Home - Články - Strašidelné sny o rodině! - Gréta, 22 let, Praha

Strašidelné sny o rodině! - Gréta, 22 let, Praha

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 10. 2012
Strašidelné sny o rodině! - Tajemný příběh - Gréta, 22 let, Praha



Dobrý den,

když sem byla malá, mohlo mi být tak osm let, zdál se mi sen. Byl strašně živý a dodneška si ho pamatuji. Byla jsem v obýváku, neviděla jsem sebe a přitom jsem tam byla. Na pohovce seděl pár, nebyli to mí rodiče a do dveří přišel chlap, který mi naháněl hrůzu. Vypadal tak divně, měl kudrnaté černé vlasy a byl zahalen do černého. Ruce měl miminko v růžové peřince, měla jsem pocit, že to jsem já a pak jen řekl, že mě vždycky bude pozorovat.

Druhý sen, který se mi zdál nedávno, byl tento. Byli jsme s mojí dcerou a mým bratrem a sestrou v takové místnosti. Měli jsme strašný strach, protože tam bylo něco hodně temného. Vím, že jsem ho koutkem oka zahlédla, ale neumím to popsat. Moji dceru měl v náruči můj brácha, já nebyla schopna jí ochránit. V tom snu jsem selhala jako matka, i když ke mně natahovala ručičky, já ji odmítla a starala jsem se jen o sebe. Pak strach začal mizet, cítila jsem, že to, co nám nahánělo hrůzu, už šlo dál a pak jsem se vzbudila.

NÁŠ TIP: Ochranný kruh Merkutu – tajemný kabalistický symbol chrání svého nositele před neštěstím a nebezpečím na cestách, doma i v práci. Objednávejte ZDE!

Třetí sen, který se mi zdál, byl o mé sestře. Vrátila se z Anglie a řekla mi, že porodila miminko, chlapečka. Ale v tom snu nebyla normální jako vždycky, vypadala strašně nezdravě, pobledlá a po celém těle měla jakoby vynechanou kůži až do masa.  Ptala jsem se jí, co se stalo, proč se chová tak divně. Když mi chtěla odpovědět, tak sen skončil.

Fotolia_tajemny_pribeh_Greta_29.10.12.jpg.jpgA poslední sen byl, že naše město ovládly upíři. V tom snu jsem měla zase u sebe svoji dcerku, jediné místo, kde jsme mohly přežít byl les. Vzala jsem svoji dcerku a vypravila jsem se do lesa, kam nás jako děti brával můj táta. Jenže cestou do lesa na mě zaútočil upír, který se nesápal po mě, ale chtěl moji dceru. Já ji ale bránila a v ruce jsem měla něco jako vidličku a zabodla jsem mu jí přímo do krku a utekla jsem. Cesta se podařila a do lesa jsme dorazily, byl to nádherný les, přesně tak jak si ho pamatuji, ale jediný pocit, který jsem měla v tom snu byl, že musíme přežít, já i moje dcera. To ale není konec, když jsem se ráno probudila, zanedlouho u mých dveří zazvonil brácha a já mu vyprávěla, že se mi zdál divný sen. Brácha na mě vytřeštil oči a řekl mi, že se mu zdálo, že mu někdo zabodl vidličku do krku.

Jsou to divné sny, hlavně ten první a poslední. Byla bych ráda, kdyby jste mi je objasnili. Omlouvám se za takový román, zkráceně bych to asi nedala.

Přeji krasné podzimní dny, Gréta

JAKO MATKA JSTE SELHALA? Jak napravit svou chybu? Poradíme vám! Volejte 906 701 701!

klara_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Klára, specialistka na výklad karet a numerologický rozbor:

Hezký den milá Grétko,

přečetla jsem si Váš Tajemný příběh a některé věci by bylo potřeba upřesnit. Zatím tedy k tomu výkladu Vašich snů, tak jak se to ukazuje, takže: 1. sen - jedná se zde o nějaké osvícení, objev, odhalení, náhlé uvolnění napětí, osvobození a probuzení. Jsou zde velké změny, celkové uspořádání života, správný přístup k zodpovědnosti. Pozor na zveličování problémů a na zlomyslnost. Těžko se můžete vyrovnávat s odchodem nějakého blízkého člověka. Všechno v klidu zvládnete. Ohledně miminka nezmiňujete, zda miminko bylo klidné, usměvavé, plačící, nemocné...
2.sen - nějaké starosti mohou dopadnout na Vaši hlavu. Vše zlé se však v dobré obrátí. Někdo nad Vámi drží ochranou ruku.
3.sen - důležitá je trpělivost, klid, pochopení. Může přijít radikální změna ve Vašich plánech i ve Vašem přístupu. Pozor na lidi z okolí, né každá rada je upřímná. Může přijít velká rodinná událost. Trochu více si máte hlídat své zdaví.
4.sen - k poslednímu snu bych prosím potřebovala přesnější informace o jaké město se jednalo např. zda bylo velké, malé, prázdné, plné lidí, s mnoha věžemi, apod.. Tento poslední sen znamená, že Vás přitahují záhady, tajemno a duchovno, jen v tom někdy můžete mít trochu zmatek. Každý člověk věří něčemu jinému, Vy máte být obezřetná v tom, komu, co věříte a co můžete věřit. Pozor na ovlivňování a manipulaci a také na možný zmatek ve svém konání. Odklízení něčeho starého, aby se uvolnila cesta pro nové.

Vše probereme ještě více do hloubky při telefonickém rozhovoru, kde se můžete zeptat i na vše ostatní, co Vás trápí a zajímá. Přeji Vám hodně štěstí, lásky a úspěchů na Vaší cestě životem.
Vaše Klára

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.