Home - Články - Týdenní horoskop 30. ledna - 5. února

Týdenní horoskop 30. ledna - 5. února

vloženo 28. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 30. ledna - 5. února

Nastává přelom měsíce, tak očekávejte nové energie a nové příležitosti! Nezapomeňte vyřešit staré resty, ať vstoupíte do nového měsíce s čistým štítem. S novým horoskopem ale získáte jistotu a klid. Přejeme hezké čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zatím se vám úspěšně daří vše, co jste si na začátku roku předsevzali. To vás samozřejmě nabíjí pozitivní energií a je to na vás znát. Dokonce jste zjistili, že když jste po psychické stránce takto moc spokojení, tak se vám daří i všechno ostatní.

Býk
Máte před sebou velice pozitivní období plné lásky, radosti a v neposlední řadě i pracovních úspěchů. Vedete si prostě skvěle a nic vám nestojí v cestě, abyste si mohli začít plnit své sny. Konečně se vám v životě daří a vy toho jistě chcete využít.

Blíženci
Příznivý trigon Merkuru s Marsem zapříčiní, že se vám celkově bude velmi dařit. Dokonce se rýsuje i nová pracovní pozice, která by vás bavila. Samozřejmě jste po profesní stránce ušli obrovský kus cesty a rozhodně byste si zasloužili lepší pozici.

Rak
Venuše je v poměrně hezkém trigonu s vaším znamením a umí ukázat, že když nad někým drží ochranou ruku, tak to stojí za to. Zejména v milostných vztazích se ukáže, že jste na tom velice dobře a celý týden pro vás na milostném poli bude harmonický.


Lev
V práci máte plány, které se v co nejbližší době pokoušíte uskutečnit. Vaše vize jsou odvážné, ale vůbec nikoho ve vašem okolí nepřekvapuje, že máte takto velké plány. Vyznačujete se tvrdohlavostí, houževnatostí, velkou pílí a zasloužíte si výsledky.

Panna
Využili jste povánoční slevy a nakoupili si pár nezbytností do vaší domácnosti i šatníku. Samozřejmě se ukázalo, že ne vše bylo natolik kvalitní, jak jste si původně mysleli. Nyní tedy musíte řešit reklamace na některé výrobky a to není vždy příjemné.

Váhy
V rodině momentálně trochu vázne komunikace a vy se musíte hodně držet, abyste už po jistém členovi rodiny nevyjeli. Rozčiluje vás, jak automaticky předpokládá, že vy se o vše postaráte a není ani trochu samostatný. Chcete mu udělit pořádnou lekci.

Štír
Tento týden vás vyděsí prázdná peněženka. Měli jste tendence utrácet víc než jindy, a to se muselo někdy projevit. Do konce měsíce se rozhodně budete muset trochu uskromnit, a také byste měli popřemýšlet, jestli vše, co jste si nakoupili, potřebujete.


Střelec
Po psychické stránce máte před sebou velice náročné období. Zejména vaše emoce na tom nebudou zrovna nejlépe a budete mít tendence k výbuchům vzteku. S protějškem nemůžete najít společnou řeč a stále se jen hádáte. Doufáte, že se to brzy zlepší.

Kozoroh
Větší investice se vám tento týden nemusí povést, a pokud tedy máte možnost jít do něčeho většího jindy, tak to tak rozhodně udělejte. Vyplatí se vám to, a navíc budete mít ještě dost času na rozmyšlenou, či nějaké ty úpravy, nebo i celkové změny, udělat.

Vodnář
Záleží vám na dobré reputaci, a proto v práci platíte za velice zodpovědného jedince, který vždy splní to, co slíbil. Kolegové i vedení se na vás mohou spolehnout a jediné, co vám chybí ke štěstí je to, že byste si rozhodně zasloužili zvýšení platu.

Ryby
Tento týden máte hlavu v oblacích a celkově jste naladění na pozitivní vlnu. Těší vás zejména zájem opačného pohlaví, který bude enormní. Není ani divu, šíříte kolem sebe jen smích a radost a lidé v přítomnosti osoby jako jste vy rádi pookřívají.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.