Home - Články - Týdenní horoskop 7. - 13. června

Týdenní horoskop 7. - 13. června

vloženo 5. 6. 2021
čas čtení: 5 minut

Týdenní horoskop 7. - 13. června

Připravte se s předstihem na události, které vás čekají v následujícím týdnu! Nenechte se zaskočit osudem, buďte ve střehu a i díky našemu horoskopu zjistěte, co vás čeká a nemine!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci se snažíte prosadit některé své projekty, bohužel ale nemáte v nikom oporu. Šéf je raději, když jen slepě děláte svou přidělenou práci a kolegové vás mají za snažílka. Měli byste změnit zaměstnání, kde vás dozajista náležitě ocení.

Býk
Moc se neunáhlujte v půjčování svých peněz, i kdyby se mělo jednat třeba o kamaráda. Nakonec se dotyčný k vracení moc mít nebude a vám pak nějaká ta korunka může chybět. Navíc nemáte rádi dožadování se svých peněz a tak je nikdy ani nemusíte vidět.

Blíženci
Mars vstupuje tento týden do znamení Lva. Budeme se díky tomu tento týden nacházet v období plném zvratů a nečekaných událostí. Rovněž ale pocítíme neskutečný příval silné nebeské energie, která nám dodá potřebné sebevědomí překonat všechny překážky.

Rak
Máte vedle sebe člověka, který se dokáže rychle rozčílit. Vadí vám to, protože své negativní emoce předvádí i před vaši rodinou a kamarády. Ti se pak na vás dívají všelijak a vy se pak cítíte o to víc trapně. Zkuste si o tom s protějškem promluvit.


Lev
S nečekanými překážkami si umíte hravě poradit, obzvlášť pokud se jedná o pracovní záležitosti. V zaměstnání totiž perlíte, umíte využít naplno každý svůj potenciál a nebojíte se ukázat svůj názor. Navíc i vaše kreativita je nyní na pomyslném vrcholu.

Panna
Jste momentálně velmi aktivní a dokážete se i pořádně odvázat. Stále něco podnikáte a také rádi sportujete. Poslední dobou vás dokonce jeden sport fakt chytl a vy se ho nyní nemůžete nabažit. Příroda vás nabíjí energií, tak hodně času trávíte i tam.

Váhy
V práci to momentálně není moc růžové. Už déle máte pocit, že jistý kolega maří veškeré vaše snahy a v práci roznáší negativní atmosféru. Nemáte vůbec náladu na jeho žabomyší války a žárlivost. Raději si hledíte svého a věříte, že se mu to vrátí.

Štír
Zatmění Slunce a Novoluní nabádá k očistě těla, ale ještě důležitější v tomto týdnu bude očista duševní stránky. Rozhodně byste neměli vynechat meditaci, či jiné dechové cvičení. Pokud tomu neholdujete, tak alespoň vyrazte někam do lesa a prociťte to.


Střelec
Někdo z rodiny vás stále kritizuje. Není mu po chutí váš styl oblékání, životospráva nebo cokoliv. Máte toho dost! Máte svůj život a nenecháte si do něj mluvit. Nepřiměřenou kritiku hodíte za hlavu, ale daného člověka budete navštěvovat co nejméně.

Kozoroh
Máte za sebou těžké období plné nečekaných zvratů, ale například i těch nejrůznějších chyb, kterých jste se dopustili. Nakonec to nevidíte až tak černě. Spoustu věcí jste se naučili a hodně vám tyto zkušenosti dali. Díváte se teď na svět úplně jinak.

Vodnář
Mars vstupuje do znamení Lva a mohou ve vašem životě nastat nějaké změny. Hvězdy osudu jsou vám však příznivě nakloněny a vy tak budete jakoukoliv změnu vnímat spíše pozitivně, a hlavně se nebudete ničeho obávat. Víte, že život přináší spoustu nového.

Ryby
Ve čtvrtek dojde k Zatmění Slunce a rovněž bude Novoluní. Tento čas je v mnohém magický a nabádá k tomu, abyste se spojili se svým vnitřním dítětem a mysleli častěji na sebe, než na ostatní lidi. Mnohé důležité si i díky tomuto období uvědomíte.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.