Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. srpna

Čínský horoskop na týden 21. - 27. srpna

vloženo 21. 8. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 21. - 27. srpna

Neváhejte se poradit s čínským horoskopem o tom, co vás v nejbližších dnech nevyhnutelně čeká! Dozajista budete mít dostatek energie na splnění vytyčených úkolů a náš horoskop vám řekne, kdy to bude a kdy byste si naopak měli odpočinout a do ničeho se nepouštět. Nečekejte již ani minutu a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Koncem měsíce se pokuste o větší nadhled. Netrapte se kvůli maličkostem a věci, které není ve vaší moci ovlivnit, zatím odložte. Neskutečně se vám uleví. Energii můžete uplatnit v zaměstnání, kde o zajímavé příležitosti… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní Buvolové potřebují v tomto týdnu spoustu pozornosti. Máte dojem, že si vás drahá polovička dostatečně neváží. Zkuste zapracovat na svém sebevědomí a vyhněte se projevům žárlivosti. Převezměte aktivitu ve vztahu a … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, v nadcházejících dnech se zaobíráte záležitostmi kolem bydlení. Máte spoustu nápadů, jak zlepšit stávající hnízdečko, případně si začnete pohrávat s myšlenkou stěhování. Mladší Tygři se rozhodnou… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Koncem měsíce k vám proudí spousta energie a elánu z vesmíru, což bude znát v pracovní sféře. Podáváte skvělé výkony, jste ambiciózní a nebojíte se náročnějších úkolů. Snažte se z tohoto týdne získat maximum. Pokud je… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Děláte čest svému znamení a překypujete ohnivou silou. Je otázkou, jakým směrem ji napnout. Pokuste se věnovat jedné činnosti a dotáhněte ji do konce. Máte tendenci rozdělat spoustu věcí a pak skákat od jednoho k druhému. Také… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hnacím motorem se stává kariéra, které přizpůsobujete celý program. Rodina i partnerský vztah stojí stranou, což se nesetká s pochopením vašich blízkých. Využijte poslední prázdninové dny, abyste společně načerpaly… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
V poslední srpnové dekádě vás čeká změna na milostném poli. Nezadaní Koně se mohou těšit na setkání s člověkem, který o ně má vážný zájem. Podle Afrodité byste se tentokrát měli vzdát aktivní role a nechat se místo… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v závěru prázdnin se mějte na pozoru před lákadly, které vysají vaše úspory. S penězi teď neumíte zacházet a lehce se dostanete do červených čísel. Větší investice si dobře promyslete a nejlépe je také konzultujte … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Atraktivita Opic narůstá s každým srpnovým dnem. Využít by toho měli platonicky zamilovaní, kteří mají ideální podmínky oslovit svůj idol. Flirtujete a doháníte, co jste o prázdninách nestihli. Ve vzduchu visí dokonce letní  … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Mladší členové rodiny potřebují najít uplatnění, jinak se nevymotáte z kolotoče opakujících se starostí. Nepomáhá nával povinností v domácnosti. Snažte se objevit nějakou aktivitu, která by je zaujala. Rozhlédněte se… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Před začátkem nového školního roku se události dostávají do pohybu a život Psů nabírá nový směr. Všechno, co během léta stagnovalo, získává jasné obrysy. Čerstvý vítr pocítíte na pracovišti, kde se kvůli lukrativní … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
V rodinném kruhu všechno funguje jako na drátkách. Dokonce i na potomky se můžete spolehnout, že dodrží své sliby a pomohou se starostí o domácnost. Před návratem do školního režimu máte všechno nachystané. Zato na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.