Home - Články - 29. únor – tajemný den, který hýbe zvěrokruhem

29. únor – tajemný den, který hýbe zvěrokruhem

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 2. 2012
Fotolia_zvyky_29_unor.pg.jpgTak jako pokaždé po čtyřech letech, i letos se nám do kalendáře vloudil tajuplný den – 29. únor. Nejkratší měsíc je v roce 2012 o den bohatší, co to však pro nás znamená? K tomuto neobvyklému dnu se váže několik velmi zajímavých nejen astrologických souvislostí – prozradíme vám je, čtěte dál!

Kdo se narodil 29. února, jistě ví, že slavit narozeniny jen jednou za čtyři roky není žádná legrace – na druhé straně však toto datum dává svým zrozencům jistý punc výjimečnosti, který platí i podle numerologie. Dvojky v datu narození dávají člověku citlivou a klidnou povahu, zatímco součtem 2 a 9 je číslo 11, které představuje vyšší vibraci dvojky a dělá ze svého nositele výjimečně silnou osobnost obdařenou velkou intuicí, která je ještě posílena tím, že jde o lidi, narozené v citově a intuitivně vnímavém znamení Ryb. Jsou to silní, ale zároveň zranitelní lidé, kteří toho mohou v životě hodně dokázat hlavně na úrovni citů, ideálů a pomoci potřebným.

Nebaví Vás chvilkové románky? Žádný Váš vztah nevydrží? Pomohu Vám najít skutečnou lásku, zavolejte mi! Astroložka Ljuba na tel.: 906 701 701

Vkládání přestupního dne však má vliv i na ostatní znamení, a nejvíc se to týká lidí, kteří se narodili na přelomu dvou znamení nebo blízko něj, tedy přibližně mezi 18. a 23. dnem kteréhokoliv měsíce. Pokud se to týká právě vás nebo vašich blízkých, zbystřete pozornost! Možná si myslíte, že znáte své sluneční znamení – ale nemusí to být tak docela pravda!

Systém přestupních let způsobuje, že začátek každého znamení je v každém roce malinko odlišný, a přesně to lze zjistit jen pomocí podrobného výpočtu. Mnozí lidé, kteří se narodili na hranici dvou znamení, získají jistotu teprve při výpočtu, do kterého se zahrne i hodina nebo dokonce minuta příchodu na svět. Jestliže jste se narodili například 19. února, můžete být stejně tak dobře Vodnář jako Ryby – přestupným letem vděčíme za to, že je to každý rok jinak, ale nic se nedá dělat, je to úlitba přesnosti našeho dnešního kalendáře! Například znamení Ryb se v roce 2012 začalo 19.2. v 7:17 ráno. Loni, v roce 2011, to bylo taky 19.2., ale již v 1:26 v noci a v roce 2013 to bude dokonce 18.2. ve 13:02, protože díky letošnímu přestupnímu roku se celý výpočet posune o kousek dozadu.

Doporučujeme: Pyramidové kyvadlo z křišťálu! Šestinásobně broušený křišťál s pyramidou a úchytem z bílého kovu propůjčuje kyvadlu čistý a elegantní vzhled. Součástí je i 19 cm dlouhý řetízek! Více zde

Víte, proč se přestupný den vkládá právě na konec února? Únor je nejkratší měsíc, a to zas souvisí s tím, že staří Římané, ke kterým sahají počátky našeho dnešního kalendáře včetně názvů měsíců v mnoha jazycích – například v angličtině nebo ve slovenštině – měli začátek roku nikoliv v lednu, ale 1. března. Přestupný den se tedy podle jejich pojetí kalendáře vkládal prostě a jednoduše na konec roku!

Nebýt přestupního dne, astrologické tabulky by byly o něco jednodušší. Kalendář by taky ztratil jednu ze svých zvláštností a kuriozit. Přestupný den si však nevymysleli lidé, ale je dán přírodou a oběhem nebeských těles – jeden oběh Země kolem Slunce trvá 365 a čtvrt dne. Nestěžujme si tedy na něj a užijme si ho!

Soutěžte s námi o zajímavé ceny! Nyní hrajeme o knihu "Co sny vypovídají o dětské duši". Odpovězte správně na naši soutěžní otázku a tato kniha může být Vaše! Zde

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.