Home - Články - Srpnový úplňkový horoskop lásky 2022

Srpnový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 8. 8. 2022
čas čtení: 5 minut

Srpnový úplňkový horoskop lásky 2022

Druhý prázdninový úplněk 12.8.2022 ve 3:35 v noci bude ve znamení Vodnáře a jeho kouzlo pocítíte i v lásce!

sdílet článek na facebooku

Beran
Planety vám teď v lásce přejí a nejvíce je Venuše nakloněna březnovým Beranům. Je čas letních lásek a tento úplněk se ponese ve znamení romantiky a vášně. Klapat to však bude i v dlouhodobých partnerských nebo manželských svazcích.

Býk
Pro vás Býky je teď situace na obloze poměrně komplikovaná a lze říct, že se budete v lásce cítit nepochopeni. Protějšek bude zřejmě mít jiné životní priority než vy, ale není nutné řešit tuto situaci hned a kazit si tím úplňkový večer.

Blíženci
Vodnářská Luna vám Blížencům přináší příznivý vítr do plachet lásky. Vaše city budou opětovány a snadno najdete člověka, který je s vámi na jedné vlně, pokud jste zatím nezadaní. Nic nebrání tomu, abyste si užili krásný zamilovaný úplněk!


Rak
Hvězdy mají dobré zprávy hlavně pro Raky narozené kolem poloviny července, vám bude velmi přát Venuše a užijete si spoustu vášně! Ale ani ostatní Raci nepřijdou zkrátka, i když to bude trochu méně pohádkové, ale letní romantika vás jistě nemine!

Lev
Tento úplněk kolem vašich narozenin patří pro vás Lvy mezi nejsilnější v roce! A navíc si ještě užijete přízeň Venuše, což platí především pro červencové Lvy. Je ten správný čas užívat si léto a tu správnou romantiku, která k němu patří!

Panna
Planeta Merkur v znamení Panny vám spolu s Úplňkem bude velice usnadňovat komunikaci s partnerem, takže si klidně můžete popovídat o věcech, které potřebujete společně vyřešit. Samotný úplňkový večer si však již dopřejte v klidu a bez řešení!


Váhy
Vodnářská Luna je na stejné vlně jako vy, milé Váhy, takže vaše city a pocity budou jen zářit! Můžete si užít nádhernou úplňkovou letní romantiku, a klidně si dopřejte i zábavu v podobě prázdninového flirtu, pokud jste zrovna sami.

Štír
Mars v protilehlém Býku vám teď bude trochu házet klacky pod nohy, no a s Lunou ve Vodnáři taky nejste zrovna ve svém živlu. Dopřejte si tedy spíš trochu letního odpočinku a nesnažte se příliš řešit záležitosti lásky, všechno to počká.

Střelec
Slunce a Venuše ve Lvu mají stejně ohnivou energii jako vy, milí Střelci, takže v lásce vám teď půjde všechno jako po másle! Patříte mezi miláčky zvěrokruhu a můžete si užívat letní milostné štěstí naplno, o seznámení nebude nouze!


Kozoroh
Mars v Býku vám dodává v lásce energii a průbojnost, a tak se snadno posunete ve svém vztahu kupředu. Díky přízni Merkuru se vám navíc bude skvěle komunikovat a vždy snadno najdete v rozhovoru s partnerem ta správná slova.

Vodnář
Milí Vodnáři, tento úplněk je pro vás nejdůležitější v roce, tak si ho patřičně užijte! Pokud budete mít po svém boku milujícího partnera, tím lépe, ale pokud jste sami, taky to má své výhody. Dopřejte si meditaci, procházku v přírodě a přemýšlejte o tom, kudy dál ve vašem životě.

Ryby
Hvězdná obloha vám, milé Ryby, teď nenabízí žádné zvláště zajímavé konstelace, ale to vůbec nevadí, protože si alespoň užijete klid a odpočinek. Věci ve vašem životě i v lásce zůstanou při starém a nebudete muset nic řešit.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.