Home - Astročlánky - Tipy - 12. prosince

12. prosince

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 12. 2015

12. prosince - Astrologie dne
Dorůstající Měsíc přejde v 7:46 do Kozoroha, který ovlivňuje kosti a klouby, zejména kolenní. Ranní rozcvička s posilováním prospěje svalům jen pokud si přivstanete - ještě ve Střelci. Lidé trpící osteoporózou, zejména dříve narozené ženy, by měli být opatrnější. Kvůli kostem se vyhněte lyžování!

Dnes je v zoroastrismu Svátek ohně. Zoroastrismus je dualistická náboženská soustava, vytvořená prorokem Zarathuštrou. Bůh Ahura Mazda představuje nejvyšší dobro, tudíž nemůže být stvořitelem zla. Stvořil ale dvojčata Spenta Mainju a Angra Mainju. Spenta Mainju byl dobrý, zatímco Angra Mainju se stal představitelem zla.

Simona

Ženské křestní jméno hebrejského původu. Pochází ze slova "šama(h)", čili slyšet, které je základem jmen Šimhón nebo Šamahúna. Znamená slyšící nebo naslouchající. Do českého jmenného kalendáře se zřejmě dostalo z francouzštiny. V ČR běžně používané. Domácí podoby: Simča, Simka, Simonka, Simi, Sima, Simuška.

Materialisticky založená žena či dívka s hezkou tvářičkou. Venuše jí dává do vínku něžnou ženskost, s níž umí zapůsobit na opačné pohlaví. V životě se může dostat daleko, nejprve by si ale měla vybudovat uspokojivou kariéru a teprve potom se zaměřit na rodinu, jinak nebude příliš šťastná. Osud jí obdaří řadou zásadních změn, s nimiž se ve většině případů zdárně vyrovnává a přijímá je jako nedílnou součást své životní cesty. 

Týdenní tarot zdarma. Vytáhněte si tarotovou kartu s výkladem pro každý den v týdnu! Tahejte ZDE...

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.