Home - Články - Prstencové zatmění Slunce – pohroma nebo příležitost?

Prstencové zatmění Slunce – pohroma nebo příležitost?

vloženo 21. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Prstencové zatmění Slunce – pohroma nebo příležitost?

V dějinách se traduje, že každé zatmění Slunce je špatným znamením. Přicházejí požáry, povodně, zemětřesení, záplavy, epidemie, války a sopečné erupce. No, zatmění ještě nenastalo a tím vším si obyvatelstvo Země už prochází. Nesvádějme tedy vše na ubohé hvězdy a planety, ale pojďme se podívat na duchovní poselství, které podle astrologie zatmění má. To nejbližší, prstencové, nás čeká 21.6.2020, ovšem nikoli na našem území.

sdílet článek na facebooku

Co hlava, to názor

Různé věci lze vykládat různě a různé věci lze různě využít. Vše, co se k nám fyzicky či duchovně dostává, je nástroj. Je jen na nás, jak jej použijeme. Nožem můžete zabít nebo také krájet chléb a roubovat stromy. Když rostlo moc hub, naše báby říkaly, že bude válka, ale někdo je prostě nasbíral, udělal rodině houbové řízky a nasušil do bramboračky. Stokrát válka po úrodě hub nepřišla, po sto prvé ano. A abychom se dostali k tomu vesmíru, tak např. Úplněk je obdobím, kdy se sice lidé perou a hádají, protože Luna jitří emoce, ale také příležitostí k umělecké inspiraci a tvorbě a vhodnou dobou k vášnivé lásce. Osvíceným štěstí přeje, protože vědí, čemu se vyhnout a na jakou vlnu naskočit.


Zkušenost hovoří

Dalo by se namítnout, že empirická zkušenost podporuje negativní vliv zatmění Slunce na lidstvo. Je nutné si uvědomit, že sluneční disk byl pro lidi prvním božstvem a jeho zatmění bylo pokládáno za projev božské nepřízně. Proto vždy s nastupujícím zatměním ovládla lidi panika a hysterie a v této atmosféře se děly nevídané věci. Ve vesmíru se jistě odráží věčný řád, kterému podléhají hvězdy i lidé, ale tak jednoduché a jednoznačné to není. Nemusíme podléhat panice, ale pracovat v této době sami se sebou bychom měli.

Okamžik O, místo M

21. června těsně po Slunovratu nastane opravdu na zemi jedno z nejhlubších prstencových zatmění Slunce v tomto století. Bude probíhat Čínou, Nepálem, Indií, Arabským poloostrovem a pásem centrální Afriky. Vrcholu dosáhne ráno v 6:41 a bude trvat od začátku do konce 38 minut. Měsíc ve svém úplňku zakryje 99,4 procent plochy slunečního disku. Takto komplexní úkaz se bude opakovat až v roce 2032. Bude vidět okrajový prstenec nebo korona kolem Slunce a na Zemi tedy nebude tma, i když se zešeří. Duchovní dopady úkazu se promítnou na celou naši matičku Zemi, ale samozřejmě nejvíce na místa, kde bude zatmění pozorovatelné.


Spojení Slunovratu a zatmění

Slunovrat je důležitým duchovním a rituálním momentem pro všechny kultury a jeho propojení se zatměním skutečně není jen tak. Slunce vrcholí ve své moci a Slunovrat je nejjasnějším a nejdelším dnem. Slunce znamená život, tvořivost, akci, oheň, ego, mužský princip. Zatmění se uděje stínem Luny, která nese ženský princip, emoce a city, vodu, cestu do nitra. Vliv Slunce a Luny v této době nebude harmonický, mužský a ženský princip se pohádají a bude pár dní trvat, než se energie srovná. Je tedy možné, že dojde i k častým neporozuměním mezi ženami a muži, nebo ke sporu rozumu a citu uvnitř jedince. Můžeme se tedy cítit ve vztahu či sami v sobě diskomfortně a propadat úzkostem. Proto bychom měli plánovat relaxační momenty, které na nás a naše blízké nebudou klást přehnané nároky. Velmi vhodné je jít v tuto dobu za kulturou, na krátký nenáročný výlet, příjemné rande, rodinnou návštěvu. Můžeme prožít parádní grilovačku (jen dejme pozor, abychom poté uhasili všechny uhlíky) a stmelit rodinné vztahy. Nedělejme v tuto dobu zásadní rozhodnutí o rozchodech, sňatcích, stěhování či změně práce. Při náznaku hádky počítejme do deseti nebo se jděme projít a vydýchat.


Propojení muže a ženy

21. června kolem půl osmé ráno, kdy bude i na jmenovaných kontinentech vše hotovo, přestane Luna zastiňovat Slunce a dojde k vyrovnání obou principů. Touto dobou bude možné dosáhnout neobvyklého duchovního propojení mužů a žen, racionality a citů. Kdybychom byli v práci, byla by to i vhodná doba ke konsensu kolegů v nějakém dlouhodobém sporu. Jedná se však o neděli, a tak bude fajn, když své lásce nachystáte snídani do postele, nebudete nikam spěchat a pokusíte se vytěžit z této vesmírné katarze pro váš vztah, co se dá. I v té práci to však ještě můžete v ponbdělí zkusit, neboť vliv kosmických jevů vždy trvá několik dnů. Šťastnou cestu k harmonii!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.