Home - Články - Velký horoskop na rok 2013

Velký horoskop na rok 2013

sdílet článek na facebooku
vloženo 21. 11. 2012
Velký horoskop na rok 2013

Jste zvědaví, co přinese rok s končící magickou třináctkou? Co vás čeká? Přinášíme vám nejrozsáhlejší předpověď pro rok 2013 sestavenou profesionální astroložkou Monou. Jasný a srozumitelný horoskop vám dá odpovědi na vaše otázky i s přesnými a konkrétními údaji.
Přivítejte nový rok připraveni! Hvězdy nás opět překvapují a je se na co těšit!




Beran (21.3. - 20.4.)

Berani, v roce 2013 se bude stále ještě o vaši přízeň ucházet proměnlivá planeta Uran, s jejíž energií jste se za poslední měsíce už velmi dobře seznámili. Oproti roku 2012 pocítíte úlevu od saturnského dozoru a jeho nastavovaných překážek, nutno ale dodat že Saturn byl právě tím, kdo vám ordinoval tinkturu realismu a bránil vám stát se unáhleně řízenou střelou. Zajímají vás ostatní aspekty života? Čtěte dále ZDE.

Býk (21.4. - 21.5.)


Býku, uplynulý rok pro vás připravil i přes nelehké životní překážky mnoho úspěchů. Avšak rok 2013 bude díky dobrotivému Jupiteru, který vás nehodlá pustit z mušky, mnohem příznivější a především v druhé polovině roku vám bude víc než příznivě nakloněn. Jste rození požitkáři a gurmáni života, tak proč toho pořádně nevyužít! Jak se vám bude dařit v lásce a zaměstnání? Co vaše zdraví? Více se dočtete ZDE.

Blíženci (22.5. - 21.6.)


Blíženci po celou první polovinu roku nad vámi bdí hřejivý a štědrý Jupiter, ve srovnání s rokem 2012 bude ovšem jeho vliv mnohem silnější. Vybízí k velkému filozofování a planeta Neptun přidává svůj souhlasný akord, jehož tóny znějí nutností hledat hloubku. Pamatujte, že přidáte-li ve tmě paprsek světla, můžete vidět jasněji. Rok 2013 je typický pro vaše zdokonalování. Chcete se dozvědět více? Čtěte ZDE.

Rak (22.6. - 22.7.)


Milí Raci, v roce 2013 můžete očekávat velký osobní růst, hvězdy si umínily, že si vás pořádně otestují a dají vyniknout vašim kvalitám a charismatu ovládaném Lunou. Zatímco předchozí rok vás Jupiter zaměřoval na komunikaci, tento rok chce, abyste se soustředili více na svůj osobní život a nacházeli v něm štěstí, ať v rodinných záležitostech, kariéře či financích. Zajímají vás další věci? Čtěte dál ZDE.

Lev (23.7. - 22.8.)


Lvi, vy jste královské znamení pod ochranou mocného Slunce, které vám v roce 2013 společně s věrným rádcem Jupiterem žehná k velkému štěstí. Nyní máte ještě úžasnější schopnost než minulý rok ozářit prostor, kamkoliv vejdete. Šlechetnost, magnetismus a optimismus jsou vaše korálky navlečené na zlaté šňůře, které vás spojují se společností a úspěchem. Jak se budou vyvíjet další aspekty vašeho života? Čtěte ZDE.

clanky_zbozi_partnerskeHoroskopy.jpgPartnerský horoskop na míru
Jedinečné srovnání partnerů podle data a času narození! Zjistěte, jak se k sobě s partnerem hodíte! Je to láska vašeho života? Jste si souzeni? Dozvíte se, jak si svou lásku udržet a čeho se vyvarovat!


Panna (23.8. - 22.9.)


Milé Panny, brány vám otevírá rok, ve kterém se dočkáte zaslouženého zadostiučinění. Saturn vás prozkoušel už v mnohých směrech, a zatímco v minulém roce vyučoval lekce k získání sebevědomí, chce v roce 2013 pokračovat výukou předmětu, který nese název „správný způsob komunikace“. Své schopnosti vybrousíte tak, že můžete bez obav předstoupit před planetární komisi. Jak se vám bude dařit dále? Čtěte ZDE.

Váhy (23.9. - 23.10)

Váhy, rok 2013 je pro vás velmi významný, protože rozvážný a konzervativní Saturn, který poslední dva roky potlačovat váš základní vzdušný potenciál, opouští vaše znamení a umožňuje vám nadýchat se zase čerstvého vánku. Máte teď mnoho energie a příležitostí říci, co si myslíte. Jupiter posiluje inteligenci a vaše fatální kouzlo na maximum, aby vám zjednodušil cestu k cíli. Co dalšího vám rok 2013 nachystal? Čtěte ZDE.

Štír (24.10. - 22.11)

Štíři, rokem 2013 začíná skutečná zkouška síly vaší vůle a fascinujícího odhodlání čelit všem případným překážkám. Planeta Saturn se usidluje ve vašem znamení, čímž signalizuje, že máte před sebou silné a velmi významné období. Vaše vládnoucí planeta Pluto, král podsvětí, vás bere pod svou ochranu a do rukou vám dává obrovský potenciál s názvem MOC. Podrobnější výklad čtěte ZDE.

Střelec (23.11. - 21.12)

Milí Střelci, ve srovnání s minulým rokem vás rok 2013 přímo skokem posouvá do neobyčejně významné fáze vývoje vaší osobnosti. Slunce s Uranem si hrají se změnami a lákají z úkrytu Saturna, aby vás v tomto období učil čelit realitě. Budete chtít znát skutečnou pravdu, vytěsníte vše, co vám škodí nebo vás vedlo na scestí, a věci pro vás dostanou hlubší význam. Chcete do budoucnosti nahlédnout podrobněji? Čtěte ZDE.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorozi, tento rok je pro vás nesmírně produktivní a můžete v něm dosáhnout víc, než si myslíte. Hvězdy se rozhodly udělat oproti minulému roku změnu a pověřují úkolem vašeho moudrého strážce Saturna. Váš zodpovědný vládce už dlouhou dobu vybrušuje váš postoj k pracovním záležitostem do dokonalosti. V roce 2013 má ale dohlédnout na to, abyste se zaměřili i na své sny. Jaký je váš další osud? Více se dočtete ZDE.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vodnáři, konstelace roku 2013 přinášejí vašemu znamení hodně dynamiky, která pro vás znamená další růst. Zatímco vám v roce 2012 Jupiter dopřával vychutnávání života, soustřeďuje vás nyní na pracovní oblast a kariéru. Dozoru se ujímá Saturn, planeta zkoušek, a svým napěťovým aspektem ze znamení Štíra vysílá do vaší zóny profese hloubkový radar. Co vás čeká v jednotlivých obdobích roku 2013? Více zjistíte ZDE.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Ryby, jste znamením, které vyzařuje lásku a příjemné pokojné vibrace. Vaše vládnoucí planeta Neptun, která se zde usídlila na řadu let, se teď skutečně cítí jako ryba ve vodě. Vstupujete do nové éry plní ideálů a vysíláte do okolního světa své uklidňující charisma. Saturn vás nabádá, abyste teď více poznali sebe sama a zjistili, kdo doopravdy jste. Pochopte svůj vlastní smysl. Co si pro vás hvězdy přichystaly dále? Čtěte ZDE.

Roční horoskop na míru -
Jedinečný astrologický výklad podle Vašeho přesného data, času a místa narození! Tento horoskop bude Vaším věrným průvodcem rokem 2013. Objednávejte ZDE!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.