Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. května

Týdenní horoskop 3. - 9. května

vloženo 1. 5. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. května

Nezapomněli jste na něco? Květen ještě nabízí trochu prostoru na oprášení novoročních předsevzetí, která možná vzala za své. Chtěli jste zhubnout do plavek? Pořád ještě máte dost času! Jestli vás válcuje stres a starosti, přiznejte si upřímně, kolik času věnujete relaxaci a výletům do přírody. Právě na to byste se teď v květnu měli nejvíce zaměřit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, tento týden podléháte melancholii a rmoutíte se i kvůli maličkostem. Vaše okolí si toho všímá a snaží se vám zlepšit náladu. Je opravdu úžasné, že kolem sebe máte tolik milujících lidí, na které se můžete obrátit, když vám není nejlépe.

Býk
Venuše je ve velice příznivém sextilu s vaším znamením a dokáže v tomto týdnu mnohé. Rozhodně se vám bude skvěle dařit v osobním, ale i milostném životě. Pracovní sféra ale taky nebude zahálet a vy v práci ukážete jen to nejlepší, co ve vás dříme.

Blíženci
V hlavní úloze bude tento týden váš intelekt. Konečně se vám daří přijít na věci, které máte již dlouho uloženy někde ve sklepě a trochu popohnat jisté záležitosti dopředu. Však už bylo načase. Ve svém životě máte nyní v plánu se radikálně vyhoupnout vzhůru.

Rak
Merkur vstupuje tento týden do znamení Blíženců a stává se tak momentálně hlavním hybatelem našeho osudu. Budete tak nějak všestranně nadanější a vše vám půjde hladce od ruky. Obzvlášť výborně se vám povede v komunikaci a kontaktu s blízkým okolím.


Lev
Z nové známosti od někoho z vaší rodiny nejste moc nadšení. Daná osoba vám není ani trochu sympatická a hodně vám vadí jak některé její poznámky, tak i manipulativní chování, kterého jste si nevšimli jen vy, ale spousta dalších lidí z okruhu vaší rodiny.

Panna
Budete tento týden ve skvělé náladě a ani nabroušený šéf, či zlobivé děti, vám to nezkazí. Cítíte se být lehcí a nad věcí. Díky této pozitivní náladě zjistíte, že všechno jde lépe, když je člověk dobře naladěný. Od teď víte, že musíte vždy začít u sebe.

Váhy
Máte před sebou poměrně nudný týden. Nic nového vás nepotká a tak nějak vše se bude stereotypně posouvat dál. To není nic pro vás! Máte rádi vzrušení, zábavu a klidné vody rádi přenecháte jiným znamením nebeského zvěrokruhu. Chce to nějakou akci.

Štír
Merkur v Blížencích nahrává skvělým intelektuálním i komunikačním schopnostem. Budete tento týden za úplné hvězdy zvířetníku. Umíte totiž přízně této planety skvěle využít, a hlavně v pracovních a finančních záležitostech se vám povede naprosto úžasně.


Střelec
Nepatříte mezi znamení, které věří v zázraky. Tento týden se ale stanete svědkem něčeho opravdu velice zvláštního a transcendentálního. Dalo by se říct, že vás to poznamená na celý život, protože se nyní na svět kolem vás budete dívat jinýma očima.

Kozoroh
S láskou vzpomínáte na některé přátele, které jste díky momentální situaci viděli jen velmi sporadicky, nebo dokonce vůbec. Už vám chybí a tak se snažíte zůstat v kontaktu alespoň virtuálně. Není to však ono a vy se nemůžete dočkat osobního setkání.

Vodnář
Z vašeho zaměstnání jste zklamáni. Vedení slibovalo zvýšení platu, ale to se nakonec nekoná a vás to přestává bavit. Ve firmě děláte první poslední a nakonec se nedočkáte odměny, kterou jste považovali už za jistou. Udělalo vám to čáru přes rozpočet.

Ryby
Rodinné vztahy se vám nedaří moc dobře držet. Jste často hádaví a stále musí být po vašem. To pro mnohé členy vaší rodiny není příjemné a raději se vám vyhýbají a kontakt omezují jen na povinné rodinné události. Možná byste se měli nad sebou zamyslet.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.