Home - Články - Velký zimní tarotový horoskop pro lepší kariéru

Velký zimní tarotový horoskop pro lepší kariéru

sdílet článek na facebooku
vloženo 10. 1. 2016

Velký zimní tarotový horoskop pro lepší kariéru

Svátky jsou za námi, je čas opět pracovat na své kariéře! Víte, co vás letos v zimě čeká a nemine v práci? Tarot vám prozradí, jak se vyšvihnout nahoru a získat si prestiž!



Beran

Karta Viselec vám prozrazuje, že vaše kariéra se teď nebude chtít pohnout z místa – ať děláte, co děláte! Chvílemi vás to bude celkem slušně odrazovat od jakékoliv práci, ale hlavu vzhůru! Vaše snahy se zúročí, jen se musíte smířit s tím, že to bude ještě chvíli trvat!
Je vhodná doba připravit si půdu pro další plány, o kterých uvažujete do budoucna. Budete mít volnější období, které bude k tomuto účelu přímo ideální! Ke slovu se dostanou i staré resty a velmi rychle si uvědomíte, že i takové hluché období má něco do sebe. Sice se vám nepovede posunout se kupředu tak rychle, jak byste si představovali, ale zato si konečně vyčistíte stůl ode všech úkolů, které jste dlouho odkládali!
Na pracovišti se mohou čas od času objevovat drobné nepříjemnosti a komplikace. Zkrátka, věci nepůjdou jako po másle, ale budou se trochu zadrhávat. Je to zkouška vaší trpělivosti – časem se ukáže, že i tyto potíže byly k něčemu dobré, umožní vám totiž dotáhnout vaše produkty nebo služby k dokonalosti a díky tomu nenápadně získat náskok před konkurencí!

Býk

Karta Hvězda vám přináší nádherné vyhlídky – je to totiž karta naděje, inspirace a jasných cílů! Budete velmi přesně vědět, za čím si jdete, a co je ještě lepší, pro své cíle bude hluboce a upřímně nadšeni! Díky tomu jen málokdo odolá a každého snadno přesvědčíte, když o nich začnete se zápalem, a tvořivým elánem mluvit!
Vaše práce pro vás zdaleka nebude pouze prostředkem k vydělání peněz – bude vás opravdu bavit a budete přesvědčeni o tom, že to, co děláte, má hlubší smysl. Přesně takoví lidé to mají šanci dotáhnout ve své kariéře nejdále, takže se máte a co těšit! Pro vaše nápady, nový projekt nebo podnikatelský záměr se vás povede nadchnout i další lidi a stanete se vůdčí sílou dobře fungujícího pracovního týmu.
Nejlépe se vám bude dařit v profesích, které mají nějaký lidumilný a šlechetný podtext. Nejde vám přece pouze o to prodat své produkty nebo služby, ale toužíte, aby z nich měli lidé opravdu radost a usnadnili jim život. Díky vašemu pozitivnímu přístupu se vám povede zabít dvě mouchy jednou ranou, udělat něco dobrého pro svět a navíc si ještě vydělat!

Blíženci

Karta Smrt
vás upozorňuje – na vaší kariérní dráze se blíží převratné, hluboké a nezvratné změny! Přijdou nejspíš nečekaně a bez varování – možná to bude reorganizace na pracovišti, možná nějaká jiná událost, o které se dovíte až na poslední chvíli. Zpočátku vás to vůbec nenadchne, spíš budete mít ze změn strach, protože máte správné tušení, že přijdete o svůj pocit jistoty a bezpečí. To je však zároveň výzva a příležitost pustit se do nových a neprobádaných vod – využijte ji! Konec něčeho starého bude zároveň skvělou příležitostí k novým začátkům a otevře vám dveře k dosud netušeným možnostem.
Nakonec si budete muset přiznat, že konec něčeho starého vám v podstatě udělal velkou radost. Už vás to stejně nebavilo tolik jako kdysi, ale měli jste strach udělat změnu – rozhodující podnět musí zkrátka přijít zvenčí! Osud zařídí, že přijde ve správnou chvíli, když na to budete vnitřně připraveni a když to pro vás bude nejvíc užitečné! Název karty Smrt je velmi symbolický – znamená totiž ukončení něčeho, na čem lpíme, ale zároveň přináší možnost pro začátek nového života!


Rak

Karta Čtyři mince vám předpovídá stabilitu a kariérní jistoty, na které se budete moct spolehnout. Po celou zimu budete moct stavět na vašich dosavadních výsledcích a upevňovat si pozici, která vám přinese pocit bezpečí a budete se na ni moct spolehnout.
Všem příležitostem udělat ve své kariéře nějakou změnu se budete vyhýbat velkým obloukem – proč taky něco měnit, když jste spokojeni a nic vám nebude chybět? Se svým výdělkem budete spokojeni, akorát vaše pozice nebude už nabízet příliš možností dalšího kariérního růstu. Ale to vám nebude ani trochu překážet, vždyť se říká, že lepší je vrabec v hrsti než holub na střeše.
Ale ruku na srdce, nezavíráte si odmítáním nových možností zbytečně dveře k něčemu, co by se vám mohlo líbit a vyhovovat? Nelpíte až příliš na něčem, co je pevné, neměnné – a tudíž tak trochu nudné? Kdo neriskuje, ten nemůže nic ztratit, ale ani získat! Koncem zimy to pochopíte a postupně najdete odvahu k drobným změnám, které přinesou vaší kariéře nový směr a posunou vás o velký kus dál kupředu!

Lev


Karta Tři poháry vám věští velmi příjemné období, budete se radovat ze svých úspěchů a slavit spolu s kolegy, že se vám něco velkého povedlo úspěšně dotáhnout do konce. Budete oceňovat, že jako tým držíte pohromadě, a pro sobectví zde nebude místo. Pokud patříte mezi samostatně pracující lidi, budete vyhledávat aspoň nějakou společnost a někoho, s kým byste mohli své postupy a nápady konzultovat. Společně to dotáhnete mnohem dál, než kdybyste byli odkázaní jenom sami na sebe.
Klíčem k dalšímu postupu kupředu bude spravedlivě a štědře se podělit o zisky a nesnažit se obohatit na úkor spolupracovníků. Takové pokušení by znamenalo velmi rychlý konec vašeho snu o úspěchu! Jako Lvi se snadno dostanete v týmu na vůdčí pozici a chopíte se role organizátora, protože vás to baví a máte na to talent. Ale pozor, tuto svoji výhodu nesmíte v žádném případě zneužít, protože sice budete mít o něco větší přístup k moci a informacím než kolegové, a pořád jste ještě jeden z nich, váš náskok není velký a musíte si dát pozor, ať nezklamete jejich důvěru!

Panna

Karta Velekněžka vám jednoznačně radí spolehnout se v práci a kariéře na svoji intuici. Když budete naslouchat jejímu hlasu, dotáhnete to mnohem dál, než si myslíte! Některá vaše rozhodnutí možná budou vypadat iracionálně, ale čas ukáže, že váš vnitřní hlas vám poradil výborně! Nečekané kroky a nestandardní postup vám umožní zmást nepřítele a získat velký náskok před konkurencí!
Jedna z možností, jak posunout svoji kariéru kupředu, je využít esoterické znalosti. Horoskopy a astrologie vám poradí, na které oblasti a směry se zaměřit, abyste to dotáhli co nejdál! Skvělým pomocníkem bude i věštění – třeba kyvadlo, které vám umí říct jasnou odpověď, ano nebo ne! Při důležitých jednáních a schůzkách pak nezapomínejte na svůj drobný talisman pro štěstí, který vás bude ochraňovat a přinášet vám úspěch!
Pro své kolegy budete tak trochu záhadou a všichni se budou divit, jak je možné, že vám věci tak krásně vycházejí. Vašim tajemstvím bude spolupráce s neviditelnými silami, které nad vámi budou držet ochrannou ruku!

Váhy

Karta Poustevník vám předpovídá kariéru samostatného pracovníka, individualisty, který se spoléhá pouze na sebe a své vlastní síly. Bude to pro vás tak trochu neobvyklá situace, protože jako Váhy jste zvyklí spíš spolupracovat a začlenit se do týmu, ale velmi rychle poznáte, že právě tato dráha vám letos v zimě bude přinášet největší úspěchy. Takže místo spoléhání se na lehkomyslné kolegy a nekonečné domluvy se spoustou lidí, které stejně nic nevyřeší, si zkrátka všechno, co je potřeba, uděláte sami – a budete mít hotovo!
Budete si však muset připustit, že osamělá dráha není z dlouhodobého hlediska nic pro vás – budete to brát pouze jako dočasnou záležitost. Zároveň to však bude dobrá příležitost přehodnotit své priority a cíle, trochu si ujasnit, co vlastně přesně chcete a potřebujete. Když vám do toho nikdo nebude mluvit, půjde to mnohem snáz a nebude zde nikdo, na koho byste museli neustále brát ohledy. Uvědomíte si, že nezávislost a svoboda mají pro vás velkou cenu a že jsou to cíle, za které se vyplatí bojovat.



Štír

Karta Pět mečů vám prozrazuje, že trocha vypočítavosti a spekulování vám letos v zimě rozhodně nebude na škodu! Konec konců, dělají to všichni kolem vás – tak proč byste z toho měli mít špatné svědomí! Jako Štíři to navíc umíte s lidmi a máte talent vidět věci, které ostatním unikají, a to vám dává možnost získat si před konkurencí cenný náskok!
Na vašem pracovišti teď rozhodně nebude panovat kdovíjaká spolupatřičnost – právě naopak, někdy budete mít pocit, že soupeří snad každý s každým! Podle toho se zařídíte i vy a budete se snažit získat si co možno nejvíce výhod na svoji stranu. Účel bude světit prostředky!
Trocha vychytralosti se vám vyplatí hned po několika stránkách. Jednak si díky ní zvýšíte svůj příjem, a jednak máte velkou šanci na kariérní postup a povýšení. Díky drobným a šikovným trikům se vám povede vloudit se do přízně šéfa, a z toho pak budete těžit. Dobře víte, že v některých věcech jste lepší než neoblíbení kolegové, a na tom budete stavět svůj úspěch. Co na tom, že občas použijete trochu nečestné prostředky! Omlouvá vás, že druhá strana bude hrát ještě mnohem zákeřnější hru!

Střelec

Karta Měsíc vás upozorňuje, že máte sklon si stavět vzdušné zámky a věřit iluzím, které nejsou zas tak docela pravdivé. Budete snít o nějaké pracovní příležitosti nebo o povýšení, ale bude to hodně vzdálené od reality – aspoň prozatím! Přísahali byste na to, že váš šestý smysl vám nelže, ale pozor, protože každý se může občas nechat splést, i vy!
Když vaše plány nevyjdou přesně tak, jak jste si to vysnili, budete mít sklon podléhat sklíčenosti a budete v pokušení vzdát věci, o které se snažíte. Vždyť proč do toho zbytečně vrážet námahu, když z toho stejně nic nemáte? Ale nepolevujte, protože kdo si počká, ten se dočká, a po největší krizi velmi často přichází ten největší úspěch!
Na pracovišti si dávejte pozor na intriky a další věci, které se dějí skrytě. Jako Střelci patříte mezi upřímné a přímočaré lidi, ale počítejte s tím, že nejsou všichni takoví, jako jste vy. Podivným pracovním vztahům bude lepší se obloukem vyhýbat a když vám bude chování druhé strany něčím podezřelé, raději zařaďte zpátečku a dávejte si dobrý pozor, jaké smlouvy s kým podepisujete!

Kozoroh

Karta Dva meče
vám přináší nerozhodnost a váhání, protože byste rádi investovali svůj čas do toho nejlepšího a nejperspektivnějšího projektu. Všechno stihnout nemůžete, ale rozhodnout se, co má budoucnost a co nikoliv nebude vůbec jednoduché! Budete nad tím hodně přemýšlet, zvažovat všechny plusy a mínusy, ale nakonec stejně dáte slovo spíš svým pocitům a intuici. A ukáže se, že spolehnout se na svůj vnitřní hlas byl dobrý nápad! Snad to bude řízení samotného osudu a Štěstěny, které vás nasměruje na tu správnou cestu!
Příjemná a klidná atmosféra na pracovišti pro vás teď bude nadevše cenná. V hektickém a chaotickém prostředí se vám totiž bude jen velmi špatně soustředit na cokoliv, natož pak na složité a odpovědné úkoly, které vás teď čekají. Na přemýšlení o důležitých věcech, které budou mít do budoucna velký dopad, potřebujete zkrátka klid a dostatek času.
Váš vnitřní klid bude přitom obdivuhodný a kolegové vám ho budou závidět. I v těch nejnáročnějších situacích si zachováte chladnou hlavu a trpělivost, a díky tomu zachráníte nejednu zakázku!

Vodnář

Karta Král mincí
vám dodává velmi pragmatické a cílevědomé myšlení. Budete mít talent uplatnit své organizační schopnosti a chopit se vedení v jedné důležité záležitosti, která vám přinese hodně peněz. Vaše schopnosti, které teď ukážete, spolu se spolehlivostí a loajalitou neuniknou pozornosti nadřízených. Stačí ještě chvíli vytrvat ve směru, který jste si začali, a povýšení budete mít rychle v kapse!
Za svoji práci se nebudete stydět říct si o patřičnou odměnu – asertivita se vám vyplatí! Vždyť proč byste se zbytečně trápili kvůli pár korunám, když si s trochou diplomatičnosti můžete snadno vyjednat mnohem lepší podmínky? Chce to jen trochu odvahy a průbojnosti, které vám naštěstí chybět nebudou! Další vaší silnou stránkou bude vytrvalost. Když se do něčeho pustíte, tak to taky dotáhnete do konce. Někdy snad až nebudete poznávat sebe sama, protože jako Vodnáři míváte obvykle dobré nápady, ale jen málo z nich se vám povede opravdu uskutečnit. Teď se to změní a najdete v sobě sílu vůle proměnit svá přání v realitu!

Ryby

Karta Rytíř holí
znamená spoustu energie, kterou nasměrujete do rozvoje své kariéry. Po svátcích budete příjemně odpočati a do práce se vrátíte se spoustou nové motivace a inspirace. Projevíte svoji iniciativu, pustíte se do nových věcí a budete tvořiví a plní nadšení. Klidně si na sebe vezmete úkoly, které nikdo před vámi ještě nezkoušel a budete věřit tomu, že se to zkrátka povede. A budete mít pravdu!
Vašeho nadšení a motivace si povšimnou i nadřízení nebo vaši klíčoví zákazníci. Spolupracovat s vámi bude radost, protože bude vidět, že vás vaše práce opravdu baví. Pak už to bude jenom krůček ke kariérnímu růstu, k novým zakázkám nebo k postupu nahoru v žebříčku firemní hierarchie!
Někdy si však budete muset dávat pozor, abyste to se svým pracovním nadšením až příliš nepřeháněli. Ne všichni kolegové ho budou sdílet, právě naopak, někteří by se nejraději nenápadně flákali a nic moc nedělali. Právě u těchto lidí nebudete příliš oblíbení, takže buďte opatrní. Mohou proti vám začít intrikovat a pomlouvat vás – raději vsaďte na diplomatičnost a snažte se udržet s nimi dobré vztahy! 

PŘERŮSTAJÍ VÁM STAROSTI PŘES HLAVU? Pomohu vám vaše trápení vyřešit! Tel.: 906 701 701 nebo mi pošlete SMS ve tvaru SMS JASMINA na 904 30 44. Kartářka Jasmína

Autor článku

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.