Home - Články - Tarotové rady pro lepší milostný život - podle znamení

Tarotové rady pro lepší milostný život - podle znamení

sdílet článek na facebooku
vloženo 26. 4. 2015

Tarotové rady pro lepší milostný život – podle znamení!

Toužíte po nezapomenutelných milostných zážitcích, nebo chcete ve svém vztahu obnovit vášeň? Tarotové karty vám poradí, jak na to!



Beran

Co dělat: Karta Císař vám radí, abyste byli v lásce iniciativní – platí to hlavně pro pány narozené ve znamení Berana, ale ani dámy se nemusí obávat ukázat partnerovi, co by si přály, nebo pro něj připravit nějaké nečekané překvapení. Uvidíte, že váš miláček to zaručeně ocení a bude vaší iniciativou přímo nadšený! Nebojte se projevit vaši vášeň a dravost jak ve vztahu celkově, tak i v posteli. Pokud jste nezadaní, měli byste se sbližováním začít právě vy a řídit tempo vznikajícího vztahu. Iniciativa se vyplatí i v případě, že toužíte pouze po krátkém dobrodružství na jednu noc.
Co nedělat: Karta Milenci vás varuje před nerozhodností v lásce. Je dobré, že berete váš vztah odpovědně, ale nebojte se trochu uvolnit a být hravější a nevázanější. Konec konců, vztah, který vám bude vyhovovat, může mít i jinou než tradiční podobu, a to samé platí i pro erotické zážitky. Možná budete překvapeni, jaká vášeň se ve vás skrývá, tak se ji nesnažte potlačovat a místo toho si ji vychutnejte naplno!

Býk

Co dělat: Karta Páže holí vám přináší nové pozitivní a svěží podněty v lásce. Nebojte se jít si za tím, o čem sníte a dát to svému partnerovi najevo – nejdřív raději opatrně, ale až na to přistoupí, můžete se osmělit i víc a trochu si zaexperimentovat! Máte v sobě spoustu energie a vášně, ale zatím ji nedáváte příliš najevo a jste spíše stydliví. To se bude nejvíc projevovat u těch Býků, kteří jsou nezadaní nebo jsou zatím pouze v začátcích svého vztahu. Ale i v případě, že žijete v dlouhodobém svazku, se nemusíte bát více se partnerovi otevřít – uvidíte, že bude příjemně překvapen, oživí to váš vztah a vrátí mu ztracenou jiskru!
Co nedělat: Karta Kolo štěstí vám připomíná, že vaše milostné úspěchy a neúspěchy nezávisí pouze na vás a na tom, co sami děláte, ale jsou do značné míry dílem Štěstěny. Proto si nic nevyčítejte, pokud vám nějaké vaše milostné záměry nevyjdou – mělo to tak být a je to tak lepší. Naopak, jindy vás možná velmi překvapí nečekaná iniciativa protějšku. Někdo, s kým jste vůbec nepočítali jako s potencionálním partnerem, vám projeví svůj zájem, a bude jen na vás, jak s tím naložíte.

Blíženci

Co dělat: Karta Smrt vám radí, že je čas konečně se vypořádat s tím, že něco z vaší minulosti se definitivně skončilo. Je to záležitost, na kterou pořád myslíte, přestože již dávno patří minulosti. Je čas zapomenout na staré problémy a trápení a nedovolit jim, aby nadále ovlivňovaly váš milostný život. Samozřejmě, čím větší milostné trauma, tím déle to trvá, než se s ním člověk vyrovná, ale právě teď nastal čas říct starému trápení sbohem a objevit úplně nové rozměry lásky a sexuality, které vám až doposud zůstávaly skryté – nebo jste je možná jenom nechtěli vidět a připustit si je!
Co nedělat: Karta Šest mincí vám varuje před sklony k sobectví v lásce a sexu. Máte sklon dávat jen tolik, kolik nevyhnutně musíte, ale vyžadujete toho hodně. Je to sice podvědomé, ale s takovým přístupem je těžké vytvořit hluboký a harmonický vztah. Často se skryté problémy projeví právě v posteli, i když navenek a v běžném životě vám to ve vztahu klape. Zkuste se zamyslet nad tím, kde je problém, a snažte se více dávat bez ohledu na to, kolik toho od partnera můžete v tomto období dostat a očekávat. Láska je přece něco jiného než obyčejná matematika nebo obchodní vztah!



Rak

Co dělat: Karta Dva poháry vám věští velmi harmonické a příjemné období v lásce. S partnerem budete pociťovat silné duševní souznění a budete jedno tělo a jedna duše, ať už jste spolu dlouho nebo teprve krátce. Nezadaní Raci se mohou těšit, že v brzké době konečně potkají toho pravého partnera! Budete mít velké štěstí, proto je důležité, abyste své duševní souznění přenesli i do svého erotického života. Možná máte zábrany nebo negativní zkušenosti z minula, ale zkuste se otevřít a uvolnit, netrapte se zbytečně kvůli problémům, které ani nenastaly. Díky tomu bude váš sexuální život stejně krásný jako váš vztah sám o sobě!
Co nedělat: Karta Deset mečů vás varuje, že příliš mnoho uvažování a přemýšlení zabíjí pravou lásku a ničí spontánnost a radost ve vztahu. Neradi byste něco zkazili, proto máte sklon se vždy dlouze zamýšlet nad tím, jestli to, co děláte, je vůbec správné nebo nikoliv. Ale takové negativní myšlení a pesimismus k ničemu nevede, může způsobit leda tak krizi ve vztahu – a to přece nechcete! Proto přestaňte konečně malovat čerty na zeď a místo toho si užívejte to, co máte!

Lev

Co dělat: Karta Spravedlnost vám radí, abyste se snažili udržovat rovnováhu mezi rozumem a city – tato cesta vede ke šťastnému a naplňujícímu svazku jak v každodenním životě, tak i v oblasti erotiky. Ti Lvi, kteří žijí v trvalém partnerském vztahu, by se měli snažit o rovnováhu mezi tím, co chcete vy a co chce váš protějšek. Když on jednou splní vaše přání, na oplátku mu vy pak splňte to, po čem touží on. I nezadaní Lvi by se měli řídit podobnou zásadou, a když se necháte zlákat do krátkodobého románku, dejte si pozor, ať z něj nemáte radost pouze vy, ale ať si to pořádně užije i váš protějšek!
Co nedělat: Karta Tři poháry vám věští šťastnou a naplněnou lásku, a zároveň vás upozorňuje, abyste si patřičně vážili toto štěstí, které vám osud přinesl. Dejte si pozor, ať si nezkazíte milostné štěstí tím, že budete v posteli příliš tlačit na pilu nebo nutit protějšek k něčemu, co se jemu samotnému nezamlouvá. Platí to stejně tak v dlouhodobých i v krátkodobých milostných svazcích. Z lásky byste měli mít radost oba dva a užívat si ji společně. Snažte se vyhýbat situacím, kdy by si jeden užíval a druhý přitom jen tiše trpěl.

Panna

Co dělat: Karta Čtyři meče vám radí, že pokud chcete dosáhnout soulad v posteli, je nezbytné nejprve vyřešit vaše spory a neshody v každodenním životě. Na některé věci máte různý názor, a to mezi vámi vytváří odcizení, které se pak projevuje i v intimních chvílích. Ale co dělat, když jsou to problémy, které nelze vyřešit mávnutím kouzelného proutku? Je to jednoduché – tarot vám radí najít alespoň dočasný kompromis a nastolit příměří, ať už mezi vámi není napětí, které by mohlo narušovat váš milostný a sexuální soulad.
Co nedělat: Karta Královna mečů vás upozorňuje, abyste se nesnažili řešit milostné problémy příliš radikálně a rázně. Hlavně se vyhýbejte vypočítavosti a sklonu manipulovat s partnerem tak, jak se to hodí vám – ať už je to ve kterékoliv oblasti života. Dejte věcem čas, ať se vyvinou tak, jak se vyvinout mají, a až pak udělejte další kroky. Dávejte si pozor, ať se při vás partner necítí příliš ušlápnutý a ať mu dáte dostatečný prostor říct si svůj názor a projevit svá přání. Větší vyrovnanost ve vztahu je nezbytná k dosažení souladu v posteli.

Váhy

Co dělat: Karta Devět pohárů vám věští naplněný a šťastný milostný vztah a krásné erotické zážitky! Štěstěna vám bude přát, takže pro to ani nemusíte mnoho udělat a vyplní se vám všechna vaše přání a sny! Jen se snažte být trochu umírnění a skromní, protože když k vám bude všechno přicházet snadno a bez námahy, budete mít sklon požadovat pořád víc a víc – s jídlem roste chuť! Ale není v silách a možnostech vašeho protějšku, aby vám dopřál úplně všechny milostné výstřelky, na jaké si vzpomenete, takže se snažte od určitého bodu trochu krotit vaši vášeň a touhu!
Co nedělat: Karta Síla vás varuje před sklonem nechat se ovládnout svojí sexualitou. Ať je vášeň sebevětší, vždy to musí být vaše vůle, která ji kontroluje, nikoliv naopak. V opačném případě byste si říkali o zbytečné problémy a komplikace, a to vám nestojí za to. Ale pozor taky na opačný extrém, a to je nadměrné potlačování vlastní sexuality a moralizování. Nějakou dobu se vám to může dařit, ale pak se projeví známky frustrace a všechno se může obrátit na přesný opak. Proto raději udržujte zdravou rovnováhu mezi rozumem a chtíčem a snažte se vyhýbat extrémům.

Štír

Co dělat: Karta Deset mincí vám připomíná, že pro vytvoření krásného milostného vztahu nestačí zahrnovat partnera materiálními dárky a bohatstvím, nestačí pouze užívat si spolu příjemných stránek života. Hlubší duševní souznění je mnohem důležitější, tak na něj nezapomínejte, povídejte si spolu, sdílejte své pocity – víc vás to sblíží. Díky tomu bude pak i váš sexuální život krásnější a více naplněný, protože pak už nepůjde pouze o soulad těl, ale také o spojení vašich duší! A to je ještě mnohem krásnější a více uspokojující!
Co nedělat: Karta Král holí vás varuje před přílišnou autoritativností a dominantností ve vztahu. Váš protějšek vám možná nedává najevo, že by se taky rád někdy projevil a udělal si věci po svém, ale i když se tiše přizpůsobí, neznamená to, že nemá své vlastní chtění. Proto trochu povolte uzdu, nemusíte to být pouze vy, kdo určuje směr celého vašeho vztahu. Energie sice máte spoustu a občas jste trochu netrpěliví, takže tato situace vzniká přirozeně, ale i tak je potřeba najít ve vašem svazku trochu více vyrovnanosti a netlačit na pilu.

Střelec

Co dělat: Karta Sedm holí vám radí, abyste v sobě našli odvahu a energii poprat se se vším, co brání naplnění vašich snů v lásce a stojí v cestě vytvoření harmonie ve vašem vztahu – ať už je to cokoliv. Může to být například nadměrné pracovní vytížení a nedostatek času, únava, rodinné povinnosti nebo něco podobného. Je čas dát lásku a vztah na první místo a zařídit si ostatní věci tak, abyste měli čas jeden na druhého a abyste si mohli jako pár občas dopřát romantický večer ve dvojici nebo volný společný víkend. Taková změna k lepšímu oživí i váš sexuální život a hned se budete cítit mnohem uvolněněji a spokojeněji!
Co nedělat: Karta Devět holí vás upozorňuje, ať se nenecháte odradit překážkami, které stojí v cestě vaší lásce a na první pohled vypadají, že je nelze zdolat. I kdybyste na sebe měli málo času, i kdyby se jednalo o vztah na dálku nebo pocházeli každý z jiného prostředí, neznamená to, že spolu nemůžete být šťastní – i kdyby vám vaše okolí tvrdilo opak! Je zde přítomna energie napětí, která se pak přenáší i do vašeho sexuálního života a projevuje se v něm. Nedělejte si starosti se zbytečnými problémy a věřte tomu, že společně je zvládnete překonat – jste na to přece dva!

Kozoroh

Co dělat: Karta Čtyři mince vám prozrazuje, že do vašeho milostného života se vloudila nuda a stereotyp, i když si to možná neuvědomujte. Snažte se proti tomu něco udělat, ale takovým způsobem, ať neohrozíte pocit jistoty a bezpečí, který s partnerem společně máte. To znamená neměnit ve vašich milostných zvyklostech všechno najednou, ale čas od času si dopřát nějaké drobné osvěžení a udělat něco trochu jinak. Nezadaní Kozorozi by měli trochu upustit od přesných představ o partnerovi, protože toho nejspíš chcete příliš mnoho a díky tomu někoho zajímavého přehlížíte!
Co nedělat: Karta Devět mečů vás upozorňuje, abyste se snažili o lásce příliš nepřemýšlet a neanalyzovat vzniklé situace. Je to slepá ulička, nic tím nevyřešíte a akorát se budete zbytečně trápit, protože některé problémy, které vás trápí, zkrátka nemají racionální řešení. Zkuste na chvíli odstavit rozum na vedlejší kolej a místo toho dejte volnější průchod svým citům. Budete pak nejspíš příjemně překvapeni, protože si uvědomíte, že věci, které jste vnímali jako problém, ve skutečnosti vůbec nejsou problémem!

Vodnář

Co dělat: Karta Osm mincí vám připomíná, že na budování fungujícího partnerského svazku je potřeba pracovat, nic vám nespadne zadarmo z nebe. Dokonce i v případě, že toužíte pouze po krátkodobém dobrodružství, pro to budete muset vy sami něco udělat a snažit se, abyste si vyhlédnutý protějšek získali. V dlouhodobých vztazích pak platí, že každý den je potřeba udělat tomu druhému něčím radost a vycházet mu vstříc, i kdyby to byly jen drobnosti. Tudy vede cesta k harmonickému vztahu, ve kterém to pak bude klapat i po erotické stránce, protože si jeden ke druhému vybudujete důvěru.
Co nedělat: Karta Pět holí vás varuje před zbytečnými spory a hádkami s partnerem. V každém vztahu se občas najde něco, v čem se neshodnete, ale odolejte pokušení dělat z komára velblouda a narušovat kvůli tomu to krásné, o je mezi vámi. Samozřejmě, můžete partnerovi říct, že vám to vadí, ale neměli byste se kvůli tomu nechat zatáhnout až do otevřeného sporu, který by mezi vámi vytvořil zbytečné napětí. Pak je zcela logické, že takového napětí se těžce zbavíte i v posteli, a může to snadno vést ke vzniku sexuálního nesouladu mezi vámi.

Ryby

Co dělat: Karta Mírnost vám radí, abyste v lásce byli jemní, něžní a trpěliví, a abyste na partnera zbytečně netlačili a nespěchali. Platí to hlavně v postelových záležitostech, ale i ve vztahu celkově. Nezadané Ryby by se měly snažit o trpělivost při sbližování s vaším vysněným protějškem, ať ho zbytečně neodradíte svojí nedočkavostí. Ve všem se vždy snažte hledat rovnováhu a vyhýbejte se extrémům. V posteli se držte toho, na co jste zvyklí, není vhodná doba pro experimentování a nejdůležitější ze všeho je vzájemná něha.
Co nedělat: Karta Ďábel vás varuje před pokušením, hlavně v oblasti erotiky. Když vás nebude váš stabilní partner dostatečně uspokojovat po sexuální stránce, možná to ve vás probudí chuť k záletům, ale dávejte si na to velký pozor, protože by z toho bylo více špatného než dobrého! Kromě toho se snažte nenutit svůj protějšek k milostným experimentům, pokud k nim on sám neprojeví chuť. Když je to pouze jednostranné, není to nikdy ono! Nezapomínejte, že láska je hlavně záležitostí duše a erotika je pouze její doplněk!

JAK SE SEZNÁMIT? Nevíte si rady? Pomůžu vám udělat první krok!
Astroložka Rachel. Zavolejte mi na telefon 906 701 701 nebo pošlete SMS ve tvaru SMS RACHEL a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.