Home - Články - Týdenní čínský horoskop 1. – 7.5.

Týdenní čínský horoskop 1. – 7.5.

vloženo 29. 4. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní čínský horoskop 1. – 7.5.

Volný den, který nás v pondělí čeká, připadá na 1. května – svátek zamilovaných. Chystáte se na romantický výlet? Hvězdy vám poradí, jak den nejlépe využít! Radu pro vás mají i na následující dny v týdnu! Poznejte svoji budoucnost dříve, než se stane skutečností!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek května si nelze představit lépe. Štěstěna stojí na vaší straně a přihrává vám samé příjemné okamžiky. Máte toho v plánu tolik, že ani nevíte, kam dřív skočit. Vyplatí se …ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Oč šedivější bude začátek května, o to lepší vývoj můžete očekávat v dalších dnech. Vesmír pro vás chystá spoustu příjemných překvapení, které se zvolna rozjedou ve druhé polovině týdne. K naprosté spokojenosti …ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Májová atmosféra vám vrací ten správný životní drive! Především v komunikaci excelujete a dokážete umluvit snad každého, na koho ukážete prstem. Na pracovišti platíte za …ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Ušáci čínského zvěrokruhu budou chtít v tomto týdnu zalézt do nory a počkat, až se konečně promění hvězdná konstelace. Budou se vám hodit zásoby čokolády a komedií, díky nimž se nálada aspoň trochu vyhoupne nad bod mrazu. Krizová bude především …ČTĚTE VÍCE!



Drak

Do nového měsíce se vrhnete s ohnivou energií, jaká dělá čest dračímu znamení. Poznají to především vaše úspory, které mají tendenci příjemně tloustnout. Investiční otázky zvládáte bravurně. Radujete se z …ČTĚTE VÍCE!

Had

Máchův máj propůjčuje zrozencům Hada tolik energie, kolik do sebe vůbec dokážou načerpat. Hvězdy přejí všem aktivitám, které si pro tento čas zamanete. I ty nejméně oblíbené činnosti vám rázem jdou jako lusknutím prstu. Díky tomu …ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Vesmír proklepne vaši finanční situaci. Na začátku května připraví hned několik zkoušek, které jsou ale pro budoucnost Koní nezbytné. Uvědomíte si spoustu důležitých věcí a přestanete vyvádět hlouposti. Na pracovišti …ČTĚTE VÍCE!

Koza
V pátém měsíci roku to vypadá, jako by v komunikaci zrozenců Kozy padly všechny bariéry. Jste perfektními řečníky, kteří se snadno přizpůsobí měnící se společnosti. Ať se jedná …ČTĚTE VÍCE!



Opice
Přízeň Venuše mají zrozenci Opice pouze a jenom pro sebe. Připravte se na společenský týden, kdy se radujete ze samých pozitivních zpráv. Patronka lásky vám dává do vínku umění komunikace, s …ČTĚTE VÍCE!

Kohout

Romantická májová atmosféra doběhne i jindy uzavřené zrozence Kohouta. Lásku byste nejraději vykřičeli do světa. Bojujete s rozněžnělostí, kdy vás může k slzám dohnat i naprostá maličkost. Neberte …ČTĚTE VÍCE!

Pes
Začátek května je bohatý na zajímavé diskuse. Tematická pestrost prověří váš mozek a nedovolí, abyste zakrněli. Baví vás plamenné hovory, na druhou stranu propadáte frustraci, když se vám nedaří …ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zrozenci Vepře vstoupí do května rozvážným krokem. Hvězdy ještě vyspávají a vy byste se také neměli nikam honit. Vesmír poodhalí oponu budoucnosti a poradí, jak se na ni co nejlépe připravit. Vyplatí se …ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.