Home - Články - Tarotové rady pro kariéru a studium

Tarotové rady pro kariéru a studium

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 2. 2015

Tarotové rady pro kariéru a studium

Víte, co musíte udělat a na co si dát pozor, aby se vám lépe dařilo v práci nebo ve škole? Náš tarotový horoskop vám to prozradí!



Beran

Co dělat: Karta Sedm holí vám věští, že budete muset vynaložit značnou energii na to, abyste se poprali s konkurencí a překážkami. Vaše typická Beraní průbojnost se vám nyní bude velmi hodit a je velmi dobré, že si umíte otevřít pusu a říct, co si myslíte i v případě, že většina stojí proti vám. Pouze mluvit však nestačí: To, co přesvědčí vaše nadřízené nebo zákazníky o vašich kvalitách, budou vaše činy a výsledky vaší práce, které musí být kvalitní a všechno musí být hotové rychle. Pokud se potýkáte s opravdu silnou konkurencí, vyplatí se vám investovat do reklamy, ať je vás vidět.
Co nedělat: Karta Čtyři poháry vás upozorňuje, abyste se příliš netrápili, když se vám nepovede naplnit ty nejvyšší ambice, které jste si stanovili. Je potřeba vážit si i dílčí úspěchy a nejen snít o velkých věcech, protože to vás bude demotivovat. Vaše okolí vám připomene, že ve skutečnosti se vám velmi daří a je za vámi vidět hodně práce, i když vám samotným to ke spokojenosti nestačí. Nenechejte se přemoct pesimismem a radujte se i z malých úspěchů.

Býk

Co dělat: Karta Osm pohárů vám připomíná, že ve své práci a na své profesní dráze máte již nějakou dobu pocit, že vám něco chybí. Nejedná se však o nějaký objektivní nedostatek, spíš je problém v tom, že vaše duše se tímto typem práce nebo studia necítí plně uspokojena. Někdy máte chuť posunout se o dům dál a zkusit, jestli byste jinde nenašli větší pocit seberealizace. Máte však o tom pochybnosti, protože je škoda nechávat za sebou nedokončenou práci. Tarot vám však radí, abyste se i navzdory tomu zkusili poohlédnout po jiných možnostech a našli odvahu ke změně, kterou si vaše srdce žádá.
Co nedělat: Karta Královna holí vám prozrazuje, že si ve své práci berete na sebe až příliš mnoho úkolů, nejen to, co skutečně musíte, ale i organizování věcí navíc. Pečujete o příjemné pracovní prostředí, snažíte se udržovat dobré vztahy na pracovišti a věnujete svoji energii do organizování firemních večírků, posezení s kolegy a podobných akcí. Tarot prozrazuje, že tolik úkolů vás vyčerpává a pak vám už nezbývá dostatek energie na samotnou náplň vaší práce.

Blíženci

Co dělat: Karta Šest holí vám věští, že v pracovním životě budete na koni, budete se těšit ze spousty dílčích úspěchů a budete mít pocit vítězství. Šéf vás bude dávat za vzor i ostatním kolegům, až vám z toho může sláva trochu stoupnout do hlavy. Karty vám prozrazují, že jste na dobré cestě a měli byste dále pokračovat s plným nasazením na pracovní nebo studijní dráze, na které se vám již začalo dařit a vybudovali jste si dobrou pozici. Snažte se udržet si vysoké tempo a neflákat práci, i když byste si to už teď mohli dovolit. Ale nespokojte se s tím, že jste na tom dobře, když může být ještě lépe.
Co nedělat: Karta Šest mečů vám říká, ať se příliš neuzavíráte před novými vlivy a nezůstáváte jen v úzkém kruhu lidí. Již jste si zvykli na myšlenky, které převládají ve vašem pracovním týmu, a nechce se vám příliš měnit pohled na věc. Jste přesvědčeni, že to, co vám přinášelo úspěchy doposud, bude pro vás nejlepší cestou i nadále. Občas to však chce nějakou změnu a nové vlivy zvenčí, jinak se budete posunovat kupředu jen problematicky a konkurence vás může předběhnout.



Rak

Co dělat: Karta Blázen vám přináší velmi zajímavé vyhlídky – je čas odvázat se a trochu si na pracovním poli zaexperimentovat! Není nutné držet se konvenčních a zavedených postupů, protože s novým přístupem a invencí toho dokážete mnohem více. Zpočátku možná budou úspěchy střídavé, ale brzo odhalíte spoustu nových možností, které vám zůstávaly až dosud skryté. Neberte svoji kariéru příliš vážně a přistupujte k ní s hravostí – teď si to můžete dovolit! Dělejte věci, které vás baví a které vám dělají radost, v těch vás čekají největší úspěchy.
Co nedělat: Karta Deset mincí vás upozorňuje, že byste neměli zisk a materiální jistoty dávat na první místo. Je sice příjemné, když se člověk cítí hmotně zabezpečený, ale snadno pak ustrnete na jednom místě, třeba v pracovní pozici, která vám sice dobře vynáší, ale vůbec vás nebaví. Pak se budete tak trochu závistivě dívat na některé lidi ve svém okolí, kteří si na své profesní dráze užívají mnohem více radosti. Pokud studujete, zaměřte se na obor, který vás baví, a nikoliv na to, co vám slibuje největší výdělky.

Lev

Co dělat: Karta Vůz vám radí, že se musíte snažit mít všechno pod svojí kontrolou. Jako Lvi máte velmi dobré organizační schopnosti, ale i tak to pro vás bude poměrně tvrdý oříšek, protože ve vašem pracovním okolí se objevuje příliš mnoho různorodých tendencí, názorů a směrů. Hlavně pokud pracujete v nadřízené pozici, je důležité, abyste si nenechali nápady svých podřízených přerůst přes hlavu. Kromě toho bude pro Lvy velmi důležité mít svoji práci nebo studium pečlivě zorganizované a vědět, co přesně musíte udělat, abyste dosáhli efektivním způsobem svých cílů.
Co nedělat: Karta Velekněžka vám radí, ačkoliv to může znít divně, že byste se neměli v pracovních záležitostech příliš spoléhat jen na své pocity a intuici. Mnohem lepší nápad bude podívat se na věci racionálně a nehledat v událostech, které se kolem vás dějí, nějaká tajuplné znamení – snadno byste se do toho mohli zamotat a udělat nějaké špatné rozhodnutí. Hlava by měla v záležitostech, které se týkají práce, jednoznačně vládnout, a vaše pocity by pro vás měly být až na druhém místě.

Panna

Co dělat: Karta Sedm mincí vám prozrazuje, že pečlivá a systematická práce vám přinese zasloužené materiální úspěchy. Chvílemi to půjde pomalu, a to vás bude odrazovat a ubírat vám motivaci, ale vytrvejte ve svém snažení! Krůček po krůčku se dopracujete k úspěchům, po kterých toužíte – ať už je to profesní růst, vyšší výdělek nebo akademický titul. Nezapomínejte, že tvrdě vydřený úspěch je ten nejcennější, a když se vám to povede, budete na sebe moct být právem hrdí. Sice vám nikdo nepomůže, ale vaše síly jsou větší, než si myslíte.
Co nedělat: Karta Viselec vás varuje, ať nepodléháte pesimismu a pasivitě. Může se objevit období, kdy se vám dočasně nebude příliš dařit a věci jako kdyby ustrnuly v mrtvém bodě. Budete mít sklon cítit se tak trochu jako mučedníci a občas se přistihnete, jak se svým přátelům nebo rodině stěžujete, kdo z kolegů si přivlastnil vaše zásluhy a jak nespravedlivý je váš šéf. Takový negativistický přístup vám však k úspěchům nepomůže a někde ve svém podvědomí to dobře víte. Takže přestaňte se stěžováním a místo nicnedělání se pusťte do práce, její ovoce se dřív nebo později dostaví!

Váhy

Co dělat: Karta Kolo štěstí vám prozrazuje, že vaše pracovní nebo studijní úspěchy nebudou pouze vaší vlastní zásluhou, ale že za ně budete z velké části vděčit příznivé shodě okolností a Štěstěně. Snažte se být si toho vědomi a nebrat své úspěchy jako samozřejmost, ale si vážit, že máte takové štěstí. Budete v pokušení usnout na vavřínech, ale měli byste mít pořád na mysli, že karta se může ve kterékoliv chvíli obrátit ve váš neprospěch – jednou je člověk nahoře a jednou dolů. Těšte se ze svých úspěchů, ale neberte je jako neměnné jistoty.
Co nedělat: Karta Eso pohárů vás upozorňuje, abyste se na svoji práci a kariéru příliš citově nenavazovali. Je skvělé, když vás vaše práce baví a těší, ale neměla by být jediným smyslem a jedinou radostí vašeho života. Občas se přistihnete, že máte se svojí práci možná ještě silnější citový vztah než k některým vašim blízkým lidem, a to je znamení, že něco je špatně. I když vám práce přináší seberealizaci, přílišná psychická závislost na ní znamená, že když se vám přestane dařit, budete najednou nešťastní – snažte se tomu předejít!

Štír

Co dělat: Karta Eso holí vám radí, abyste svojí kariéře, práci nebo studiu nyní věnovali maximum energie, jak jen dokážete. Máte vynikající příležitost posunout se o hodně kupředu, ale bude si to vyžadovat optimismus, iniciativu a velké pracovní nasazení. Neobejdete se bez průbojnosti a sebevědomí, pracujte na zdokonalování těchto vlastností. Každopádně, to, co nakonec rozhodně ve váš prospěch a přesvědčí vaše nadřízené, bude fakt, že vás vaše práce opravdu baví a věnujete se jí s nadšením a zápalem.
Co nedělat: Karta Velekněz vás upozorňuje, abyste se nesnažili příliš sklánět před autoritami ve vašem oboru a slepě následovat všechno, co řeknou. Vy přece máte svoji vlastní hlavu a zkušenosti. Zpočátku je na každé profesní dráze dobré nechat se vést někým starším a zkušenějším, ale nyní nastal čas, abyste se vnitřně osamostatnili a našli svůj vlastní styl a rukopis. Když budete donekonečna pouze kopírovat to, co jste se naučili od svých učitelů, nepřinese vám to ani zdaleka takový úspěch, jako když budete sami sebou.

Střelec

Co dělat: Karta Tři hole vám prozrazuje, že jste připraveni posunout se kupředu. Na cestu před vámi se díváte velmi rozvážně a trochu opatrně, protože jste si vědomi všech rizik a překážek, které vás na ní mohou čekat. Už dále neotálejte, protože nastal čas vykročit kupředu. I když si možná úplně stoprocentně nedůvěřujete, máte všechny předpoklady k tomu, aby se vám na cestě, kterou jste si zvolili, dařilo, i když bude náročná. Místo čekání se odhodlejte k činům, protože jinak vás může předběhnout konkurence a uniknout vám příležitost.
Co nedělat: Karta Eso mincí vás upozorňuje, že finance by teď na vaší profesní dráze neměly být prvořadé. Pokud se do nějaké činnosti pustíte pouze proto, že vám bude slibovat velký výdělek, nebude to mít dlouhou perspektivu, takže nijak velké jmění z toho nakonec stejně nevytřískáte. Rozhodujte se spíš podle toho, co vás baví a kam vás táhne vaše srdce. Věřte tomu, že peníze k vám přijdou tak jako tak, i když na jedné cestě to může být patrné na první pohled a na druhé se příležitost k dobrému výdělku vynoří až později.

Kozoroh

Co dělat: Karta Mág vám radí, abyste měli v práci co nejvíc věcí ve svých vlastních rukách. Nespoléhejte se na nikoho jiného, vy sami si věci nejlépe zorganizujete přesně tak, jak vám to bude vyhovovat. Bude to chtít trochu strategického uvažování a taktizování, ale vyplatí se vám to a umožní vám to vytěžit pro sebe ze stávající situace to nejlepší. Pro studenty platí neponechat nic náhodě a perfektně ovládat všechno, co byste ovládat měli. Jen díky svým vlastním vědomostem, schopnostem a znalostem dosáhnete vysněných úspěchů.
Co nedělat: Karta Deset pohárů vás upozorňuje, abyste v kariéře příliš nepočítali s pomocí své rodiny a blízkých lidí, protože to bude cesta, po které půjdete vy sami za sebe. Budete v pokušení investovat energii do udržování dobrých vztahů a kontaktů s lidmi, o kterých si myslíte, že by vám mohli pomoct. To samozřejmě můžete udělat, v dlouhodobějším časovém horizontu se vám to zřejmě vyplatí, ale v této dané chvíli vám to bude k ničemu. V tom, co se vám samotným nepovede, vás žádné známosti z bryndy nevytáhnou.

Vodnář

Co dělat: Karta Sedm mečů vám prozrazuje, že v pracovní oblasti se vám – zcela výjimečně a netypicky – vyplatí vychytralost, úskoky a někdy dokonce i trochu nečestné jednání. Bude naprosto v pořádku, že se snažíte zajistit si pro sebe co možno nejvíc výhod a usnadnit si práci, i když z toho máte trochu výčitky svědomí. Jenomže to dělají všichni, takže kdybyste se snažili jednat stoprocentně férově, byli byste oproti nim v značné nevýhodě. Zapojte tedy do hry rozum, kalkulujte a spekulujte – je na to vhodná doba a můžete si to dovolit. Konec konců, ani zde se neobejdete bez šikovnosti, takže zas tak úplně zadarmo to nebude!
Co nedělat: Karta Rytíř mincí vám prozrazuje, že teď není vhodná doba pro velkorysost a rytířské jednání. Budete chtít pomoct někomu, z koho se nakonec vyklube váš tvrdý konkurent. Jako idealistické duše dokonce budete ochotni zřeknout se v prospěch ostatních části svého vlastního zisku nebo výhod, ale pozor, protože oni by to samé pro vás nikdy neudělali! Vyplatí se vám tedy trocha zdravého sobectví, hlavně pokud jde o majetek a o tvrdě vybojované pozice – s nikým se o ně raději nedělte!

Ryby

Co dělat: Karta Královna pohárů vám prozrazuje, že na svém pracovišti se stanete „dobrou duší“, která ráda každému s čímkoliv pomůže a budete stmelovat celý kolektiv. Budete se v této pozici cítit příjemně, protože jako Ryby jste na to povahově stavěni a vyhovuje vám to. Když se tedy objeví první náznak toho, že můžete ve svém pracovním kolektivu hrát roli pečujícího ochránce a tvůrce příjemné atmosféry, neodmítejte, i kdybyste na tom byli časově špatně. Právě to vám totiž přinese nejkrásnější pocit seberealizace, mnohem silnější, než výsledky vaší práce jako takové.
Co nedělat: Karta Poustevník vám připomíná, abyste se nesnažili pracovat osamotě a nevyhýbali se týmové spolupráci. Někdy možná máte pocit, že sami toho zvládnete nejvíc a že někteří nešikovní kolegové jsou pro vás spíš přítěží, ale opak je pravdou. Největší úspěchy vám teď přinese spolupráce s jinými lidmi. Pokud jste podnikatelé, najděte si společníka a rozvíjejte projekt, na kterém se budete oba podílet. Pokud jste studenti, domluvte se s někým ze spolužáků, že se budete učit spolu a zkoušet navzájem, půjde vám to mnohem rychleji a snáz.

ČEKÁTE NA POVÝŠENÍ ZBYTEČNĚ? Odejít nebo zůstat v současném zaměstnání? Poradím vám! Astroložka Dita. Zavolejte mi na tel.: 906 701 701 nebo rovnou napište SMS ve tvaru SMS DITA a váš text na číslo 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.