Home - Články - Pro ženy - Význam dnů

Význam dnů

Význam dnů

vyznam-dnu.jpgNaše přání se nám plní. Vesmír má však jiný pojem o čase, než my lidé, a tak se často stává, že se nám sny a touhy vyplní v době, kdy si už dávno přejeme něco jiného. K tomu, abychom vše dobře načasovali a získali ty nejlepší podmínky ke splnění, slouží mimo jiné i rozlišení jednotlivých dnů v týdnu. Každému totiž odpovídá jiná planeta a každý je tedy vhodný k něčemu jinému.


Pondělí je dnem Měsíce, v tomto dni tedy směřujeme vesmíru svá přání, týkající se rodinných vztahů, plodnosti a citů.

Úterý je zasvěceno Marsu, který mají ve znamení bojovníci. V tento den si můžeme přát vše, co se týká odvahy, bojovnosti, vášně či sexu.

Středa patří planetě Merkur, jenž je patronem poznání, nových zkušeností, kontaktů a začátků vůbec. Ve středu je tedy možné, zatoužit po čemkoli novém, ať už se jedná o soukromé či pracovní vztahy, nové bydlení a podobně.

Čtvrtek je dnem Jupiteru a na tento den směrujeme přání, která se týkají financí, úspěchu, prosperity a blahobytu.

Pátek patří planetě lásky Venuši, v tento den se tedy nezaměřujeme na nic praktického, ale pouze na lásku.

Napadlo vás někdy, proč se nejvíce sňatků uzavírá v sobotu? Nejen, že je to většinou volný den, ale sobotě vládne Saturn, což je planeta rozumu. Svá praktická přání, týkající se uzavření smlouvy, si tedy připravte právě na sobotní den!

Dnem Slunce je neděle, kterou využijeme pro své potřeby, týkající se získání síly a přátelství. Slunce je mocné a jistě vám pomůže.

Ještě je třeba dodat, že pokud Měsíc na obloze ubývá, tedy couvá a má tvar písmene "C", znamená to, že se můžeme zbavovat toho, co nám překáží - a využít charaktery jednotlivých dnů. Zatímco má-li Měsíc tvar písmene "D", tedy dorůstá, svými přáními můžeme získat.

Významy dnů

NEDĚLE - Den Slunce. Tento den je příznivý pro přátelství, sílu a tišící účinky.

PONDĚLÍ - Den Měsíce. Tento den přeje citům, plodnosti a rodinným vztahům.

ÚTERÝ - Den Marsu. Tento den je stvořený pro bojovnost, odvahu, vášnivé city a sex.

STŘEDA - Den Merkuru. Tento den je v duchu poznávání, nových vztahů a nových kontaktů, například pracovních.

ČTVRTEK - Den Jupiteru. Úžasný den pro finanční transakce, úspěch a dobrodružství.

PÁTEK - Den Venuše. Nejlepší den stvořený pro lásku.

SOBOTA - Den Saturnu. Tento den se uzavírají smlouvy a také sňatky, dříve to bývaly sňatky z rozumu.


S láskou pro Vás vypracovala kartářka Daniela.

Máte více otázek? Jsem pro vás na tel.: 906 701 701 a ráda vám je odpovím!

Kouzla lásky

Fotolia_clanek_Valentyn.jpgToužíte po lásce? Už máte dost samoty? Nesmutněte! Poradíme vám, jak přivolat milence nebo stálého partnera!

Sex na pracovišti

sex-na-pracovisti_b.jpgPřitahuje vás někdo v práci? Bude to pouze flirt nebo snad něco víc? Nosíte v sobě gen nevěry? Přečtěte si více!

Životní číslo

Fotolia_numerologie_zivotnihocisla2.jpgZnáte své životní číslo? Víte, že na Vás toto číslo dokáže mnohé prozradit? Přečtěte si více o sobě a svých životních možnostech!

Tarotové karty

Fotolia_tarot-2b.jpgVěštění z Tarotových karet vám pomůže odvrátit hrozící neštěstí nebo ukázat cestu ke štěstí! Nahlédněte do své budoucnosti!

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

Anketa

Přáli byste si osobní výklady karet prostřednictvím e-mailu?
Počet hlasujících: 305426
  1. 77318

  2. 69773

Vyberte možnost a klikněte


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.