Home - Články - Magie lásky: 1. máj

Magie lásky: 1. máj

vloženo 30. 4. 2017
čas čtení: 3 minuty

Magie lásky: 1. máj

Kdo lásku nemá, ten po ní stůně. A kdo ji má, bojí se, aby o ni nepřišel. To praví starodávná moudrost. První máj je v Čechách časem lásky – a nejen kvůli Karlu Hynku Máchovi, ale díky keltským a slovanským dívkám, které čarovaly, aby jim byla láska příznivá.

sdílet článek na facebooku

Musíte dát pozor, aby vaše roztoužené ego nezvítězilo nad láskou, která vás naplňuje. Neprovádějte kouzla vůči milujícímu srdci. Pokud svedete muže z jeho cesty, vaše láska nebude šťastná a váš čin se vám nevyplatí. Vždy mějte na mysli opravdový a naplněný cit.

Zapomeňte na nechutnosti, láska je sladká jako med

Jistě jste slyšeli o kouzlech, které spočívají v sypání tělesného ochlupení, vlasů či nehtů do jídla a nápojů nebo dokonce kouzla s krví. Zapomeňte na tyto nechutnosti, které by se muži hnusily, kdyby o nich věděl.

Pokud nemáte zálusk na konkrétního muže, ale toužíte po skutečné lásce, napište si na papír vlastnosti, jaké by měl mít ten „váš“. Pak si papírek přilepte medem na srdce a přes něj položte bílý kapesníček. Ve své mysli si představujte podobu i vztah, jaký by měl být. Představujte si, že vás váš milý objímá, spí vedle vás, vaříte spolu, jít spolu. Prociťte to do nejmenších detailů, představujte si, že jste šťastná, protože už se to děje. To je podstata celého kouzla. Kouzlo je dobré vykonávat při dorůstajícím měsíci nebo vpředvečer 1. máje.



Pokud cítíte lásku ke konkrétnímu muži, vezměte jeho a svou fotku a slepte je medem lícovou stranou k sobě. Zabalte vše do kapesníčku a dejte si do záňadří. Prostě Lásku samu, aby vám dopřála tento vztah a slibte, že budete tomu muži dobrou partnerkou. Vše prociťujte a představujte se. Bez imaginace není magie.

Kouzelné uzlíky

Uzlíkovou metodu jsme zdědili po pohanských předcích. Vezměte červenou šňůrku, což je tradiční barva lásky. Važte na ní uzlíky a při každém si s rozmyslem, soustředěním a vizuálně představujte vlastnosti vysněného vztahu. Síla a čistota pocitů i zde hraje hlavní roli. Prožívejte své štěstí, jako byste ho už měla a prožívala ho právě teď. Pak zahrabte šňůrku do jarní země – dáváte tím signál, že zrno vašich představ může klíčit.



Magický květináč

Zasejte do květináčku nebo truhlíku semínka měsíčku zahradního. Každý den si nad nimi zpívejte, nejlépe oblíbenou píseň vás dvou, případně prostě tu „vaši“. Přejte si, aby vaše láska rostla stejně, jako klíčí rostlinky. Měsíček zahradní byl u starých kultur pokládán za symbol vytrvalosti. Na podzim skliďte semínka a za rok postup opakujte. Vaše láska vytrvá.

Máme též variantu s fazolkami: Zasaďte do květináče dvě fazolky, černou a bílou. K nim zapíchněte jedinou tyčku pro pnutí. Až fazolky vyrostou, pomozte jim, aby se pnuly obě rostlinky kolem jediné tyčky. Při zalévání a pletí si přejte, aby i vy a váš milý jste byli takto spojeni.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.