Home - Články - Velikonoční tarotový horoskop 2023

Velikonoční tarotový horoskop 2023

vloženo 29. 3. 2023
čas čtení: 10 minut

Velikonoční tarotový horoskop 2023

Co vám přinesou velikonoční svátky? Jak nejlépe využijete volné dny a co zajímavého vás čeká? Tarotové karty vám to prozradí!
sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři poháry
naznačuje, že sníte o něčem, co je mimo reálné možnosti. Týká se to vtahů s lidmi kolem vás, ať už v rodině, lásce nebo ve vašem okruhu přátel. Zřejmě se příliš soustředíte na něco, co nevyšlo podle vašich plánů, které jste si na Velikonoce dělali, ale druhá strana neměla zájem. Takže vás to nejspíš trápí a kvůli tomu přehlížíte všechno ostatní hezké, co naopak vychází a co je v naprostém pořádku. A že toho není málo! Dejte šanci pozitivnímu myšlení a zkuste být trošku optimističtější, milí Berani! Vždyť přece nesejde na tom, aby bylo všechno úplně perfektní podle vašich představ a některé věci si vynahradíte jindy, nemusí to být zrovna teď. Celkově se vám totiž v životě teď bude dařit a máte kolem sebe blízké lidi, se kterými si rozumíte, tak si to užívejte. Je zbytečné kazit si volné dni přemýšlením nad nenaplněnými sny a touhami, když si můžete užívat krásné zážitky a soustředit se na všechno krásné a příjemné, co máte!

Býk
Karta Dva poháry
vám na velikonoční svátky věští lásku, milí Býci! Tato karta se týká hlavně lásky mezi partnery a mluví o tom, že budete naladěni na jedné vlně a bude se vám skvěle spolupracovat ve všem, do čeho se spolu pustíte. Takže si nejspíš užijete báječné svátky po boku svojí milé polovičky a budete si skvěle rozumět jako již dávno ne! Pro nezadané Býky tato karta věští velkou šanci na seznámení nebo vznik nového milostného vztahu, možná i na základech stávajícího přátelství. Takže se máte na co těšit a tyto svátky vám slibují opravdu nádherné zážitky! Ale poselství tarotu není pouze o lásce mezi partnery, ale taky o výborné spolupráci a souladu ve vztazích obecně. Důležité je snažit se pochopit druhou stranu a naladit se na to, co je pro toho druhého důležité, pak už všechno půjde samo a velmi snadno. To platí o svátcích hlavně ve vztazích s vašimi blízkými, v jejichž společnosti budete tento krásný čas prožívat. Ale taky pro přátelství, pokud budete s kamarády. Zkrátka ve vztazích to budete mít skvělé!

Blíženci
Karta Královna pohárů
vám slibuje krásné velikonoční svátky plné lásky, harmonie a porozumění, milí Blíženci! Bude vás bavit a naplňovat, že můžete láskyplně pečovat o své blízké, a svoji domácnost naplníte krásnou atmosférou, ve které se budou všichni cítit skvěle, ať už vaše rodina, návštěvy a v neposlední řadě váš partner, pokud ho máte. Tyto sváteční dny budou mimořádně přát všemu, co souvisí s mezilidskými vztahy. A taky vám slibují krásnou domácí pohodu, ve které budete čerpat novou energii. Ve vztazích teď nebudete řešit žádné problémy, a pokud se nějaké vyskytují, dáte je prozatím stranou, ať nekazíte svátky ani sobě ani ostatním. Místo toho se soustředíte na pozitivní věci a na to, co vás s vašimi blízkými spojuje, v čem si rozumíte a v čem jim můžete pomoct a podpořit je. Toužíte dávat a pečovat o lidi, které máte rádi, a tak jim ukázat, jak moc vám na nich záleží. A tyto volné jarní sváteční dny vám k tomu nabídnou ideální příležitost!


Rak
Karta Tři hole
ukazuje, že ve vašem životě nastal čas pro nové plány a nápady, milí Raci! Cítíte, že se vám daří a že máte potřebné zázemí, abyste se pustili do něčeho úplně nového, ať už se to týká práce nebo osobního života či volného času. A právě velikonoční volno bude ideální příležitostí odstartovat ve svém životě novinky, nebo se alespoň pořádně připravit a promyslet všechny detaily! Ať už jde o váš nový podnikatelský projekt, letní dalekou cestu do exotiky, nebo třeba o rekonstrukci vašeho bydlení, jste připraveni udělat důležité kroky směrem kupředu! A to je naprosto skvělé! Důležité však je nepřecenit své možnosti a vzít si toho na sebe akorát jen tolik, aby vám to přinášelo radost a nikoliv stres. Zkuste být k sobě upřímní a říct si, co doopravdy chcete a co si jen říkáte, že by možná bylo dobré, a za tím druhým se nemusíte honit. Raději si taky užijte o svátcích trochu opravdového volna a nezapomeňte se věnovat svým blízkým a udělat si na ně čas!

Lev
Karta Devět pohárů
vám věští krásné a šťastné jarní svátky, milí Lvi, takže máte důvod se těšit! Kolem vás bude vládnout spokojenost, pohoda a dobré vztahy. Nic vám nebude chybět a užijete si nádhernou sváteční pohodu s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Všeho budete mít dostatek a hojnost a věci budou zkrátka takové, jak mají být! To jsou skvělé zprávy a tyto svátky vám přinesou krásné zážitky, odpočinek a krásnou atmosféru. Ale samozřejmě jsou zde věci, na které je potřeba dát si pozor, ať vám zbytečně nepokazí sváteční idylku. Především nevytahujte o svátcích žádné problémy, ať už rodinné, finanční, vztahové nebo jiné, teď je potřeba soustředit se jen na dobré a příjemné věci a ty negativní neřešit, když vás zrovna nepálí. To je velmi důležité, protože samozřejmě se vždy najde něco, co není úplně perfektní, ale proč o tom mluvit a vrtat se v tom a jen si tím kazit náladu. Jestliže něco negativního vytáhne někdo z vašich blízkých, zkrátka stočte řeč na pozitivní věci a všechno bude skvělé!

Panna
Karta Dvě hole
prozrazuje, že vás láká cestování, milé Panny. Může to znamenat, že si dopřejete pořádnou dovolenou už teď o Velikonocích, pokud k tomu máte trochu možnost. Jaro je ideální čas poznávat cizí země ještě před hlavní turistickou sezonou a určitě si užijete sluníčko a krásně rozkvetlou přírodu. Velikonoční prodloužený víkend v nějaké zajímavé evropské zemi vám určitě přinese nezapomenutelné zážitky, a právě něco takového teď potřebujete, abyste se dobili novou energii. Ale klidně bude stačit i skromnější verze v podobě víkendového poznávacího svátečního výletu někde po Česku. Taky už máte chuť začít intenzivně přemýšlet nad letní dovolenou, takže část svátků s radostí zasvětíte plánování vašich letních zážitků. Máte hodně lákavých představ o tom, co byste chtěli vidět nebo zažít a zkrátka už potřebujete vypadnout za hranice všedních dnů! A taky si rozšířit obzory díky tomu, co zajímavého navštívíte a uvidíte!


Váhy
Karta Šest mincí
věští, že o svátcích vám nebudou chybět finance a můžete si dopřát hojnost a to, po čem toužíte. A to je vynikající zpráva, milé Váhy! Nebude to ovšem žádný zázrak ani výhra, ale výsledek vaší systematické práce, která konečně přinese ovoce. Štěstěna vám konečně dopřeje to, co si zasloužíte a zajistí vám před svátky dostatečné zisky, které potřebujete k tomu, abyste uskutečnili své sváteční plány. A samozřejmě když už se vám bude dařit, taky budete velkorysí ke svému okolí a nebudete šetřit pohostinností k příbuzným a přátelům. Můžete se těšit, že konečně nemusíte počítat, jak vyjdete s rozpočtem, ale klidně si dopřejete nějaké ty nákupy jen tak pro radost! Zasloužíte si přece být na sebe hodní a dopřát si, když si to můžete dovolit! A samozřejmě taky dopřát své rodině, to je samo sebou! A na oplátku k vám budou i vaši blízcí a vaši přátelé velkorysí a štědří, takže to, co budete dávat, nakonec taky dostanete zpátky! A to je skvělé!

Štír
Karta Sedm pohárů
vám přináší spoustu možností, že až budete mít problém si vybrat, co byste o svátcích vlastně chtěli dělat a s kým být. Nakonec se však ukáže, že velká část těchto plánů a nápadů byly spíš iluze a není příliš reálné to uskutečnit. Proto rozhodně neuděláte chybu, jestliže se budete raději držet nohama na pevné zemi, milí Štíři. Místo snění o vzdušných zámcích si zkrátka něco vyberte a zorganizujte a pak už se toho držte. Je to určitě lepší, než si komplikovat život nerozhodností a úvahami coby kdyby. Zvláště v případě, že jsou do toho zapojeni jiní lidé nebo dokonce milostný vztah! Držte se zkrátka kontaktu s realitou a věřte tomu, že pokud něco vypadá příliš dobře, než aby to byla pravda, pak to zřejmě vnímáte přes růžové brýle! Velikonoční svátky si nejlépe užijete tehdy, když od nich nebudete čekat příliš mnoho a místo zázraků se spokojíte s reálnými možnostmi, i když vám třeba připadají trošku šedivé a nudné. Ale nakonec si to i tak užijete!

Střelec
Karta Páže pohárů
naznačuje, že tyto jarní svátky budou velmi příznivé pro rozvoj vašich vztahů, milí Střelci! Konečně si uděláte čas na lidi, kteří jsou vám blízcí, ať už je to rodina nebo váš partner, a budete se jim věnovat mnohem více, než kolik vám běžně dovoluje váš každodenní rozvrh. Taky si konečně najdete čas si pořádně popovídat o pocitech a o věcech, které jsou pro vás důležité. Možná budete překvapeni, co všechno si uvědomíte a jak to prohloubí vaše vztahy. Tam, kde byly neshody a napětí, se konečně dočkáte porozumění, usmíření a souladu! Je však důležité, abyste otevřeli své srdce lásce, pochopení a vstřícnosti. Pak půjde všechno ve vztazích opravdu snadno a hladce! Mnoho Střelců si tyto svátky užije v duchu zamilovanosti a romantiky! Pokud jste nezadaní, můžete se těšit na krásné a něžné sblížení se zajímavým protějškem! A taky zadaným Střelcům tarot slibuje, že vám bude o jarních svátcích ve vašem svazku všechno krásně klapat!


Kozoroh
Karta Devět holí
ukazuje, že se o něco snažíte, ale proti vám se pořád staví jakési překážky. Ať už se to týká čehokoliv ve vašem osobním životě nebo možná také v práci, budete mít pocit, že pořád musíte za něco bojovat a na něčem tvrdě pracujete, ale stejně jako kdyby to bylo zbytečné. Jako Kozorozi jste cílevědomí, takže se jen tak snadno nevzdáte, když už se do něčeho jednou pustíte. Ale teď se budete cítit opravdu vyčerpaně a přemýšlet, jestli přece jen nebude lepší to vzdát a zkusit to jinak. Nejvíc vám pomůže, když si uděláte volné Velikonoce a dopřejete si klid a relaxaci. Že vám doma nevychází všechno podle vašich představ a realita je na hony vzdálená vašim plánům? Neřešte to a nechejte to být! Pokud to tak vyhovuje ostatním členům rodiny, pak si i vy dejte pohov. Cítíte napětí, které ovšem pramení z toho, že určitým věcem přikládáte příliš velkou důležitost. Uvolněte se a dopřejte si odpočinek, nemusí přece být vždy všechno perfektní!

Vodnář
Karta Mág
vám připomíná, že svůj život máte ve svých rukách mnohem více, než si myslíte, milí Vodnáři! O těchto svátcích se vám konečně povede si naplno uvědomit, jak široké jsou vaše možnosti, a že toho není mnoho, co by vás skutečně omezovalo! Občas totiž máte sklon vidět se jako oběť okolností, které vám připadají, že je nemůžete nijak změnit. Ale možnosti existují, jde jen o to, z jakého úhlu pohledu se na věci podíváte. S trochou šikovnosti a jasnými cíli se najednou mnoho věcí bude jevit úplně jinak, jen to chce odvahu a sebedůvěru. A především je nezbytné, abyste si ujasnili, jaké jsou vlastně vaše priority a skutečná přání. Když totiž něco doopravdy chcete, možnosti se jistě objeví a některé si i sami vytvoříte tam, kde jste je doposud neviděli. A to se týká všech oblastí života, ať už vás trápí práce, finance nebo vztahy. Uvědomíte si, že realitu kolem vás máte možnost ovlivňovat téměř jako skuteční mágové. Síla myšlenek je totiž obrovská a přinese vám to, co si přejete!

Ryby
Karta Král pohárů
vám věští nádherné svátky jara, které budou plné lásky, souladu a krásných mezilidských vztahů! Na tom se budete z velké části podílet i vy sami, milé Ryby, díky vaší láskyplné péči a porozumění, které věnujete vašemu okruhu blízkých. Všichni budou vědět, že se na vás mohou spolehnout a že jim dokážete být oporou. To je zároveň i velká zodpovědnost, a to vy dobře víte. Jindy by vám to možná připadalo trochu zatěžující, ale teď si budete užívat, že tady můžete být pro ostatní, dělat jim radost, rozdávat lásku a všestranně je podporovat. Ať už jde o vašeho partnera, děti, příbuzné nebo taky vaše dobré přátele. Budete zkrátka žít pro vztahy a užívat si, že můžete být velkorysí a štědří. V kruhu svých blízkých se budete cítit ze všeho nejlépe a budou pro vás na prvním místě. Lásku budete dávat najevo nejen slovy, ale taky praktickými činy, které se budou cenit. Udělá vám radost, že můžete podpořit lidi, které máte rádi a na kterých vám záleží.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.