Home - Články - Význam vašeho dne narození

Význam vašeho dne narození

vloženo 27. 7. 2020
čas čtení: 5 minut

Význam vašeho dne narození

Nebeská tělesa nás každodenně ovlivňují. Většina lidí má povědomí o tom, že jednotlivé planety ovlivňují znamení zvěrokruhu, nicméně už méně lidí ví, že den jejich narození má také svou vládnoucí planetu, která ovlivňuje jejich osobnost.

sdílet článek na facebooku

Římský kalendář pojmenoval dny v týdnu dle jednotlivých nebeských těles. Neděle byla dnem slunce (Dies Solis), pondělí dnem luny (Dies Lunae), úterý dnem Martovým (Dies Martis), středa dnem Merkuriovým (Dies Mercurii), pátek dnem Venuščiným (Dies Veneris) a v neposlední řadě sobota dnem Satrunovým (Dies Saturni). Každý jednotlivý den má svůj význam. Znáte vy význam svého dne narození? Pokud ne, dozvíte se ho právě zde.

NEDĚLE
Neděle je dnem odpočinku a úcty. Nedělňátko má život osvíceno slunečními paprsky. Tito lidé vysílají do svého okolí pozitivní energii a nabíjejí tak všechny kolem sebe. Jsou obdařeni kreativitou, šlechetností a štědrostí. Všechny tyto atributy své povahy dávají jasně najevo. Pokud jste se tedy na svět přišli v neděli, jste dítětem narozeným pod šťastnou hvězdou.

PONDĚLÍ
Lidé narozeni v pondělí mají proměnlivé tváře stejně tak jako Měsíc. Někdy se odhalí pro své okolí celí, někdy však bývají záhadní jako Měsíc v novu. Proměnlivost hraje v jejich životě velkou roli. Nálady se u nich střídají velmi rychle. Na druhou stranu jsou to lidé laskaví, skromní a citliví.


ÚTERÝ
Vládnoucí planeta dětí narozených v úterý je Mars. Ten symbolizuje bojového ducha. Lidé ovlivněni touto planetou znají svou cestu a jdou jasně za svým cílem, kterým je vždy vítězství. Jsou aktivní, energetičtí a odvážní. Někdy jsou ve svých snahách dosáhnout svého cíle destruktivní a ohniví.

STŘEDA
Středa je pod vládou Merkuru. Lidé narozeni pod tímto nebeským tělesem jsou velmi zvídaví a neklidní. Právě jejich zvídavost jim zaručuje úspěch v různých oblastech života. Tito lidé jsou komunikativní a logičtí. Nicméně někdy mají tolik zájmů, že přeskakují z jednoho na druhý a nedotahují věci do konce.

ČTVRTEK
Lidi narozené ve čtvrtek ovládá planeta Jupiter. Ta symbolizuje šťastný život. Čtvrteční lidé jsou obdařeni humorem a velkorysostí. Svůj život berou jako dar, který je třeba využít k naplnění vyšších cílů. Jsou to lidé konající dobro napříč společností. Ostatní by je měli brát jako požehnání.


PÁTEK
Venuše. Ta ovlivňuje páteční děti. Je plna porozumění, náklonnosti, lásky a krásy. Lidé narozeni v pátek jsou svůdní a umělecky založení. Někdy však až příliš malicherní a marniví. Děti narozeni pod touto planetou musí být obklopeni láskou a krásou, aby se mohl rozvíjet jejich talent. V opačném případě bude navždy potlačen a skryt.

SOBOTA
Vliv Saturnu dává najevo nelehkou životní cestu, které dítě narozené v sobotu musí projít. Musejí si prošlapat trnitou cestičku, díky které však získají cenné životní zkušenosti.Právě díky těmto zkouškám se z nich stanou lidé moudří a nezlomní. Občas se zdá, že jdou za svými cíli tzv. přes mrtvoly, ale je to právě jejich obtížná cesta, která je k tomuto donutila. V životě nemají nic zadarmo.

|<< < 650 | 651 | 652 | 653 | 654

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.