Home - Články - SUPERúplněk ve Vahách

SUPERúplněk ve Vahách

vloženo 5. 4. 2020
čas čtení: 5 minut

SUPERúplněk ve Vahách

Úplněk, magická doba, kdy lidské duši vládnou city a emoce, kdy je intuice vybuzená na maximum a ožívají tajemné přírodní síly, na něž jsme si odvykli věřit, ale které přesto stále existují a utváří náš život. Živlem úplňku je voda symbolizující emoce. Je lepší umět plavat, když skáčete do vody, nebo se raději topíte? S námi se pod vlivem dubnového úplňku (8. duben 2020, 04:35) topit nebudete.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Součet čísel nám dává velmi silnou a magickou jedničku. Je tomu tak podruhé v řadě za sebou, podobně, jako tomu bylo v březnu. Luna tedy trvá na tom, že toto jaro máme hledat přímou cstu k cíli, jednoduchá a účinná řešení. Chce nás naučit konstruktivnosti a efektivitě myšlení i konání. Jednička je pramáti čísel, je to základ, z něhož se rodí ostatní. Také v digitálním světě je jednička symbolem, znamená něco, na rozdíl od nuly, která nese náboj prázdnoty. Jednička vnáší do života řád. Tam, kde jsme nespatřovali řešení, najednou ho uvidíme, a s ním také cestu, která k němu vede. Máme rozvíjet své tvůrčí a praktické schopnosti. Dubnový úplněk je tomu nakloněn a bude tyto vlastnosti rozvíjet. Stačí dobrá vůle a otevřenost z naší strany.


Energie Vah

Váhy jsou vládcem harmonie, umění a vyrovnanosti. Úplněk nabitý touto energií nám dává skvělou možnost harmonizovat sami sebe a svůj vnitřní svět, ale také vztahy mezi námi a nejbližšími či kolegy v práci. Tento úplněk bude v pořadí druhým z dvou těsně následujících superúplňků roku 2020! Měsíc bude nejblíže Zemi a bude se jevit skutečně obrovský. Díky zvýšené magnetické síle Luny bude tento úplněk velikou výzvou pro všechny, kdo chtějí ve svém životě něco měnit, ale také zkouškou pro migreniky, epileptiky a citlivé jedince, neboť velká síla velikonoční Luny může být spouštěčem obtíží. Proto pravidelně spěte, nepřetěžujte se a hodně pijte. Síla úplňku se projeví tři dny před kulminací Lny a také ještě tři dny po ní. Pokud vše správně uchopíte, můžete využít její velkou sílu a podporu pro své plány a cíle.

Pokud nás rozčiluje nějaká oblast našeho života, v které cítíme chaos, nemusíme nic lámat přes koleno, stačí na tento problém zaměřit pozornost a opatrně ho „osahávat“ ve své mysli. Pár dní soustředění se na problém spustí kreativní proces, takže řešení k nám přijde nenásilně a naprosto přirozenou cestou. Najednou řeknete ta pravá slova, vykonáte ten pravý čin. Nechte se vést svou intuicí v této oblasti. Je také doba vhodná ke kompromisům, které nebudou prohrami, ale skutečně kvalitním řešením, které uspokojí všechny zúčastněné. Je také vhodná doba zpomalit tempo a dobře se dívat kolem sebe. Dovolte sami sobě vyjadřovat své pocity. Buďte, jak se říká, ve svých botách. To vám bude v současné době největším přínosem.


Indiánský Úplněk rašící trávy

Podle starých indiánských tradic se tato Luna nazývá Úplňkem rašící trávy. Ta je měkkoučká, citlivá, může snadno uschnout nebo ji vyrvou kopyta zvířat. Něco nového se ve vašem životě rodí, buďte k tomu citliví a opatrní. Zároveň je to také naděje na nový začátek, duchovní tělesnou i citovou obrodu člověka.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.