Home - Články - VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2020

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2020

vloženo 1. 1. 2020
čas čtení: 15 minut

VELKÝ ROČNÍ HOROSKOP 2020

Buďte připraveni JIŽ NYNÍ! Rok 2020 bude výjimečný a hvězdy znají všechny jeho příležitosti i nástrahy. Chcete vědět, co vás opravdu čeká? Tak si přečtěte svůj ROČNÍ HOROSKOP 2020, ten nejrozsáhlejší a nejpodrobnější v ČR!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, i v roce 2020 otáčí vesmír svým gigantickým osudím, abyste spatřili svá osudová čísla a naučili se jejich kombinacím porozumět. Lze počítat s rukou štěstěny nebo jde o loterijní mat, výhra či knockout? Naštěstí je zde nad vším bdící Saturn a spolehněte se, že ten vám dá zřetelně najevo, kdy svítí STOP. Tento planetární GURU dokáže vskutku přísně zakročit, na druhou stranu však ukazuje šanci a nový způsob, jak pokračovat dál – nevzdává to, tak jako to nikdy nevzdáváte vy! Vaše ohnivé srdce aCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!

Býk
Milí Býci, také pro vás jsou v menu roku 2020 vepsána nesmrtelnými prsty vesmírných trubadúrů důležitá poselství. Jsou zde přísliby k větší vnitřní svobodě a k životním změnám, jež mají díky Uranově konjunkci probíhat hladce. Saturn vám dává možnost objevit šance, které dosud ležely netknuté. Na zlatém podnose přináší to nejcennější poselství – osobní štěstí a naplnění! Otevírá se před vámi období, ve kterém jste nevyvratitelně oblíbenci nebes a jste obdarováni zvláštní aurou originality. Nejste zvyklíCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!



Blíženci
Milí Blíženci, také pro vás jsou vesmírem utkány zajímavé tapisérie plné obrazců správného směrování pro rok 2020. Velmistr Saturn volí střízlivější barvy, za to však trvalejší – vězte, že jen tak nevyblednou! Posilující vliv tohoto mocného astrálního mentora máte možnost pocítit ve všech sférách směřujících k vašemu vyššímu uvědomění svého JÁ. Vaše bohatství tkvící v mentální sféře vás nyní může katapultovat k dosud nepoznaným obzorům - uznáváte, že jde o super vyhlídku? Vaše vzdušné znamení je dokonaleCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!

Rak
Milí Ráčci, hvězdná mandala, která se před vámi promítá v roce 2020, nese prvky neobyčejné pestrosti. Ať jde o Jupitera, Saturna, Urana či Neptuna, každičký z jejich obrazců je jedinečný a originální, přičemž nejlepšími psychoanalytiky pro šifrování jejich barev jste vy sami. Jsou zrcadlem, v nichž se odráží směr vašeho konání! Tyto planety kouzlí mozaiku nových šancí pro nečekaně příjemné změny ve vašem životě, tak příjemný start! Jste nenapravitelní snílci, vždy však skromní a uhlazení jako mramor – sebeovládání jeCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!



Lev
Milí Lvíčci, i pro vás je z myriády vláken spojitostí utkáno vesmírem poselství pro rok 2020. Co vám toto období přináší aneb jaká výpověď je skryta v těchto virtuálních schématech? Hlavním mluvčím se stává mocný Saturn, jehož mysl reprezentována realitou udává základní směr vašeho konání. Vaším úkolem je nenechat se nikým a ničím zviklat, jen tak nebudete celý rok jako na houpačce. Pamatujte, že vaše královské znamení má vládu svých věcí jen a jen ve svých rukou! Jste symbolem světla a vyzařujete auruCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!

Panna
Milé Panny, také pro vás bijí kosmické hodiny roku 2020 bohatým a nadějným poselstvím. S přízní Jupitera máte všechna esa v rukávu! Na co sáhnete, to se daří, což svým pečetním razítkem ztvrzuje i důsledný Saturn. Do party patří také Uran a Pluto, kteří svými trigony nezůstávají ani trochu pozadu a výsledkem všech je neobyčejná posila vašeho JÁ. Vaším úkolem je obohatit se o větší intuici a schopnost rozpoznat, komu můžete či nemůžete plně důvěřovat. Vaše znamení ztělesňuje vysoce vyvinutouCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!



Váhy
Také pro vás, milé Váhy, je na hvězdném plátně roku 2020 promítáno zajímavé dějství. Jedná se o spiknutí množin více žánrů, tudíž se rozhodně nudit nebudete, ba naopak! Pod řadou nejdůležitějších scenérií je podepsán důsledný Saturn. Tento nebeský avatar vás má v plánu nasměrovat k tomu, abyste ze své mysli i ze své bezprostřední blízkosti odstranili vše, co vás tíží. Jste proslulí svou delikátní povahou a jakoby naordinovanou umírněností, což vás činí velmi oblíbenými, ruku v ruce však s tímto kráčí i CELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!

Štír
Tento rok si pro vás, milí Štíři, opět vesmír připravil své spletité kosmické šifry, abyste se zhostili jejich zdárného rozluštění. Co se skrývá ve velké hvězdné hádance a jaká poselství jsou v ní zakódována? Období roku 2020 je u vás příjemně posíleno přátelskou vibrací Jupitera, který má v plánu vnést do vašeho života více radosti a štěstí. Vaši inteligenci a hloubavý charakter spojuje s větší tolerancí, přičemž přináší možnosti, abyste své výjimečné schopnosti vypulírovali do nejvyššího lesku. VyzařujeteCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!



Střelec
Milí Střelci, astrální trubadúři vám otevírají bránu do velmi důležitého a produktivního roku, který může významně obohatit vaše JÁ. Úkolem roku 2020 je, abyste hluboko v sobě objevili tu pravou ryzí zář a vysílali ji do kontaktu s okolím, nechte nahlédnout do hluboké podstaty své osobnosti! Vaše znamení patří mezi nejhřejivější v celém zvěrokruhu, sálá z vás přátelskost, nadšený optimismus a ve své duši zůstáváte věčným dítětem. Vaše víra v dobro a veselá mentalita nikdy nezestárne! Váš vládce Jupiter rozjiskřilCELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!

Kozoroh
Také pro vás, milí Kozorozi, má vesmírný orchestr připraven pro rok 2020 pestrý repertoár. Nutno dodat, že vybraná skládanka letošních árií je přímo excelentní a navíc je vám ve srovnání s ostatními znameními hráno sólo! Soustřeďte se na své cíle a pozitivně se nalaďte – mnoho věcí, které si už dlouho přejete, máte na dosah! Jen tak něco vás nezlomí, takže za svým pevným bodem ve vesmíru kráčíte s neochvějností, odvahou a odhodláním zdolat všechny případné překážky. Hluboký cejch vaší povahy CELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!



Vodnář
Milí Vodnáři, i vám předkládá vesmírný software návod pro rok 2020, abyste úspěšně zvládli spleť i těch nejsložitějších aplikací. Hlavními správci sítě jsou v tomto roce Saturn a Uran. Jejich pablesky indukují touhu po svobodě, finále však může být charakteristické spíše zkratem – vaším úkolem je však umět zase vstát jako bájný Fénix! Větší stabilita a koncentrace jsou klíčem k přerodu vaší osobnosti, tak hodně zdaru! Rokem 2020 se vám otevírá období, ve kterém máte mít spoustu možností své vize posunout CELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!

Ryby
Milé Rybky, také pro vás rok 2020 spouští záplavu poselství, v nichž hlasy vesmírné vlnivé budoucnosti promlouvají o velmi příznivém a šťastném období. Planety vás hodlají obdarovat novými šancemi a nasměrovat vás k novým obzorům, přičemž se nezapomenou postarat o výsledky vašeho snažení. Svým zlatým klíčem vám otevírají dveře do nové společnosti a vaše porozumění a propojení s ostatními nabývá úžasných rozměrů – jste katapultováni mezi nejoblíbenější společníky zvěrokruhu! Ve srovnání s.… CELÝ ROČNÍ HOROSKOP ZDE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.