Home - Články - Velký vánoční horoskop

Velký vánoční horoskop

sdílet článek na facebooku
vloženo 10. 12. 2013

Velký vánoční horoskop

Jste zvědaví, co si pro vás hvězdy připravily o svátcích? Prozradíme vám to v našem velkém vánočním horoskopu!




Beran

Dokonce ani o Vánocích nebudete moct pustit z hlavy práci. Máte totiž před sebou nové projekty, takže se máte v novém roce na co těšit. Zároveň to však znamená, že v rodině nebudete mít právě společenskou náladu, protože jste myšlenkami již někde u své budoucí skvělé kariéry. Změní se to až mezi svátky, kdy navážete nová přátelství a velmi příjemné bude toto období i v lásce. Budete mít kolem sebe samé příjemné lidi, se kterými se budete dobře cítit a užijete si zábavu i romantiku. V posledních dnech starého roku se ještě budete snažit trochu pracovat, ale z pracovního soustředění vás vytrhne váš protějšek, který si pro vás připraví noc plnou vášně!

Býk

Letošní Vánoce se pro vás ponesou ve znamení odpočinku a domácí pohody. Bude vás bavit vytvářet útulný domov se vším, co k tomu patří. Abyste se mohli naplno věnovat tomu, co vás baví a čím můžete udělat radost svým blízkým, pokuste se udělat si o svátcích co nejdelší volno z práce. Za své letošní úspěchy si to přece zasloužíte! Pracovní povinnosti, které lze odložit, odložte a místo toho si užívejte příjemnou atmosféru domova a svátků, naplní vás to novou energii, takže pak budete moct opět naplno pracovat. O Silvestrovské noci dáte přednost spíš klidnější zábavě, třeba doma u televize, na divoké večírky nebudete mít náladu.

Blíženci

Těsně před Vánocemi budete mít společenskou náladu, ale až přijdou svátky, uvědomíte si, že vlastně potřebujete i trochu samoty. Mezi jednotlivými rodinnými událostmi si tedy najdete čas i sami na sebe a budete se věnovat věcem, které sice tak trochu souvisí s vaší prací, ale zároveň vás velmi baví a nacházíte v nich seberealizaci. Do nového roku budete mít velké plány a mezi svátky si najdete čas na to, abyste si připravili půdu pro nové projekty v oblasti, která vás vždy lákala, jen na to dosud nikdy nebyl čas. O Silvestru navážete spoustu nových známostí a trochu si i zaflirtujete. Ovšem pokud jste zadaní, dejte si pozor, ať se váš zákonitý protějšek o ničem špatném nedoví!

Rak

Svátky jsou sice časem hojnosti, ale vy budete mít spíš šetřivou náladu. Budete se snažit vytěžit maximum z minima finančních prostředků, což se sice nebude příliš zamlouvat někomu z vašeho okolí, ale nakonec všichni uznají, že se vám to vyplatilo a byl to dobrý nápad. Naopak, pokud se necháte zlákat k bohémskému rozhazování peněz, sice si to na chvilku užijete, ale již brzo začne být jasné, že jsou potřeba nová pravidla. Mezi svátky si najdete čas sami na sebe a na vylepšení vaší vizáže. Bude to vidět na první pohled a sklidíte komplimenty. Nezapomínejte však, že základem skvělého vzhledu je odpočinek a dostatek spánku. Dokonce i na Silvestra si dopřejete spíš klidnější program.

Lev

Budete se ze všech sil snažit skloubit rodinný a pracovní život, ale již začátkem svátků poznáte, že to tak docela nejde. Nezbude vám nic jiného, než se věnovat naplno pouze rodině, i když myšlenky vám tu a tam budou pořád ještě utíkat k práci. Raději se držte dál od svého pracovního diáře a služebního telefonu, protože jinak zůstane všechno polovičaté. Mezi svátky se vyplatí dopřát si trochu cestování. Udělejte si příjemný zimní výlet nebo rovnou celou dovolenou, báječně si to užijete i s vašimi blízkými. Pokud vyrazíte ve společnosti svého milého protějšku, pak se jako bonus dočkáte pořádné dávky erotické vášně! Silvestrovskou noc si nejlépe užijete mimo domov v příjemné společnosti.

Panna

Vánoční oslavy budete mít do detailů promyšlené a nic neponecháte náhodě. Vyplatí se vám to a všechno dopadne na výbornou. Všechno budete mít udělané s předstihem a díky tomu se vyhnete zbytečným starostem a stresu. Pozor však na nudu, která se může vloudit i do toho nejhezčího svátku, pokud je naplánovaný až příliš pečlivě a systematicky. Dejte průchod své spontánnosti! Mezi svátky se trochu zamyslíte nad rodinným rozpočtem, který přece jen dostal trochu zabrat, a přijdete na nové způsoby, jak si některé finanční záležitosti vyřešit. Nuda se o vás bude pokoušet i o Silvestru, zapojte tedy svoji kreativitu a něco vymyslete – nejlépe ve společnosti svého milého protějšku!

Váhy

Těsně před svátky budete hodně řešit materiální záležitosti. Budete cítit potřebu dát svému okolí najevo, že si žijete na určitém standardu, a vystavit na odiv svůj majetek. Je v tom trochu předvádění, ale proč si to nedopřát, zvláště pokud na to máte. O svátcích budete mít příjemný pocit, že po materiální stránce jste udělali pro své blízké vše, co bylo potřeba. Díky tomu se budete moct opravdu uvolnit, dopřát si trochu zábavy a vychutnávat krásnou sváteční atmosféru. Mezi svátky se objeví podivné pocity, které si nejlépe vyřešíte, když budete o samotě. Potřebujete si utřídit své myšlenky co se týče některých lidí. O Silvestru však už opět budete mít náladu na veselou zábavu!

Štír

Vánoční atmosféru letos nebudete prožívat nijak dramaticky. spíš budete rádi, že máte konečně trochu klidu si pořádně odpočinout a věnovat se věcem, které vás baví. Uvědomíte si, že toužíte poznávat nové lidi, inteligentní, zajímavé a plné fantazie. To ovšem není snadné, a tak zpočátku zůstane hlavně u představ. Pokud jste nezadaní, nejvíc ze všeho vám bude chybět nápaditý partner, ale i zadaní Štíři se chvílemi přistihnou, že tajně touží po změně. O to mileji budete překvapeni něčím, co si váš protějšek pro vás mezi svátky nebo o Silvestru vymyslí! Nezadaní zas věnují hodně energie tomu, aby v poslední večer v roce nebyli sólo – a toto snažení se vám vyplatí!

Střelec

Těsně před Vánocemi se budete věnovat spíš práci a svým koníčkům než domácím přípravám, pak však otočíte směr o sto osmdesát stupňů. O svátcích už budou vaše myšlenky a volný čas patřit jen a pouze vaší rodině, a tak to má být! Dopřejete si trochu klidu a Vánoce si skvěle užijete i navzdory tomu, že nebudete mít vše dokonale uklizeno a ve stoprocentním pořádku. To však není základem štěstí – naštěstí to brzo pochopí i vaši příbuzní, kteří si s vámi užijí báječné rodinné setkání. Mezi svátky a o Silvestru si naplánujete trochu volného času, abyste se podívali mimo domov, cestování vás bude bavit. Poslední dny v roce přinesou nezadaným Střelcům novou lásku!




Kozoroh

Vánoce se pro vás ponesou ve znamení odpočinku a partnerského štěstí. Ať už žijete v dlouhodobém vztahu nebo máte novou známost, o svátcích si spolu užijete spoustu romantiky. Čas, který prožijete ve dvou, bude nezapomenutelný a plný krásných vyznání! Mezi svátky si trochu zalenošíte, nemějte kvůli tomu výčitky – je přece přirozené a zdravé dopřát si občas trochu nicnedělání. Stejně vás brzo nasytí a s radostí se pak pustíte do svých koníčků. O Silvestru si budou všichni kolem vás užívat divokou zábavu, ale vy jí jaksi nebudete moct přijít na chuť. Nejraději byste byli sami, vyplatí se proto odjet třeba na chalupu a užít si klidný závěr roku.

Vodnář

Ještě těsně před svátky budete řešit pracovní záležitosti a vaše starosti se budou točit spíš kolem toho, jak si vyjednat výhodnější podmínky, než kolem svátečních příprav. Vánoční atmosféra vás zasáhne pouze velmi okrajově. Svátky jako takové pro vás budou hlavně dobrou příležitostí, jak se blýsknout před svým okolím a pozvat na návštěvu nejen své příbuzné, ale i přátele a známé. Rádi se jim pochlubíte se svým útulně zařízeným domácím hnízdečkem. Mezi svátky se nevyhnete řešení byrokratických restů, které musíte stihnout před koncem roku, ale zvládnete to s úspěchem. Příchod nového roku pro vás bude výjimečnou událostí a užijete si ho ve sváteční náladě.

Ryby

O Vánocích budete spokojeni a budete mít radost z toho, že vám nic nechybí. Víte, že váš život je v zásadě velmi šťastný a nemáte si na co stěžovat, navíc budete mít dobrý pocit z toho, jak se vám povedlo zvládnout předvánoční přípravy. Přesto se však objeví jeden stín pochybností. Ať už si to připouštíte nebo ne, uvítali byste ve vaší rodině více něhy a projevů vzájemné náklonnosti. Na druhé straně budete velmi potěšeni tím, jak se letos vyvinuly vaše majetkové záležitosti, a dobře víte, že nemůžete chtít všechno najednou. O Silvestru si můžete dovolit vyhodit z kopýtka. Pozor však na lidi kolem vás, neměli byste jim příliš důvěřovat, hlavně ne opačnému pohlaví!

VAŠE BUDOUCNOST! Nevíte jakým směrem se vydat a jak se správně rozhodnout? S pomocí mých čísel najdeme to řešení, které bude nejvhodnější! Numerolog Max na tel.: 906 701 701!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.