Home - Články - Tarotové rady pro přátelství - podle znamení

Tarotové rady pro přátelství - podle znamení

sdílet článek na facebooku
vloženo 18. 1. 2015

Tarotové rady pro přátelství – podle znamení

Ruku na srdce – věříte svým přátelům na sto procent? Nebo toužíte ve vašich vztazích něco vylepšit? Je právě teď ideální doba pro rozvoj přátelských vztahů. Tarotové karty vám poradí, co dělat a na co si dávat pozor!



Beran

Co dělat: Karta Tři hole vám věští, že budete mít dostatek energie na rozvíjení vztahů s přáteli a rozhodně je nebudete zanedbávat. Víte totiž, že aby přátelství fungovalo, musíte do něj investovat dostatek času a energie – nelze jen tak očekávat, že přátelé si na vás vzpomenou, i když je budete dlouhodobě zanedbávat. Proto by mělo být setkávání s přáteli a společné aktivity na předním místě ve vašem žebříčku priorit. Nemusíte se obávat, že byste u toho nestíhali jiné věci, protože síla přátelství vás nabije novou energií a díky tomu toho pak stihnete udělat mnohem více, než kdybyste trávili volný čas osamotě nebo jen s rodinou.
Co nedělat: Karta Deset mečů vás varuje, že nemáte nad záležitostmi přátelství příliš přemýšlet a analyzovat je. Nejspíš byste se v takových úvahách trochu zamotali a i kdybyste se snažili vidět věci objektivně, pravda je taková, že skrze nahlížení rozumu je budete vidět velmi zkresleně. Dejte spíš slovo svému srdci a pocitům. I když si o některých přátelích myslíte své, pokud cítíte, že jsou si vaše duše blízké, je to pravdivý pocit a můžete mu důvěřovat.

Býk

Co dělat: Karta Čtyři hole vám věští příjemný a radostný čas strávený při aktivitách s přáteli. Přátelství vám nebude přinášet žádné starosti a ty dosavadní rychle vymizí. Naopak, budete mít spoustu příležitostí k tomu, abyste v kruhu přátel podnikli nějakou zajímavou akci. Budete mít energii skoušet nové věci a trávit svůj společný čas aktivně, ideální jsou třeba společné sportovní aktivity. V kruhu přátel budete mít pocit jistoty a zázemí, který vás bude nabíjet novou energií do života. Proto nezanedbávejte setkávání a když se vás přátelé někam budou snažit vytáhnout, jděte do toho ,ať je to cokoliv!
Co nedělat: Karta Deset mincí vás varuje, abyste v přátelství nedávali příliš velký důraz na finanční záležitosti a majetek. Nejlepší bude taková témata v rozhovorech vůbec neotevírat. Možná jste na tom finančně výrazně lépe než někdo z vašich přátel a máte z toho smíšené pocity, on nebo ona se naopak nechce cítit jako chudý příbuzný. Možná jste na tom naopak finančně hůř než vaši přátelé, a někdy máte problém finančně utáhnout společné aktivity. Tak nebo tak, teď není vhodná doba to řešit a rozebírat, dejte si na to pozor.

Blíženci

Co dělat: Karta Hvězda patří mezi nejoptimističtější karty tarotu a přináší vám nádherné vyhlídky na šťastné a naplňující přátelské vztahy. Je to karta naděje, ideálů a společných cílů, které budete se svými přáteli sdílet. Bude pro vás velmi důležité, že jdete v životě podobnou cestou, a to vás bude sbližovat. Pro upevnění přátelství byste měli rozvíjet společné záliby a koníčky, povídat si o svých snech a přáních, nejspíš zjistíte, že s některými kamarádkami či kamarády toho máte společného mnohem víc, než jste si mysleli. Díky sdílenému pohledu na svět se vaše přátelství upevní a posílí a stane se vám velkou oporou.
Co nedělat: Karta Sedm mincí vás upozorňuje, že materiální záležitosti teď nebudou ve vašich vztazích s přáteli na prvním místě. Nedělejte z nich proto příliš velkou prioritu ani velký problém, protože pro vaše přátele by dlouhé řeči o penězích a majetku byly spíš únavné, i když ve vašem životě se možná jedná o důležitou záležitost – mělo by to však zůstat spíš jen v kruhu vaší rodiny, přátele s tím nezatěžujte. Čas s přáteli by měl být bezstarostný a plný toho, co vás baví, ne trápení s financemi.

Rak

Co dělat: Karta Viselec vám prozrazuje, že ve vašich vztazích s některými přáteli nastalo, nebo v blízké době nastane, trochu zvláštní období, kdy věci jako kdyby zamrznou na místě a nebudou se hýbat kupředu. Budete z toho trochu nervózní, protože jste měli jiná očekávání, ale je potřeba, abyste si uvědomili, že toto období je velmi užitečné a obohacující. Dopřejte si více času osamotě, bez společnosti přátel, a uvědomíte si některé věci, které vám doposud nebyly jasné. Pak až přijde ten správný čas, přátelské setkávání se opět oživí a bude častější a živější.
Co nedělat: Karta Šest holí vás varuje, abyste si v jistých záležitostech dávali pozor na pocit předčasného vítězství. Budete k němu mít sklon, ale tento pocit se nebude zakládat na pravdě. Nejspíš si budete myslet, že jste vyzráli na někoho z vašich známých, o kterém jste si mysleli špatné věci, a budete z toho mít pocit zadostučinění. Jenomže pravda je jiná, než se na první pohled zdá, takže tyto historky raději příliš nerozšiřujte, abyste se pak později nemuseli za ně stydět, až vyplavou na povrch některá nová fakta, která jste neznali!



Lev

Co dělat: Karta Devět holí vám připomíná váš pocit, že jste na všechno sami. Někdy se cítíte, že mezi svými přáteli jen vy se o některé věci snažíte a všem ostatním je to jedno, pouze se vezou na tom, co jste udělali vy. Nebo máte pocit, že marně prosazujete některé své nápady, že to nikoho nezajímá a jste z toho trochu rozčarovaní. Snažte se rozvíjet pozitivní pocity – neberte své přátele jako někoho, kdo vás nechápe, jako lidi, které musíte neustále o něčem přesvědčovat a táhnout je kupředu. Zkuste je místo toho inspirovat vlastním příkladem, místo abyste je nutili a přemlouvali a budete velmi mile překvapeni. Ale pozor, nebude to hned!
Co nedělat: Karta Spravedlnost vás upozorňuje na váš sklon myslet si, že jedině vy máte pravdu. Ruku na srdce, občas se vám to stává a někdy si to i uvědomíte, když se přistihnete, že své přátele přesvědčujete o něčem, co si oni nemyslí. Samozřejmě, máte pravdu – tu svoji, danou vašim úhlem pohledu a vašimi skutečnostmi. Ale nezapomínejte, že co člověk, to jiné zkušenosti a každý z nás má vlastní pravdu – to plně platí i pro vaše přátele. Neměli byste proto jejich názory podceňovat, ale se z nich naopak zkusit poučit.

Panna

Co dělat: Karta Páže mincí vám prozrazuje, že je čas rozvíjet přátelství a systematicky na něm pracovat, pečovat o vztahy s přáteli cíleně a uvědoměle. Bude si to vyžadovat časovou a někdy i finanční investici, ale vyplatí se to, protože mít přátele je poklad. Bez toho, abyste se jim věnovali, to zkrátka nejde a přátelské vztahy pak časem upadají. Uvědomíte si, že vaše vztahy s některými lidmi, se kterými jste si kdysi dobře rozuměli, už nejsou to co kdysi, a rozhodnete se s tím něco udělat. Nebude to úplně nezištné, máte totiž očekávání, že vám pak tito přátelé do budoucna s něčím pomohou – ale to nevadí, je to přirozené, akorát si to nechejte raději pro sebe!
Co nedělat: Karta Dva meče vás varuje před nerozhodností a zároveň upozorňuje, že se dostanete do situace, kdy rozhodování bude těžké. Tato situace bude souviset buď s nějakou konkrétní osobou z okruhu vašich přátel, nebo s přátelstvím ve vašem životě obecně. Snažte se příliš to nerozebírat rozumem, mohli byste se v tom zamotat, raději se na věc zkuste podívat nezaujatě a s odstupem – například na to zkuste několik dní vůbec nemyslet, a pak se samy od sebe objeví pocity, které vám prozradí, co máte udělat!

Váhy

Co dělat: Karta Královna mincí vám věští, že si budete moct se svými přáteli dovolit radost z hojnosti a příjemných požitků, jako je dobré jídlo a pití, příjemné a pohodlné prostředí. Bude vás bavit vyrazit si společně například do nějaké dobré restaurace nebo kavárny a ochutnat tam místní speciality. Aby to však nešlo příliš do peněz, zkuste zapojit i svoji vlastní iniciativu – vyzkoušejte třeba nějaký nový a zajímavý recept a pozvěte své přátele na večeři k vám domů! Nebo uspořádejte rovnou večírek nebo oslavu, protože z vás budou skvělí hostitelé, kteří sklidí obdiv a komplimenty!
Co nedělat: Karta Dva poháry vás varuje, abyste příliš nepropojovali lásku a partnerský život s přátelstvím. Jsou to dva různé světy, tak si nic nemusíte dělat dokonce ani z toho, když váš zákonitý protějšek nebude příliš nadšený tím, co jak trávíte čas ve společnosti přátel a už vůbec se nebude chtít k vašim aktivitám přidat. To nevadí, protože každý přece máte právo i na svůj vlastní svět, vy i partner, nemusíte všechno sdílet. Jen si dejte velký pozor, ať se pak nezamilujete do někoho z vašich přátel!

Štír

Co dělat: Karta Čtyři mince vás upozorňuje, že byste se ani kvůli přátelství neměli vzdávat svých jistot a materiálního zázemí. Pomáhejte svým přátelům pouze do té míry, aby to vás samotné existenčně neohrozilo. Nebojte se, není to žádné sobectví – jen přirozený pud sebezáchovy. I kdyby vás kvůli tomu někdo pomlouval, můžete si být jisti, že na vašem místě by se zachoval úplně stejně, takže není důvod si dělat výčitky. To však neznamená, že svým přátelům nemáte pomáhat, právě naopak, budete pro ně pevným opěrným bodem, na který se mohou vždy spolehnout. Je pouze důležité, aby vás to neohrozilo finančně.
Co nedělat: Karta Eso holí Vás varuje před příliš rázným a unáhleným řešením problémů týkajících se přátelství – ať už se bude jednat o cokoliv. Několikrát se vám stane, že z ničeho nic dostanete nápad,, jak věci co nejlépe vyřešit, a v té chvíli budete přesvědčeni o tom, že je naprosto úžasný! Ale zadržte, zkuste chvíli nic nedělat, ještě počkat a nechat si to projít hlavou. S odstupem času budete vidět všechno jinak, a zajímavé bude i vyslechnout si rady lidí ze svého okolí. Pak budete velmi rádi, že jste nejednali spontánně, ale obezřetně, a že jste se díky tomu vyhnuli chybám.

Střelec

Co dělat: Karta Deset pohárů vám věští velmi příjemný a harmonický čas s přáteli, budete si výborně rozumět a budete pociťovat vnitřní souznění. Nebojte se proto projevit své city a pocity, otevřít své srdce a říkat svým přátelům milé a hezké věci. Vaši přátelé budou určitě rádi, když jim upřímně řeknete, jak jsou pro vás důležití, co pro vás znamenají a jak moc jste rádi, že je máte. Radost jim můžete udělat i prostřednictvím drobných dárečků – jenom tak, bez nějakého důvodu. Užívejte si, že máte kolem sebe lidi, kteří jsou vám blízcí, a snažte se trávit s nimi co možno nejvíc času.
Co nedělat: Karta Páže mečů vás varuje před spory s přáteli a před výměnami názorů, které mohou vzniknout kvůli úplným maličkostem a banalitám. Je jasné, že v některých věcech máte se svými přáteli rozdílné názory – ale snažte se nevyvolávat kvůli tomu zbytečné hádky a rozbroje. V některých chvílích se necháte strhnout k tomu, abyste do poslední kapky krve bojovali za svoji věc a snažili se přesvědčit ostatní o svých názorech a přesvědčeních. Pak si zkuste připomenout, že přátelství není bitevní pole, a že ve spoustě jiných věcí si naopak skvěle rozumíte!

Kozoroh

Co dělat: Karta Slunce vám věští mimořádně příjemné a krásné období v přátelských vztazích. Budete si výborně rozumět nejen se svými nejbližšími přáteli, ale i se širším okruhem kamarádů a známých a vždy snadno najdete společnou řeč. Vám pak už zbývá jen jediný úkol – dopřát si radost a příjemné chvíle ve společnosti přátel, což znamená taky – dopřát si nějaké to volno! Jako Kozorozi máte sklon k workoholismu, ale nezapomínejte ani na zábavu, kterou byste měli sdílet nejen s partnerem a s rodinou, ale i s větším okruhem přátel, kamarádů a známých, se kterými si rozumíte.
Co nedělat: Karta Kolo štěstí vám připomíná, že věci v životě se rychle mění a období radosti se vždy střídají s obdobími starostí. Proto si nyní užívejte to hezké, co máte, užívejte si blízkost lidí, se kterými si rozumíte a společný volný čas. Nezapomínejte na to, že je to velká cennost, kterou byste si měli vážit a rozhodně to není samozřejmost. Proto se nevymlouvejte třeba na práci nebo na peníze, pokud to opravdu není věc, přes kterou nejede vlak, a dopřejte si společnou zábavu!

Vodnář

Co dělat: Karta Milenci vás upozorňuje, že přátelské vztahy vám přinesou nutnost přijmout určité závazky. U některých Vodnářů může tato karta znamenat, že na základech přátelství vyroste milostný vztah. Pokud jste nezadaní, je to skvělá zpráva, protože o něčem takovém jste přece vždycky snili! Naopak, pokud jste zadaní, budete muset dostát svým závazkům vůči partnerovi a udržet to v rovině přátelství. Pro jiné Vodnáře může karta Milenci znamenat, že přátelské vztahy se stanou vážnějšími a budou si vyžadovat, abyste kvůli nim udělali nějaké velké a odpovědné rozhodnutí. Buďte na to připraveni!
Co nedělat: Karta Mírnost Vám prozrazuje, že nyní není vhodná doba natahovat čas a snažit se všechno řešit diplomaticky a klidně. Je to samozřejmě lepší – ale ne za každou cenu, protože pak byste mohli ze situace vyjít s nálepkou zbabělců, a to přece nechcete! V přátelských vztazích se po vás bude vyžadovat rozhodnost a rázné jednání, proto se vyhýbejte zbytečnému otálení a snažte se neutíkat před problémy, které čekají na to, až je vyřešíte. Uvidíte, že se budete cítit mnohem lépe, až to budete mít z krku!

Ryby

Co dělat: Karta Poustevník vás upozorňuje, že v nejbližších týdnech prožijete více volného času osamotě než ve společnosti přátel. Zpočátku to bude hlavně to proto, že většina z nich bude mít jiné povinnosti, budou se muset věnovat práci, rodině nebo partnerskému životu. Nejprve z toho budete trochu rozmrzelí a budete se cítit osaměle, ale pak se vám povede uvědomit si, že samota má i své pozitivní stránky. A přesně toto pochopení je nyní vašim úkolem! Když se pak později situace změní a přátelé vás začnou volat ven, nakonec si uvědomíte, že se vám už ani moc nechce, protože se vám samota a klid celkem zalíbily!
Co nedělat: Karta Pět pohárů vás varuje, abyste nebrečeli nad rozlitým mlékem a snažili se brát život a přátelské vztahy pozitivně. Je pravda, že vás někdo z vašich přátel zklamal, a je naprosto jasné, že z toho máte nepříjemné pocity. Ale neměli byste se stát obětí svého smutku, protože kolem vás je plno dalších lidí, se kterými toho máte hodně společného a na které se můžete spolehnout. Netrapte se kvůli lidem, kteří vám za to nestojí, a raději se věnujte těm, kteří si to zaslouží! Budete si pak cítit mnohem lépe!

ZMÝLILI JSTE SE V BLÍZKÉ OSOBĚ? 
Jak chybu napravit? Poradím vám! Kartářka Adéla. Zavolejte mi na číslo 906 701 701 nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS ADELA na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.