lásky, Venuše, je vám velmi příznivě nakloněna, takže není divu, že teď zvýšeně záříte a okouzlujete.

Ryby

Ačkoli jen těžko najdeme romantičtější měsíc než květen, vy tento čas nepřivítáte příliš roztouženě. Naopak se vám do podvědomí začíná vkrádat zájem o finanční zajištění partnerem.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.