Home - Články - Čínský týdenní horoskop 17. – 23. 7. 2017

Čínský týdenní horoskop 17. – 23. 7. 2017

vloženo 14. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 17. – 23. 7. 2017

Které planety vám budou tento týden nakloněny a co to pro vás bude znamenat v praxi? Je vhodné se zaměřit na kariéru, na rodinu anebo plnit přání druhým? Expertka na čínskou astrologii Karmen vám prozradí, s čím může počítat vaše znamení.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátek druhé poloviny července se pro Krysy nese ve znamení velkých zkoušek. Zejména Mars testuje vaši trpělivost a zkouší horkou hlavu. Snažte se vyhnout unáhleným rozhodnutím, nepřinesly by nic dobrého. Na pracovišti… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Buvol

Milí Buvoli, vstupujete do období, kdy vás provází perfektní nálada. Ta jde ruku v ruce s empatií k širokému okolí. Nasloucháte svým blízkým a snažíte se jim plnit jedno přání za druhým. Vzkvétá i profesní sféra, v níž… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Tygr

Nadcházející týden patří lásce! To je pro unavenou tygří duši hotový balzám. Doba dovolených před vámi otevírá samé milostné lahůdky a je jen na vás, zda začnete psát vlastní román pro červenou knihovnu. Jste-li zadaní… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Zajíc

Vstup do dalšího červencového týdne není pro Zajíce žádný med, naštěstí s přibývajícími dny má váš program zlepšující se tendenci. Problematické budou mezilidské vztahy, v nichž zavládne napětí. Zatímco vy… ČTĚTE VÍCE ZDE!



Drak

Milí Draci, uprostřed července se můžete těšit na báječný týden, kdy excelujete na poli vztahů. Dokážete brilantně komunikovat, jste přirozeně vtipní, a proto není divu, že nemáte nouzi o společnost. Využít by toho měli… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Had
Hadí energie je v tomto čase nevyčerpatelná. Okolí vás podezřívá z užívání omamných látek, protože stíháte spoustu aktivit naráz a ještě se přitom usmíváte. Hvězdy vám jdou na ruku, a tak nehrozí, že… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Kůň
Další červencový týden propůjčuje zrozencům Koně tolik energie, že mohou směle dostát rčení „dře jako kůň“. Zastanete činnosti i za kolegy, kteří si užívají na dovolené a ani na domácí půdě nenecháte… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Koza
Samotný start týdne sice Kozy příliš nepotěší, ale další dny vám nepřízeň hvězd bohatě vynahradí. V pondělí a úterý se mějte na pozoru v otázkách rodiny. Zdá se, že každý hledíte na okolní svět odlišnou optikou. Od středy se naštěstí… ČTĚTE VÍCE ZDE!



Opice
Radujte se a volejte sedm dní sláva! Opice čeká příznivý týden, kdy se jim daří snad ve všech důležitých oblastech. Na pracovní půdě jim jde všechno jako po másle, zelenou mají také pro odjezd na dovolenou, nebo rodinné aktivity. Zvláště… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Kohout

Do nového týdne skočíte s obrovskou zásobou energie, která vydrží až do neděle. S optimismem se vrhnete na úkoly, které jste ještě nedávno chtěli přehrát na kolegy. Žádnou komplikaci neberete jako něco, před… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Pes

Milí Psi, střed července představuje poněkud zátěžovou atmosféru ve vašem životě. Hvězdná konstelace probouzí nervozitu a podrážděnost jak ve vaší maličkosti, tak v okolí. Náladu si… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Vepř

Milí Vepři, až do středy se snažte užívat harmonickou životní plavbu bez větších výkyvů. Druhá polovina týdne totiž skrývá napěťovou konstelaci planet, které se nedokážou dohodnout, kdo bude pro tento čas… ČTĚTE VÍCE ZDE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.