Home - Články - Velký horoskop vztahů a erotiky

Velký horoskop vztahů a erotiky

sdílet článek na facebooku
vloženo 9. 3. 2015

Velký horoskop vztahů a erotiky

Víte, co vás na přelomu zimy a jara čeká v lásce a na co se můžete těšit v posteli? Náš velký horoskop vám prozradí, co si pro vás hvězdy v nadcházejících týdnech připravily!



Beran

Tento měsíc si rozhodně nemůžete stěžovat na nezájem opačného pohlaví! Vaše pracovní úspěchy budou působit jako afrodiziakum na potencionální protějšky nejen na vašem pracovišti, ale i mezi lidmi, které potkáte na různých večírcích a společenských akcích. Navíc budete spokojeni se svým vzhledem a budete se díky tomu cítit patřičně sebevědomě, což taky neunikne pozornosti opačného pohlaví.
Pokud však již žijete v trvalém vztahu, počítejte s tím, že hlavně v poslední březnové dekádě se můžete jeden druhému s partnerem trochu odcizit. Zčásti to bude souviset s tím, že budete mít na sebe o něco méně času, ale i v době, když spolu budete, vám bude připadat, že se váš protějšek uzavírá čím dál víc do sebe a že jsou některé věci, které s vámi nechce nebo neumí sdílet. Snažte se na něj nenaléhat a uvědomte si, že taky potřebuje svůj vlastní prostor.
Je dost pravděpodobné, že v sexuální oblasti budete mnohem aktivnější než váš partner. To může snadno vést k nedorozuměním, takže byste měli svoji vášeň trochu krotit, tak aby vám to vyhovovalo oběma.

Býk

První polovina března pro vás bude v lásce spíš rozpačitá a na nějaké valné úspěchy se zatím nemůžete těšit. Budete mít divný pocit, že nedovedete dát protějšku to, co by potřeboval – zatímco váš partner touží po zábavě a zážitcích, vy jste spíš typem workoholika, který tráví všechen volný čas v práci, a to může vaši lásku trochu nudit. K upevnění vztahu rozhodně pomůže, když si na sebe najdete více času a budete společně vyrážet do společnosti, ale je otázkou, jestli je něco takového teď vůbec ve vašich možnostech.
Věci se dočkají zlepšení až po polovině měsíce, protože do centra pozornosti se dostane budování celoživotního a stabilního vztahu. A to už je sen, který vašemu protějšku moc rádi splníte – je to totiž i vaším vlastním cílem a po ničem jiném netoužíte.
V posteli bude váš milostný svazek poměrně dlouho trpět nedostatkem času. Když na sebe nemáte dostatek času přes den a téměř se nevidíte, můžete jen stěží očekávat, že večer vám váš protějšek oddaně padne do náručí a bude se okamžitě chtít milovat. A než by na to došlo, vy už usnete únavou. Naštěstí, i tento problém se bude během měsíce postupně zmenšovat a mizet.

Blíženci

V milostném životě vám v nejbližších týdnech bude velmi pomáhat vaše schopnost empatie, díky které se snadno naladíte na nitro vašeho protějšku a pochopíte jeho či její pocity, touhy a sny. Pořád si budete mít spolu o čem povídat a pevným poutem ve vašem vztahu budou společné zájmy a záliby. nad ještě víc než postelové radovánky vás budou bavit společné volnočasové aktivity, dlouhé debaty nebo povídání si o tom, co jste si v poslední době přečetli a dověděli se. Vztah, který by byl založen hlavně na sexu, vás teď rozhodně neuspokojí.
Ve druhé polovině března si však dávejte pozor na riziko vzniku partnerských nedorozumění, které se mohou objevit ve všech oblastech života. Velký podíl na tom bude mít vaše únava a přepracovanost, které mohou způsobit, že se budete ke své polovičce nechtěně chovat trochu podrážděně. Dávejte si na to pozor a snažte se nepřenášet starosti z práce do svého domova a už vůbec ne do ložnice.
Koncem měsíce si uvědomíte, že jste s protějškem v některých věcech opravdu hodně rozdílní – ale to nemusí vadit, protože se díky tomu navzájem o to lépe doplňujete!

Rak

V lásce velmi toužíte po porozumění, ale dočkáte se ho až v poslední březnové dekádě. Do té doby bude lepší obrnit se trpělivostí, která vám pomůže vyrovnat se s trochu drsným chováním vašeho protějšku. V některých chvílích se budete obávat, jestli je vám váš protějšek vůbec věrný, ale odolejte pokušení ho hlídat nebo mu tropit žárlivé scény. Vaše podezření je totiž neoprávněné a strach je zbytečný!
Po polovině března se nečekaně všechno otočí k lepšímu – Venuše, planeta lásky, vám začne mnohem více přát a vylepší vaši partnerskou komunikaci. Posílí se vaše vzájemná důvěra a pocit spolupatřičnosti a začnete si být stoprocentně jisti, že lži a neupřímnost ve vašem vztahu rozhodně nemají své místo. Budete si umět popovídat o všem, co vás trápilo, a nakonec se poučíte ze svých vlastních chyb, které už nebudete opakovat.
To všechno se odrazí nejen v každodenním soužití, ale také v posteli. Koncem března se váš sexuální život obrátí k lepšímu a najdete jeden ke druhému větší důvěru a porozumění, které jsou nezbytné k tomu, aby vám to v této důležité součásti vztahu trvale klapalo.

 Erotický tarot
Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a taky pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Uvolněte se a vytáhněte si svých 5 karet, které Vám pomohou odhalit, co Vás ve světě Vaší erotiky čeká a nemine.


Lev

Venuše vám přeje, a tak se můžete v nejbližších týdnech těšit na opravdu úspěšné období v lásce a milostných aktivitách. Vaše sexuální vášeň bude velmi silná a nebudete mít žádné obavy ujmout se v milostném svazku iniciativy, takže vás čekají nezapomenutelné zážitky – ať už jste zadaní nebo nikoliv! Díky vašemu vrozenému šarmu se vám povede snadno zaujmout a sbalit objekt vašeho zájmu, a budete to vy, kdo bude pánem celé situace.
Po polovině března však začne vaše vášnivé období pomalu slábnout a spíš než sexuální zážitky budete vyhledávat bezpečí a jistotu trvalého vztahu. Tím směrem se pak budou ubírat všechny vaše milostné aktivity. Pokud žijete v trvalém svazku, budete se spolu nejlépe cítit v bezpečí vašeho domova, kde se budete navzájem rozmazlovat. I když chvílemi vám bude váš dlouhodobý partner připadat trochu nudný, hlavně mu to nedávejte najevo, protože by to mohlo velmi nepříznivě ovlivnit váš vztah. V poměrně složité situaci se ocitnou ti Lvi, kteří mají rozjetý víc než jeden milostný vztah najednou – byť jen na nezávazné úrovni. Budete mít co dělat, abyste nikoho citově nezranili, protože není ve vašich silách naplnit všechna očekávání.

Panna

V první polovině března se ve vašem partnerském životě projeví některé spory, které jste dlouho drželi pod kobercem. Naštěstí se nebude jednat o nic vážného, spíš to bude jen souhrn drobností, které vám navzájem na sobě začaly vadit. Pro váš vztah bude velmi prospěšné, když si to navzájem vyříkáte, klidně i trochu ostřeji – aspoň budete konečně vědět, na čem jste, a nebojte se, za chvíli se opět usmíříte! I když jindy patříte spíš mezi klidné povahy, teď bude váš vztah chvílemi trochu připomínat italské manželství – ale kupodivu vám to nebude vůbec překážet!
Po polovině března se naopak posílí vaše schopnost nacházet kompromisy s partnerem – a to ve všech oblastech života včetně té sexuální. Najednou vám bude připadat, že toho, co vás spojuje, je mnohem více, než co vás rozděluje a do centra pozornosti se dostanou vaše společné názory a záliby. Bude to posun kupředu bez ohledu na to, jestli váš vztah trvá již dlouho nebo je zatím jen čerstvý a oťukáváte se.
Nezadané Panny mohou očekávat seznámení spíš až koncem března, pokud se k nějakému románku odhodláte dřív, bude nejspíš hodně bouřlivý a nepočítejte s tím, že by měl dlouhé trvání.

Váhy

Po větší část března se budete cítit v partnerském svazku trochu utiskováni a zřejmě se neubráníte pocitu, že váš protějšek se chová sobecky a nedbá na vaše zájmy. Je však potřeba si uvědomit, že vaše ideály jsou v této chvíli tak vysoké a čisté, že jen málokdo by je mohl naplnit. Pokuste se vnímat váš partnerský svazek trochu realističtěji a uvědomíte si, že váš partner se chová zcela normálně a přirozeně – prostě si jen hájí své zájmy stejně jako kdokoliv jiný.
Po polovině března postupně vzroste vaše schopnost nacházet ve vztahu kompromisy a vzájemné porozumění bude o poznání větší. Paradoxně se však o to zmenší vaše vzájemná vášeň a sexuální přitažlivost. Už zde nebude tak silný prvek napětí, který vás vzrušoval v době, kdy jste mezi sebou měli spory a nedorozumění. V posteli bude vládnout spíše něha a jemnost, ale pouze vzájemná ohleduplnost někdy k sexuálnímu naplní nemusí stačit, bude to chtít větší jiskru. Někdy proto schválně partnera trochu poškádlíte, ať pak máte o důvod víc se vášnivě usmiřovat!

Štír

V první polovině března budete mít pocit, že vás protějšek trochu ignoruje a přehlíží – ale pozor, nejspíš vám totiž svým chováním pouze nastavuje zrcadlo! Budete si muset přiznat, že ani vy nevěnujete partnerskému životu tolik pozornosti, jako by si zasloužil, a snažte se více naslouchat tomu, co se vám vaše polovička snaží říkat. Ani po sexuální stránce to v tomto období nebude kdovíco a nedostatek vzájemného porozumění se projeví nejen v každodenním životě, ale také v posteli.
Ve druhé polovině měsíce se situace obrátí k lepšímu a přinese vám novou vášeň hlavně v sexuální oblasti. Budete si užívat požitků a příjemných stránek života, svůj protějšek budete rozmazlovat luxusem a za záležitosti související s láskou budete utrácet tolik,až budete uvažovat, jestli to nemůže nějak ohrozit váš rozpočet. Nezadaní Štíři budou stejně jako ti zadaní vyhledávat milostné radovánky, a dokonce i nezávazný románek může být v této době velmi romantický a plný vášně, která vás na nějakou dobu úplně zaslepí a okouzlí.

Střelec

První část března je pro lásku a milostné aktivity jako stvořena, protože nad vámi bude držet ochrannou ruku planeta Venuše. Budete velmi zábavnými, zajímavými a žádanými partnery a v lásce budete překypovat neotřelými a smyslnými nápady. Každý protějšek, který vám padne do oka, si snadno omotáte kolem prstu a budete platit za pozorného a zábavného společníka nebo společnici, opačné pohlaví po vás bude šílet.
V této příznivé době se pokuste vyznat své city osobě, o kterou doopravdy stojíte. Nezadaní Střelci mohou navázat nové pevné milostné pouto, zatímco ti zadaní opět oživí ztracenou jiskru ve stávajícím vztahu. S ničím nevyčkávejte a konejte hned, protože později už přízeň hvězd nebude tak velká.
Koncem března se může v milostném vztahu začít pomalu ale jistě projevovat nuda. Bude vám trochu líto, že váš vztah s protějškem už není tak vášnivý a plný neustále zábavy a vtipkování, jako ještě před pár týdny. To však není vůbec na škodu a máte příležitost objevit jiný rozměr vašeho vztahu – je krásné spolu prostě jen tak být a cítit vzájemnou spolupatřičnost.

Kozoroh

V první polovině měsíce dostanete příležitost k záletům, ale něčím takovým pohrdáte a nikdy byste do toho nešli. Pokušení však bude silné, takže budete mít co dělat, abyste mu odolali – ale naštěstí se vám to povede. Nezadaní Kozorozi si ovšem mohou dovolit menší milostné dobrodružství, i kdyby si to zpočátku trochu protiřečilo s vašimi zásadami. Nakonec si však uvědomíte, že na této vášni není nic špatného, takže si ji s čistým svědomím můžete užít a vychutnat!
Ve druhé části března nastane čas věnovat více pozornosti rozvíjení dlouhodobého partnerského vztahu a budování společné budoucnosti. Na program dne přijdou témata, jako je společné bydlení, finance a domácnost. I když se vám do toho někdy nebude chtít, právě společný rozhovor je nejlepším způsobem, jak si tyto věci ujasnit, dovědět se více o představách toho druhého, ujasnit si, co a jak mezi vámi bude v budoucnu fungovat a s čím můžete ve vašem soužití počítat. Společné materiální zázemí bude představovat pevný základ vašeho vztahu a neměli byste ho proto zanedbávat. Kompromisy budou důležité.

Vodnář

Venuše podpoří vaši spontánnost v lásce, proto se teď budete řídit spíše svými city a touhami, než pouze rozumem. Nemusíte se obávat, že byste svojí spontánností něco ve vašem vztahu zkazili, právě naopak, bude to příjemné osvěžení a vašemu protějšku se bude líbit, že jste sami sebou a na nic si nehrajete. Občas se však můžete vy sami cítit před partnerem trochu příliš zranitelně, když mu příliš snadno sdělíte všechno, co cítíte ve svém srdci bez ohledu na to, co o tom říká rozum. Pokud se jedná o dlouhodobý vztah, ve kterém se již dobře znáte, není se čeho obávat. Jestliže se však zatím pouze oťukáváte s novou známostí, je trocha opatrnosti přece jen na místě a nebude špatný nápad nechat si některé věci zatím jen pro sebe.
V poslední březnové dekádě se začne v lásce mnohem klidnější období. Svým protějškem si budete jisti a nebudete mít žádné pochybnosti o jeho věrnosti. To bude na jedné straně skvělé, ale na druhé straně už ve vašem svazku nebude přítomné to napětí, které bylo předtím zdrojem neustálého vzrušení a vášně. Všechno má zkrátka své výhody i nevýhody!

Ryby

V první části března pro vás budou v lásce mnohem důležitější tělesné požitky než slova. Po erotické stránce si budete se svým protějškem výborně rozumět a budete naladěni na stejnou vlnu, a budete si to taky patřičně užívat! Vlastně se někdy budete schválně snažit spolu zbytečně mnoho nemluvit, protože budete mít obavu, aby slova nenarušila atmosféru hlubšího energetického souznění mezi vámi.
Takový přístup však může fungovat pouze v krátkodobých vztazích a románcích. Pokud jste spolu již delší dobu, bude kromě sexuální přitažlivosti nezbytné rozvíjet taky společné zájmy a dopřát si společné zážitky, které vás budou sbližovat, i v jiných oblastech života, než jsou postelové radovánky!
V poslední březnové dekádě bude váš milostný vztah naplno zaměstnávat vaše myšlenky a bude zde něco, co byste si mezi sebou měli vyřešit. Otevřený rozhovor o věcech, které vás trápí, bude pro váš vztah velmi prospěšný a pomůže vám posunout se společně kupředu. Pokud si to nevyříkáte, hrozí, že se navzájem budete zahrnovat palbou zbytečné a nikam nevedoucí kritiky.

BOJÍTE SE PROJEVIT SVÉ CITY? Uspějete u něj? Povím vám to! Kartářka Daniela. Zavolejte mi na telefonní číslo 906 701 701!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.