Home - Články - Velký runový horoskop na léto

Velký runový horoskop na léto

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 6. 2014

Velký runový horoskop na léto

Magické runy vám prozradí, co vás letos v létě nemine a jaký životní úkol na vás čeká! Víte už, jakou nit osudu vám upředly vikingské sudičky?



Beran

Runa Algiz je mocným znamením ochrany, takže letos v létě se nemusíte obávat ničeho špatného. Tato runa vás bude chránit sílou posvátného zvířete losa, jehož jméno nese. Nudy se rozhodně obávat nemusíte a čekají vás velká dobrodružství ve volném čase i v pracovním životě. Máte sílu zvládnout i ty nejtěžší úkoly, takže si nemusíte klást zbytečně skromné cíle – vy přece máte na víc!
Nikdy však přitom nezapomínejte, že tento úspěch a síla jsou dary osudu a není to rozhodně žádná samozřejmost. Runy si vás pro letošní léto vyvolily jako tajemné miláčky Štěstěny, ale abyste tuto jejich přízeň neztratili, musíte pamatovat i na ostatní, kdo takové štěstí neměli. Jako správní a čestní bojovníci byste proto měli pomáhat slabším a těm, kdo jsou právě v nouzi. Takové počínání vám nejenže udrží přízeň sudiček, ale zároveň vám přivede do cesty velkou lásku, která bude korunou vašeho štěstí a rozvíjející se vztah bude pod ochranou této mocné runy!

Býk

Runa Othala vám připomíná dědictví, které jste získali po svých předcích. Toto dědictví musíte rozumně spravovat, moudře užívat a vážit si ho, abyste ho později mohli předat svým potomkům. Přesně to je vašim hlavním životním úkolem pro letošní léto.
Pod slovem dědictví si většina z nás představí nějaký hmotný majetek, například dům nebo starožitnosti. To však není jeho jediná podoba. Pečovat o dědictví znamená udržovat naživu odkaz předků, jejich myšlenky a to, o co se v životě snažili. Vzpomeňte si na své rodiče, prarodiče nebo jiné předky, ke kterým vás pouta silný citový vztah. Byli by spokojeni s tím jak žijete a jak nakládáte s majetkem, který vám zanechali? Pokud odpovíte, že nejspíš ne, měli byste se snažit tyto energie vyrovnat a udělat ve svém životě věci, které by vaši babičku nebo dědečka jistě potěšily – bez ohledu na to, jestli jsou ještě na tomto světě nebo ne. Může to být cokoliv – vy sami to jistě nejlépe víte a intuice vám napoví!

Blíženci

Runa Kaunaz znamená plamen pochodně, a ten vám bude letos v létě jasně zářit na cestu – samozřejmě obrazně řečeno! Ve svých myšlenkách to však budete přesně tímto způsobem cítit. Vaše životní cesta bude jasná a jednoznačná a nebudete mít vůbec pochybnosti o tom, co máte dělat. To bude příjemná změna oproti nedávné době, kdy jste váhali, která cesta bude pro vás nejsprávnější. Začátkem léta neomylně vykročíte na cestu za svými cíli, ať už se týkají pracovního nebo osobního života – vy sami nejlépe víte, která z těchto oblastí života je pro vás nyní důležitější. Přesně si vytyčíte, čeho chcete dosáhnout a neztratíte optimismus ani kdyby se zpočátku dostavily dílčí neúspěchy. Těch však nebude mnoho – osud vám totiž ukáže velmi rychlou a efektivní cestu, až se budete divit, že jste na to nepřišli dřív.
Se svým optimismem a cílevědomostí budete oporou i pro přátele nebo rodinu, když je budou trápit pochybnosti a nejistota. Toto léto se vám zkrátka povede a bude plné naděje!



Rak

Runa Eihwaz vám připomíná tajuplný strom života, který ukrývá klíč k poznání všeho na světě. Budou vás ochraňovat posvátné energie a síla a přiblížíte se k esoterickému poznání, které je většině smrtelníků ukryté. Budete rozvíjet své schopnosti věštby, meditace a duchovního vhledu, při tom všem však zůstanete nohama zakořeněni pevně v realitě, stejně jako strom života je k ní připoután svými kořeny.
V praktickém životě budete oporou všem vašim blízkým, ale nejen jim, vyhledávat vás budou i kolegové a přátelé. Každý bude vděčný za rady, které od vás dostane, protože budete platit za moudrého a zkušeného člověka. Bude z vás vyzařovat něco zvláštního, co k vám bude přitahovat lidi nejrůznějšího věku i povahy. Všichni si vás rychle oblíbí. Nakonec k vám tato energie přitáhne i milostné štěstí a novou harmonii ve vztahu, ale na to si budete muset chvilku počkat, dokonalý soulad v lásce přijde až koncem léta.

Lev

Runa Dagaz znamená den a denní světlo. Připomíná nám, že život je založen na protikladech, jako je například den a noc. Ani jeden z těchto protikladů však nemůže být bez toho druhého a jen dohromady tvoří posvátný celek. Jakkoliv nám je bližší denní světlo jako posel života plný optimismu, nemůžeme zapomínat ani na noc a na energie, které přináší.
Toto poselství v překladu do řeči každodenního života znamená, že je potřeba udržovat si v životě rovnováhu a optimismus a nesnažit se požitkářsky vyhledávat pouze jeho příjemné stránky. Během léta budete mnohokrát v pokušení zanedbat své povinnosti, hlavně pracovní, ale i rodinné, abyste si mohli užívat života na dovolené nebo se svojí láskou. Nepřinese vám to však dobrý pocit, ale naopak výčitky svědomí.
Kdybyste naopak zapomínali na volný čas a letní radovánky a chtěli pořád jenom pracovat, ani v tom případě nebudete spokojeni. Vaše práce totiž nebude ani zdaleka tak efektivní, jako kdybyste byli pořádně odpočati!

Panna

Runa Sowulo znamená Slunce a jeho životodárnou, ale někdy i spalující záři. Tato runa vás v létě naplní nevyčerpatelnou energii, takže budete všechno snadno zvládat – ale pozor, protože máte v sobě výbušnou energii a když vás něco nebo někdo rozzlobí, nedopadne to s ním dobře!
Bez Slunce by na Zemi neexistoval život a runy vám nyní propůjčí jeho posvátnou sílu. V práci i v rodině budete platit za jednoho z nejenergičtějších lidí, kteří vždy všechno zvládnou a nezaskočí je žádný problém – zkrátka budete oporou týmu a všichni se na vás budou moct spolehnout. Ani vaše vytrvalost však není nevyčerpatelná, takže časem zatoužíte dopřát si víc volna a nemuset už tahat i za ostatní. Pak si dupnete a řeknete, že i vy chcete dovolenou nebo budete trvat na tom, že části vašich povinností se chopí někdo jiný. Ostatní tím budou nejprve zaskočeni, ale pak pochopí, že i vy máte právo na odpočinek a že od vás nemohou čekat, že zorganizujete všechno, co je v létě potřeba, i za ně!

Váhy

Významem runy Mannaz je člověk – spolupráce mezi lidmi, spoléhání se na své vlastní síly a spojenectví s vašimi bližními. Je velmi pravděpodobné, že nějaká „vyšší moc“ bude během letošního léta velmi intenzivně hrát ve váš neprospěch. Může se jednat například o byrokratické nebo politické překážky, potíže s financemi, reorganizaci v zaměstnání nebo menší zdravotní komplikace. Těchto překážek se však nemusíte obávat, protože budete mít kolem sebe lidi, kteří vám bez váhání pomohou. Musí to však být vzájemné – když vás někdo z rodiny, přátel nebo kolegů požádá o pomoct, rozhodně neříkejte ne! Nikdy totiž nevíte, kdy budete potřebovat protislužbu a mít kolem sebe lidi, na které se můžete spolehnout a počítat s nimi je k nezaplacení.
Mnoho Vah dává mezi všemi vztahy do popředí jen ten partnerský, ale neměli byste zanedbávat ani jiné typy vztahů než je láska. Telefonujte si s rodinou a přáteli, setkávejte se, vyrazte někam spolu – nebuďte pořád jen se svojí polovičkou a vnímejte sami sebe jako součást většího kruhu lidí.

Štír

Runa Jera znamená rok a jeho koloběh. Každý rok nám příroda v rámci svého koloběhu přináší úrodu a živí nás, ale abychom mohli sklidit, musíme nejprve zaset. Tato runa vám radí, že výsledky svojí práce nemůžete letos v létě očekávat okamžitě – právě naopak, na zasloužené ovoce si budete muset chvíli počkat. Zachovejte trpělivost a klid, protože všechno má svůj čas. Možná budete chvílemi pochybovat o smyslu své práce, ale dejte tomu ještě šanci. Velké výdělky a odměny možná nepřijdou hned na začátku léta, ale na jeho konci se jich určitě dočkáte!
Podobné energie budou panovat i v lásce a osobním životě. Čekali byste, že jistá osoba nebo osoby vám budou vděčné za to, co pro ně děláte – ale oni jako kdyby vaše zásluhy ani neviděly. Vydržte ještě chvíli hrát roli Popelky, již ve druhé části léta se situace otočí ve váš prospěch! Pak se najednou dočkáte všestranného štěstí hned v několika oblastech života zároveň!

Střelec

Runa Nauthiz znamená nouzi – období, kdy se nám dočasně nedostává něčeho, co ke šťastnému životu potřebujeme. Většina Střelců bude mít během letošního léta pocit strádání v některé oblasti života – pro někoho to bude láska, pro jiného finance, seberealizace v práci nebo třeba skřípající rodinné vztahy. I když se vám v jiných sférách bude dařit, tento mírný nedostatek budete pociťovat obzvláště palčivě a bude vás trápit.
Runa Nauthiz vám radí, abyste dočasné nezdary vnímali jako přirozenou součást běhu života. Nikdy není všechno stoprocentní, a tak se raději soustřeďte na to, v čem vám naopak Štěstěna přeje. Pokud vám to klape v lásce, ale máte nedostatek financí, netrapte se kvůli investování a raději si vymyslete se svým protějškem nějaký hezký a romantický nízkonákladový program – třeba výlet do lesa nebo procházku k jezeru. Pokud vás trápí vztahy, ale daří se vám v práci, zasvěťte léto především jí – získáte tak náskok před konkurencí a láska na vás jistě počká!

Set run Karneol
Runy nám pomohou nahlédnout do budoucnosti! Díky nim pochopíte, co se kolem vás děje, a poradí vám, co dělat dál! Karneol nám v životě přináší idealismus a pomáhá nám energicky dosahovat našich cílů. Podporuje rovněž odvahu!


Kozoroh

Runa Hagalaz znamená krupobití a připomíná vám, že nečekané události mohou kdykoliv narušit stabilní běh vašeho života. Je potřeba s tím počítat a být připraveni na každou alternativu. Osud bude letos v létě přát těm Kozorohům, kteří se nezaleknou výzev a náhlých změn a naopak je vezmou jako svoji příležitost. Platí to především v oblasti práce a majetku, ale občas se takové situace mohou objevit i v rodinných vztazích.
Když dojde u vás v zaměstnání k reorganizaci nebo když vám změna předpisů naruší běh vašeho podnikání, nestěžujte si, ale zamyslete se nad tím, co dobrého z toho pro sebe můžete vytěžit. Nejspíš bude stačit jen drobná změna vaší strategie a budete opět na koni, štěstí totiž přeje připraveným! V rodinných a jiných vztazích může během léta dojít k situaci, kdy se vyhrotí nějaký starý spor a dojde k prudší výměně názorů. V této situaci se pokuste zachovat chladnou hlavu a nenechejte se takovým „krupobitím“ vyvést z rovnováhy – za chvíli se to opět uklidní!

Vodnář

Runa Gebo znamená dar – v dávných vikingských dobách bylo zvykem, že dar musel být vždy vzájemný a člověk vždy něco čekal na oplátku. Od té doby se toho zas tolik nezměnilo a podobné nepsané pravidlo platí na většině míst i dnes. Darování je jako koloběh – něco věnujete a něco zas dostanete, takže s toho mají prospěch oba. Není to však obchodní výměna v pravém smyslu slova – vždy musí být jeden tím prvním, kdo dá druhému dar, a jít do toho s důvěrou, že i druhá strana bude stejně vstřícná.
Runy vám letos v létě připomínají, abyste neváhali být ochotni, štědří a velkorysí kdykoliv to bude ve vašich možnostech. Věřte tomu, že když někomu pomůžete, ať už materiálně, finančně nebo svojí prací, tento člověk na to nezapomene a protislužby se dočkáte právě ve chvíli, kdy to budete nejvíc potřebovat!
Dávat místo braní, to je zlaté pravidlo i v lásce – a především v ní! Během léta se sice objeví drobné partnerské neshody, ale ty budou rychle zažehnány – stačí když pro protějšek nečekaně uděláte něco hezkého!

Ryby

Runa Wunjo znamená prapor, pod kterým se kdysi shromažďovali bojovníci stejného klanu. Tato runa vám připomíná nutnost sounáležitosti s lidmi, se kterými vás spojuje stejný původ a životní cesta. Je to v první řadě rodina, ale nejen ona – podobný typ vztahu existuje i mezi starými přáteli, dlouholetými kolegy nebo bývalými spolužáky. Je zde něco společného ve vaší minulosti, co vás ovlivnilo na celý život a když tyto lidi potkáte, tak okamžitě pocítíte, že někam patříte, že zde se nachází část vašich kořenů. Poselstvím této runy je, abyste letos v létě nezapomínali rozvíjet a udržovat vztahy s těmito blízkými lidmi. Setkejte se se svojí širší rodinou, uspořádejte sraz bývalých spolužáků, skočte si na kávu s kamarádkou s dětství nebo s bývalými kolegy. Všechny tyto drobné zážitky vás naplní novou energií a motivací do života, protože najednou budete mít jasno v tom, kdo jste a kam kráčíte. A to je cenné poznání, které je pro šťastný život doslova k nezaplacení!

CHCETE VYŘEŠIT PROBLÉMY KAŽDODENNÍHO ŽIVOTA? Zavolejte na tel.: 906 701 701 nebo se obraťte přímo na naši odbornici Danielu!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.