Home - Články - Rady a varování prostřednictvím snu! - Marie, 41 let, Klatovy

Rady a varování prostřednictvím snu! - Marie, 41 let, Klatovy

sdílet článek na facebooku
vloženo 1. 12. 2013

Rady a varování prostřednictvím snu! - Tajemný příběh - Marie, 41 let, Klatovy

Dobrý den,

ráda bych Vám vyprávěla jeden z mých snů. Je tomu už více jak 20 let, co jsem se nastěhovala do domu mého bývalého manžela. Žili jsme v něm 3 generace lidí, byl to dům po Němcích. Hned první noc, co jsem tam spala, jsem měla strašně divný pocit, všechno tam praskalo.




Druhou noc jsem měla moc divný sen. V tom snu za mnou přišla paní v černém a chtěla, abych s ní šla, že mi musí něco ukázat. Vůbec jsem neměla pocit strachu. Vedla mě do sklepa, kde byla hned vedla schodů z cihel postavených na bok pec, přímo v komíně. Vysvětlovala mi, jak v ní musím hodně brzy ráno roztopit, abych měla do večera chleba. Všechno mi předváděla. Naložila přímo do pece dříví, taková velká polena, pak se to po rozpálení a částečném vyhoření muselo důkladně vymést a hned nasázet chleba. Měla jsem v tom snu pocit, že jsem s ní strávila celý den.

Nejzajímavější to bylo po probuzení. Sen jsem vyprávěla manželovi, ten se jen smál, ale odpoledne přišla jeho babička, a když jsme si na zahradě povídali, strašně se vylekala, nechala si vše několikrát popsat, hlavně dům jak vypadal, pak běžela pro dědu, ten přinesl nějaké staré fotografie. Znovu jsem to musela vyprávět. Taky se moc divil. Ukázal mi fotku, na které byla větší skupinka lidí, a já jsme mezi těmi lidmi poznala paní v černém. Tam měla akorát světlý šátek.

Aniž by to bylo možné, dokázala jsem popsat dům, jak vypadal před rekonstrukcí, která proběhla před 70 lety. Děda se kamarádil se synem té paní, chodili spolu do školy a dům si tak pamatoval. Když museli Němci odejít, domluvil se svým kamarádem a jeho rodiči, že dům odkoupí od NV, aby v něm nebyl nikdo cizí. Všichni si mysleli, že se zase jednou vrátí. Dědovi v té době nebylo ani 20 let. Vrátili se, ale jen na návštěvu, jakmile se hranice otevřeli. Už by se prý nechtěli vrátit, jejich život a domov už byl jinde. Bylo zajímavé vidět dva dědečky, kteří plakali štěstím ze společného shledání. Poslouchat jejich vyprávění, jejich vzpomínky. Bylo krásné, že nevzpomínali na odsun, ale na to, co si jako kluci užili, na lidi, co měli rádi. Na to jak město dřív vypadalo a jak moc se změnilo.

Po mém snu v domě přestalo praskat. Babička, zemřela před 16 lety a kdykoliv se mi o ní zdá, vždycky mě chodí varovat a to nejen mě, ale všechny členy naší rodiny. Akorát své varování říká většinou jen mně ve snu. Vždycky vyřizuji její rady a varování. Můj otec zemřel před 10 lety a i o něm se mi zdává, taky varuje a utěšuje, ale to by bylo další vyprávění. Tak třeba zase příště :-)

Život je krutý, těžký, ale také krásný, nepředvídatelný a zábavný. Někdy nás srazí na kolena, ale dokáže nás i povznést.

Marie

NEDAŘÍ SE VÁM? Všechno na vás padá?
Společně to dokážeme změnit, zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Paní Karmen


tajemne_pribehy-karmen-5.jpgZodpověděla poradkyně Karmen, specialistka na Astrologii, Feng-Shui, I-Ťing a psychologické poradenství:

Krásný den, paní Maruško,

děkujeme velice za Váš zajímavý tajemný příběh. Hezky popisujete, co se Vám ve snech děje, jak se napojujete na Vaši intuici. Ve snech jistě vyřešíte mnoho situací, je to tak v pořádku, jelikož ve snu se nám propojuje náš svět se světem, odkud jsme přišli, naše duše může proto takto komunikovat s různými lidmi, kteří již nežijí.

Je to velice zajímavé, když potřebujeme například něco rozřešit, či vyřešit, tak se můžeme zeptat ve snu, ale není dobré to dělat často, jelikož tím zase budeme vysilovat naše játra, je pak dobré je podpořit a posílit preventivně.

Zřejmě jste měla vidět, jak to dříve chodilo, kdo v domě žil a jak se lidé mohli cítit. Tímto snem jste se také sblížila s babičkou a dědou Vašeho manžela a i jim jste ukázala, že existuje něco za našimi životy. Zřejmě jste díky tomuto snu byla spíše jakýmsi spojencem mezi lidmi, abyste si všichni, včetně Vás, uvědomili, že naší smrtí pro naši duši není rozhodně konec, ale neustále je zde s námi, jen ji nevidíme, necítíme (i když někteří lidé vidí a jiní zase cítí).



Dostáváme tímto upozornění, že náš život žijeme proto, abychom se něco naučili a pochopili a snažili se žít co nejlépe a nejčestněji, jelikož se vše jednou sečte. :-)

Buďte ráda, že máte tuto komunikaci a možná se jí snažte více rozvíjet.

Krásný den přeji a mnoho štěstí,

Vaše Karmen

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.