Home - Články - Návštěvy tajemných bytostí - Renata, 31 let, Brno

Návštěvy tajemných bytostí - Renata, 31 let, Brno

sdílet článek na facebooku
vloženo 8. 4. 2012
Fotolia_tajemny_pribeh_Renata_9.4.12.jpg.jpgTajemný příběh - Renata, 31 let, Brno

Dobrý den,
před pár lety se mi přihodila zvláštní věc, bydlela jsem s maminkou v našem starém bytě v centru Brna, vždy jsem z bytu cítila zvláštní energii a měla jsem k němu respekt. Noci zde byly nepříjemné a ponuré, ale nikdy se mi nic nepřihodilo.
Jedné noci se však vše změnilo, probudila jsem se uprostřed noci a ze strany postele stála osoba silnější postavy, žena v kápi a měla po obličeji boláky, divně se usmívala a já jsem se málem zbláznila hrůzou. Zakryla jsem se a následně vykoukla, osoba tam stále stála, hrůzou jsem se nemohla ani pohnout, pod peřinou jsem po delší době usnula.
Další noc jsem očekávala, co se přihodí a když jsem se probudila, že půjdu na záchod, u nohou postele stál vysoký muž s bílými vousy i vlasy, taktéž v kápi.
Neměla jsem z něj nepříjemný pocit, jako z osoby předešlé noci, ale odvahou jsem také nepřekypovala, na záchod jsem vydržela do rána a opět jsem pod peřinou dlouho ležela, dokud jsem neusnula. Před tímto úkazem jsem měla období, kdy jsem často přemýšlela o existenci vyšších sil a Boha, a proč se nikomu neukazují. Od té doby sice věřím, ale stále nechápu, proč jsem toto setkání absolvovala a co znamenalo. Nikdy se již nic podobného neopakovalo, i když je to již 10 let, ale v noci mi nepříjemné pocity zůstávají nadále.

daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Dobrý den neznámá pisatelko.

Škoda, že nepíšete, kolik Vám bylo let, když se tyto události odehrávaly. Ve věku do osmnácti let, se často stává, že „bytosti z jiného světa“ vyhledávají čistou, dětskou energii. Pokud jste již byla v dospělém věku, je docela dost možné, že zde zapracovalo Vaše vyšší JÁ. Máte větší nadsmyslové cítění a tyto postavy jste mohla vidět. Nemyslím si, že Vám chtěli ublížit. Jen možná potřebovali Vaší pomoc. Ale chápu, že jste byla vyděšená. Spousta duší „uvízne“ v tomto světě a potřebují pomoci. Což se stalo právě Vám. Jen strach Vám nedovolil více s nimi komunikovat. Více a podrobněji Vám ráda vysvětlím, až spolu budeme hovořit.
S pozdravem Daniela.

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.