Home - Články - Vztah s energetickým upírem

Vztah s energetickým upírem

sdílet článek na facebooku
vloženo 8. 12. 2013

Vztah s energetickým upírem

Energetičtí upíři jsou lidé, kteří vysávají energii z lidí ve svém okolí. A nejvíc ze svého životního partnera! Víte, jak na ně?




Ideální vztah? Jen na první pohled!


Před několika dny jsem se pomocí karet snažila pomoct jedné ženě, která si procházela velmi náročným rozchodem.
Nebyl to sice dlouhý vztah, trval pouze několik měsíců, ale o to byl intenzivnější. Nejprve se zdálo, že ti dva se skutečně našli, že jsou pro sebe těmi pravými partnery. Měli společné zájmy, podobné názory a navíc je spojovala silná vášeň.
Pro ni to byl zpočátku partner snů. Neustále jí vyznával lásku, říkal jí, jak je skvělá, skládal jí komplimenty a kdykoliv si na ni rád našel čas. Co víc by si ještě mohla přát?

Jenomže to mělo háček, a ten se poprvé ukázal již po několika týdnech. Jednou se stalo, že se mu celý jeden den neozvala. Podruhé zas chtěla jít v sobotu večer na sraz s kamarádkami místo rande s ním. Jindy odepsala na sms zprávu až s několikahodinovým zpožděním, protože toho měla hodně v práci. A kvůli všem těmto věcem se zlobil, nebo možná to byl spíš smutek než hněv – zkrátka něco mezi tím.

Nevím jak vy, ale já si myslím, že její chování bylo naprosto v pořádku. Z toho, co mi vyprávěla, jsem viděla, že ho rozhodně nezanedbávala – pouze zde pro něj nebyla čtyřiadvacet hodin denně, kdykoliv si on na to vzpomněl. Jenomže, když byl on v práci a ona mu volala, taky někdy nezvedl telefon. A to ani nemluvím o tom, když šel na pivo s kamarády!

Závislost na projevech pozornosti

Nebyla to ovšem žárlivost, aspoň ne ta klasická. Když například byli spolu a potkali nějakého jejího známého, mohla si s ním klidně povídat, dokonce se na něj i usmívat, a jemu to nevadilo.
Nebyly to ani obyčejné majetnické sklony – vůbec se jí nesnažil mluvit do toho, co v životě dělá, jak se obléká a podobně.
V některých ohledech to vypadalo, že je snad až příliš tolerantní. Dokonce prý jednou vyjádřil, že by jí toleroval nevěru, pokud by to byl jen jednorázový úlet a pokud by se mu s tím přiznala.

Archandělská mistrovská malá - Metatron 5x9,5cm
Bílá svíce namočená do voskové polevy s ručně vškrábanými glitry s označením Archanděla. Archanděl Metatron disponuje obrovským množstvím energie a protože byl údajně kdysi také člověkem, má velké pochopení pro všední lidské starosti.


Problém tohoto muže byl složitější, a právě proto nevzala jeho partnerka nohy na ramena hned při prvních náznacích problémů. V podstatě to byl skvělý člověk, byl rozumný, inteligentní, měl charakter.
Problém byl v tom, že potřeboval od svého okolí neustálou pozornost. Hlavně od partnerky! Občas se zeptal, jestli ho má vůbec ráda, a očekával okamžitou nadšenou odpověď. Když ho napadlo ozvat se jí, musela okamžitě odepsat. Zkrátka kdykoliv, když měl špatnou náladu nebo mu chyběla sebejistota, načerpal novou sílu od svojí partnerky.
To, že i ona byla někdy unavená, psychicky vyčerpaná nebo neměla dobrou náladu a chtěla být raději sama, ho příliš nezajímalo. A tak se začala v jeho přítomnosti cítit pod tlakem a díky tomu jí začala chybět životní energie a nadšení.

Jak poznáte, že žijete s upírem

Když mi o tom vyprávěla, hned mi bylo jasné, že je to jeden z případů energetického vampyrismu. Energetický upír je člověk, který čerpá svoji životní energií z ostatních – v podstatě je jistým způsobem vysává. Nejzáludnější na tom je, že většina energetických upírů ve skutečnosti vůbec netuší, že si počínají špatně. Mají totiž nějaké duševní zranění, nějaké trápení. Díky tomu jako kdyby část jejich duše ustrnula ve fázi dětství. Podobně jako malé děti si vyžadují vaši pozornost a projevy lásky hned teď a okamžitě.

Energetického upíra můžete mít ve svém okolí, aniž byste o tom vůbec tušili. Může to být člověk, o kterém byste si nikdy nic špatného nemysleli, protože je milý, přátelský a chová se k vám sladce – možná až moc! Může to být někdo z vaší rodiny, kolegů nebo dokonce i váš partner!

Znak, podle kterého poznáte, že máte do činění s energetickým upírem, je však jasný. Po komunikaci s ním se budete cítit unaveně a vyčerpaně, aniž by to mělo důvod. Zkrátka z vás vysál vaši životní energii!

Pomáhat upírovi nebo raději odejít?

Energetičtí upíři jsou v podstatě lidé, kteří potřebují pomoc. Smutné na tom však je, že vy jim ji nemůžete nabídnout. Pomoct si musí oni sami – musí si uvědomit, co ve skutečnosti dělají! Jenomže když jim to řekne někdo jiný, spíš je popudí, než cokoliv jiného! Musí zkrátka přijít jejich čas, kdy jejich duše dospěje a naučí se získávat energii jinak než z druhých lidí. I když máte energetického upíra rádi, tento proces bohužel nelze uspíšit, aniž by on sám chtěl. A většinou nechce – být upírem je totiž v zásadě velmi pohodlné!

Vraťme se však k našemu příběhu. Po dlouhém a nelehkém uvažování dotyčná žena pochopila, že ve vztahu, který bude takhle pokračovat dál, nemůže žít. Začínala se cítit vyčerpaně jeho neustálým vyžadováním pozornosti. I když on obdivoval její šikovnost v práci i doma, s ní to pomalu šlo dolu vodou a na nic už neměla energii. Byla ráda, když doklepala den na pracovišti a po návratu domů hned usnula. Mezi tím byl samozřejmě dlouhý telefonát s ním.

Nebyla jiná možnost než rozchod. A asi vám nemusím povídat, že jeho reakce byla víc než špatná. Teprve když měl strach, že ji ztratí, se ukázaly jeho negativní vlastnosti naplno – místo aby se zachoval jako chlap, jí začal dělat hysterické scény.

Ne všichni energetičtí upíři jsou na tom až takhle špatně. Je spousta lidí, u kterých se vampirismus projevuje pouze v náznacích. Ne vždy je nutné být radikální a přerušit všechny kontakty. Ale držet si odstup a nedovolit, aby s vámi upír manipuloval – to byste měli udělat vždy!

ROZHODNUTÍ! Nechcete šlápnout vedle? Zavolejte a nechte si poradit! Kartářka Anežka na tel.: 907 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS ANEZKA na 900 30 44
 

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.