Home - Články - Tarotové rady pro kariéru - podle znamení

Tarotové rady pro kariéru - podle znamení

sdílet článek na facebooku
vloženo 11. 11. 2014

Tarotové rady pro kariéru – podle znamení

Chcete vědět, jak si na podzim vylepšit kariéru? Tarotové karty vám prozradí, co dělat a co nedělat! Vytáhli jsme pro vás dvě karty pro každé znamení!




Beran

Co dělat: Karta Rytíř mečů vám radí, že budete potřebovat pohotový a rychlý přístup, rozhodnost a průbojnost. Bez nich to daleko nedotáhnete, tak nezůstávejte stát na místě a vrhněte se co nejrychleji po příležitosti, která se vám nabízí! Štěstěna bude přát dravým Beranům, kteří se umí drát kupředu, ale zároveň budete potřebovat i dostatečnou dávku kreativity a důvtipu, abyste dokázali nabízené příležitosti co nejlépe zúročit. Bude to totiž záležitost, kterou neumí každý – ale vy ano, tak na co ještě čekat!
Co nedělat: Karta Tři hole vám připomíná, že není čas na příliš dlouhé odhodlávání se a lepší bude zvolit okamžitou akci. Možná byste si rádi určité věci ještě trochu lépe promysleli a připravili se na sto procent, ale na to teď nezbývá čas. Raději se smířit s tím, že věci ještě nejsou dokonalé, než si nechat příležitost utéct mezi prsty! Nerozhodnost bude vašim největším nepřítelem, právě ona vám bude bránit v dosažení vysněného úspěchu. Možná se bojíte zklamání, ale zbytečně si malujete černé alternativy, které nakonec stejně nenastanou a všechno dopadne dobře!

Býk

Co dělat: Karta Věž vám věští náročnější období, budou se vám hroutit vaše zažité stereotypy. Systém, na který jste byli po pracovní stránce zvyklí, již nebude dál fungovat, a jako konzervativní Býci se s tím budete smiřovat jen pomalu a nesnadno. Měli byste si však uvědomit, že všechno špatné je k něčemu dobré – a o nadcházejících převratných změnách to platí dvojnásob, ať už se na ně díváte jakkoliv skepticky. Nakonec budete muset sami uznat, že vám přinesly zlepšení, tak proč jim nedat šanci a nezkusit se na to podívat pozitivně hned od začátku?
Co nedělat: Karta Eso holí vás upozorňuje na riziko stagnace, které bude zapříčiněno nedostatkem energie. Budou chvíle, kdy už nebudete mít příliš velkou motivaci pokračovat v kariérní dráze, na kterou jste se vydali, a byste mít sklon se na všechno dívat příliš skepticky. Ale o to víc se budete plácat na místě a litovat, že se skončily staré dobré časy. Tak odhoďte negativní myšlenky a dejte dohromady víc energie, se kterou vám najednou půjde všechno mnohem snáz a dočkáte se i vytouženého kariérního postupu!

Blíženci

Co dělat: Karta Deset mečů vám věští, že se budete potýkat s pracovní krizí, ale radí vám, abyste se nesnažili křečovitě bránit událostem, které jsou před vámi. Možná působí negativně a děsí vás, ale ve skutečnosti je to správný směr, díky kterému se všechno vyřeší k vašemu prospěchu. Vaše obavy a sklony k pesimismu jsou snadno pochopitelné a jsou namístě, protože teoreticky skutečně může hrozit poměrně velké riziko. Ale nemusíte se bát, černý scénář se nakonec nebude konat. Nadřízení však ocení vaši odpovědnost a bude vnímáno pozitivně, že myslíte na všechno.
Co nedělat: Karta Viselec vám radí, že s nepříznivým obdobím byste se neměli jen tak snadno smířit nebo ho pouze trpně snášet. Budete mít sklony k pasivitě a někdy budete mít pocit, že v krizovém období bude nejlepší dělat mrtvého brouka, ať si nenaděláte zbytečné problémy. Karty vás však před nečinností varují a radí vám spíš aktivní přístup, protože není pravda, že je to všechno jen záležitostí osudu. Vy sami můžete spoustu věcí ovlivnit a svým snažením se opět dopracovat k úspěchu!

Rak

Co dělat: Královna mincí vám radí, abyste se na pracovišti chopili role člověka, který vytváří zázemí a pečuje o pohodlí vašeho pracovního prostředí. Jako Raci máte pečovatelské sklony vrozené, tak proč je nevyužít i v pracovní sféře? Kolegové i nadřízení vás za to budou mít rádi a díky své schopnosti vykouzlit z mála příjemné pracovní prostředí se stanete nepostradatelnou součástí úspěšného týmu. Nezapomínejte na milé drobnosti, jako donést občas kolegům nějakou dobrotu, co jste napekli, nebo uvařit chutné kafíčko.
Co nedělat: Karta Královna pohárů vás varuje před jinou vlastností citlivého ženského principu, který vás jako Raky ovládá, ať už jste žena nebo muž – a to je sklon příliš řešit vztahy na pracovišti. Dejte si velký pozor, ať se nezamotáte do kolotoče pomlouvání a intrik, ze kterého byste už jen špatně hledali cestu ven. Buďte rozvážní a snažte se být zadobře s každým, i kdyby vám daný člověk povahově příliš neseděl. Své kritické názory na jisté osoby si nechejte raději pro sebe, jinak byste v konečném důsledku uškodili své vlastní kariéře!



Lev

Co dělat: Karta Osm pohárů vám prozrazuje, že ve své kariéře jste sice navenek spokojeni, ale někde uvnitř máte pocit, že vám něco chybí. Budete hodně uvažovat, jestli se máte vydat na složitou cestu za hledáním něčeho, co vlastně ani nevíte, jestli doopravdy existuje. Museli byste tomu totiž obětovat jistoty a zázemí, které jste si vybudovali dlouhodobou prací. Tato karta vám radí, ať s konečným rozhodnutím nespěcháte, dejte tomu ještě čas. Ponořte se do svého nitra a více si všímejte své pocity v různých situacích, díky tomu nakonec poznáte, co je pro vás nejlepší.
Co nedělat: Karta Páže mečů vás důrazně varuje, ať neděláte žádná radikální řešení. Mohli byste své kariéře a sami sobě celkově spíš uškodit než pomoct. Někdy máte pocit, že je vám všechno naprosto jasné a že jistý důležitý krok zkrátka musíte udělat, jen k tomu najít odvahu. Ale tarot vám připomíná, že věci nejsou tak jednoduché a přímočaré, jak se vám může na první pohled zdát. Vyhýbejte se otevřeným sporům, které by celé záležitosti ještě víc uškodily!

Panna

Co dělat: Karta Poustevník prozrazuje, že v tomto období se vám bude nejlépe pracovat o samotě. V samostatné práci nejlépe zúročíte své schopnosti a dosáhnete mnohem lepších výsledků než v týmu, kde se musíte přizpůsobovat pracovním zvyklostem ostatních. Jako Panny máte svůj styl práce, kterému je vlastní pečlivost, důkladnost a smysl pro detaily. Ne každý z vašich kolegů se však dokáže s vaší vysoce položenou laťkou smířit. Lépe uděláte, když budete dělat sami za sebe, pak nejlépe vyniknou vaše skutečné úspěchy a skvělé výsledky.
Co nedělat: Karta Šest holí vás varuje, ať neusínáte na vavřínech. Sice se vám začne velmi dařit ,ale to neznamená polevovat ve snažení, právě naopak, měli byste ještě víc přidat, ať tuto příležitost co nejlépe zúročíte. Někdy vás budou trápit obavy, že vám chce někdo z vašeho pracovního okolí uškodit. Toto nebezpečí reálně existuje, i když riziko, že se to skutečně stane, je jen minimální. Opatrnost vám však rozhodně nebude na škodu, takže nezapomeňte na vhodná opatření, ať někdo nemůže vaši tvrdou práci zneužít ve svůj prospěch!

Váhy

Co dělat: Karta Vůz vám připomíná, že vaše práce si vyžaduje velkou odpovědnost a maximální pozornost, abyste ukočírovali všechny drobné detaily které budou mít zásadní vliv na celkový výsledek. Období změn, kterým si budete v blízké budoucnosti procházet, pro vás bude velkou výzvou a umožní vám ukázat světu vaše schopnosti a dovednosti. Když uspějete, budete ve své kariéře postupovat rychle kupředu na vyšší pozice, a vaše ambice se budou naplňovat jedna radost! Chce to však hodně snažení, tak nepodceňujte žádnou maličkost, která může mít vliv!
Co nedělat: Karta Dva poháry vás velmi silně varuje – nezaplétejte se v žádném případě do milostných vztahů na pracovišti! Mohlo by to znamenat konec vašich kariérních plánů, bez ohledu na to, jestli se zamotáte s někým z kolegů, s nadřízeným nebo se zákazníkem. Láska zkrátka na pracoviště nepatří, a to by pro vás mělo v nadcházejícím období být železným pravidlem. Když už totiž jednou uděláte nějaké faux pas, může se rychle spustit vlna událostí, které vašemu pracovnímu postavení rozhodně neprospějí!

Štír

Co dělat: Karta Rytíř holí vám říká, že v práci teď budete potřebovat odvahu, nadšení a průbojnost – bez nich to příliš daleko nedotáhnete! Máte před sebou mimořádně náročné pracovní úkoly, ale když uspějete, budete za to odměněni povýšením i finančními výhodami. Vložte tedy do pracovní oblasti co nejvíc energie, vyplatí se vám to! Mělo by to být teď vaší prioritou číslo jedna, protože příležitost, kterou máte, je skutečně velmi perspektivní. S trochou kreativity a dostatkem motivace snadno zvládnete každý úkol, tak se jich zbytečně neobávejte!
Co nedělat: Karta Deset holí vám prozrazuje, že občas se budou dostavovat pocity přetíženosti a únavy. Budete mít pocit, že jste si na sebe vzali příliš velkou odpovědnost a chvílemi budete mít pochybnosti, jestli je ve vašich silách to vůbec zvládnout. Nepodléhejte však pesimismu a myslete pozitivně! Pusťte se do svých úkolů postupně a vždy se soustřeďte právě na ten jeden, nemusíte si dělat starosti se vším najednou! Tímto způsobem vám půjde práce mnohem lépe od ruky a všechny náročné požadavku, které se na vás kladou, hravě splníte!

Střelec

Co dělat: Karta Síla vám prozrazuje, že vaše schopnosti a možnosti jsou opravdu velké – a to je vynikající zpráva! Otázkou však je, jestli využíváte svůj osobní potenciál dostatečně dobře a jestli jste již objevili, kolik síly se ve vás skutečně ukrývá! Někdy máte sklon stěžovat si, že vám chybí energie do práce nebo že nemůžete najít řešení určité situace, ale nejspíš je to tím, že nejdete tak docela na plný plyn. Místo toho, abyste se soustředili na to, co budete dělat ve volném čase, se pokuste raději zmobilizovat všechny své síly a soustředit je na budování kariéry. Vyplatí se to!
Co nedělat: Karta Svět vám říká, že ještě rozhodně není vhodná doba usínat na vavřínech! Je sice pravda, že jste to již někam dotáhli a v podstatě byste se s tím mohli spokojit, ale uvědomte si, že vy máte na víc! To, co se vám povedlo, je pouze dílčí úspěch, na velké finále si musíte ještě nějakou dobu počkat. Nepolevujte tedy ve svém snažení a věnujte se i nadále tomu směru, ve kterém jste začali. Ještě se to neskončilo a máte před sebou krásné pokračování ve formě slibného kariérního růstu!

Kozoroh

Co dělat: Karta Čtyři hole vám věští úspěchy a překonání těžkostí, konečně se dočkáte pocitů jistoty a stability v kariéře! Budete se moct radovat s významných dílčích úspěchů, a to je skvělá zpráva! I nadále však budete potřebovat motivaci, energii a vysoké pracovní nasazení, na to nezapomínejte! To, že jste to někam dotáhli, je pouze začátek, teď se teprve začíná období, kdy budete moct své kariérní snahy opravdu zúročit. Výborně se vám bude pracovat v týmu, věnujte proto pozornost dalšímu rozvíjení spolupráce s kolegy ve stejném oboru.
Co nedělat: Karta Rytíř mincí vám prozrazuje, že finanční výdělky pro vás budou sice důležité, ale rozhodně by neměly být prvořadé. Když se budete snažit podřídit všechno své snažení tomu, abyste si co nejvíc vydělali, můžete na to nakonec doplatit. Jestliže dáte na první místo zisk, bude tento zisk pouze krátkodobý, bez perspektivy dalšího pokračování. Měli byste se tedy věnovat spíš rozvoji firmy jako celku a svému kariérnímu postupu bez ohledu na to, kolik vám to v krátkodobém časovém horizontu vynese nebo nevynese.

Vodnář

Co dělat: Karta Čtyři poháry vám prozrazuje, že pro vaše další kariérní úspěchy budou důležité dobré vztahy se spolupracovníky. Věnujte se proto rozvíjení dobrých vztahů na pracovišti a nezapomínejte na to. Snažte se lépe poznat své kolegy i nadřízené po lidské stránce, povídejte si spolu třeba o vašich rodinách, o koníčcích, domovu a o všem, co je pro vás osobně zajímavé. Díky tomu se stanete plnohodnotnou součástí kolektivu, a to se bude cenit – pak na vás určitě nikdo nezapomene, když se bude jednat o rozdělování odměn a nové příležitosti!
Co nedělat: Karta Osm mincí vás upozorňuje, že úspěch není pouze otázkou tvrdé a pilné práce. Odměna totiž vůbec nemusí být úměrná vynaložené námaze. Máte v sobě zakořeněnou představu o tom, že ten, kdo více udělá, by si měl i o to více vydělat, a ten kdo se v pracovní době zašívá na kafíčku s kolegy by na to měl po čase doplatit. Jenomže tak přímočaré to bohužel není, takže se nestačí soustředit pouze na výkony a všechno ostatní odbýt tím, že vás to nezajímá. Budete překvapeni, že jeden klíčový rozhovor vám může kariérně pomoct víc než dlouhodobá dřina!

Ryby

Co dělat: Král mečů vám radí, abyste se v pracovní oblasti chovali rozhodně a nekompromisně. Štěstěna bude přát těm Rybám, které budou vědět, co chtějí a projeví silnou vůli a pevnost svých záměrů. Není vhodná doba pro kompromisy a ústupky, teď si musíte jít rázně za svým, i když otevřeným konfliktům byste se měli podle možností vyhýbat. Když budete vědět, kam směřujete, cesta se před vámi objeví, ani nebudete vědět jako. Pak už budete potřebovat jen dostatečnou odvahu a ráznost, abyste na ni vykročili a udrželi si pevný a rozvážný krok!
Co nedělat: Karta Deset mincí vám připomíná, že není vhodná doba se zastavovat a užívat si svých dosavadních úspěchů. Je pravda, že vaše výdělky budou nadprůměrné a bude vás to svádět k tomu, abyste si zvýšili životní úroveň, začali víc utrácet a trošku snížili své pracovní nasazení. Lepší však bude raději si spořit a nepolevovat ve svém snažení, protože to můžete snadno dotáhnout ještě dál a vydělat si ještě víc. Ale pozor, peníze by neměly být vašim prvořadým cílem! Hlavně následujte své kariérní ambice a výdělky pak už přijdou jako příjemný vedlejší produkt vašeho snažení!

OTEVŘETE SVOU BRÁNU ÚSPĚCHŮ! Pomohu vám vyřešit všechny otázky ohledně vaší kariéry!
Astroložka Dita. Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo mi rovnou napište SMS ve tvaru SMS DITA na číslo 900 30 44.

Autor článku:

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.