Home - Články - Proroctví jasnovidců – války a katastrofy podle Nostradama a dalších

Proroctví jasnovidců – války a katastrofy podle Nostradama a dalších

sdílet článek na facebooku
vloženo 15. 1. 2013
Proroctví jasnovidců – války a katastrofy podle Nostradama a dalších

Mayské proroctví 2012 jsme přežili ve zdraví, to však ještě neznamená, že máme po starostech. Konec světa předpověděli desítky jasnovidců, a to velmi důvěryhodně. Podívejte se s námi, co nás čeká v blízké a vzdálené budoucnosti podle Nostradama a dalších slavných věštců!



Nostradamus – třetí světová válka a konec světa

Snad nejznámějším prorokem všech časů byl Nostradamus (1503-1566). Tento Francouz, původním povoláním lékař, sepsal rozsáhlou sérií stovek veršovaných proroctví, které se dívají do daleké budoucnosti. Ve svých předpovědích vycházel z dlouhodobých astrologických výpočtů a ze svých jasnovidných schopností.. A co je nejzajímavější, historie dává Nostradamovi za pravdu!
Nostradamus předpověděl například katastrofický požár v Londýně v roce 1666, Francouzskou revoluci, Napoleona i Hitlera a obě světové války.

Jaké další Nostradamovy předpovědi čekají na své naplnění?
Tento prorok rozhodně nešetří katastrofami – válkami, živelnými pohromami, morovými ránami a vraždami.
Jeho největším strašákem pro naši generaci je předpověď třetí světové války. Narážky na ni lze najít na různých místech jeho předpovědí. Klíčovým by prý měl být boj mezi křesťany a muslimy.

Problémem při luštění Nostradamových předpovědí však je, že mluví v jinotajích. Je to pochopitelné, jejich autor se bál politického pronásledování v případě, že by prozradil všechno, co ve svých věšteckých vizích viděl, naprosto otevřeně.
Jenomže pak lze často interpretovat předpověděné události až dodatečně a předem nelze říct s jistotou nic víc, než že se blíží něco špatného. Jen velmi vzácně udává Nostradamus přesné letopočty, takže na detaily si zřejmě budeme muset počkat – a doufejme, že se jich nedočkáme!

Těšit nás může, že konce světa se podle Nostradama naštěstí nedožijeme. Má nastat „až“ v roce 3797, v této době Nostradamovy předpovědi končí.

Sibyla – až se budou ženy oblékat jako muži, přiletí kometa

Když ze řekne věštkyně, mnohým z nás se vybaví jméno Sibyla. Méně už se ví o tom, že Sibyla nebyla pouze jedna, vlastně šlo o římský pojem, který všeobecně označoval ženu s prorockými a věšteckými schopnostmi, nebo také některé konkrétní nejvýznamnější věštkyně. Literatura se zmiňuje o víc než deseti Sibylách a někdy je těžké rozlišit, které ze sibylských proroctví, které se nám dochovaly do dnešních dnů, pochází od které z nich.

Když se podíváme do historie, nejedno z těchto proroctví se již splnilo. Pro české země prorokovala jedna ze Sibyl zkázu některých měst v Husitských válkách, velkou povodeň v Praze ve 14. století i morové rány.
Zajímavá jsou i proroctví o tom, jak se bude žít ve 20. století., Podle Sibyl se budou ženy oblékat do mužských oděvů, nosit krátké vlasy a dávat světu na odiv své polonahé tělo. Věštba říká, že ženy přestanou uznávat manželství a budou rovnoprávné mužům. V té době prý kolem Země proletí jasná kometa.
Zajímavé je, že právě nyní se k Zemi jedna taková kometa blíží. Vědci ji objevili teprve loni a koncem roku 2013 bude podle výpočtů na noční obloze zářit možná ještě jasněji než úplněk! Neopakovatelné nebeské divadlo! Sibyla však mohla mít na mysli i přelet Halleyho komety kolem Země v roce 1986.

Dále nám předpověděla:

v době, kdy budou lidé těžit nerostné suroviny pod zemí (a tato doba již nastala), a provozovat velké obchody mezi státy (výstižný popis současnosti) se v Evropě objeví diktátor, který zapříčiní smrt mnoha lidí, prý až třetiny. Můžeme jen doufat, že Sibyla zde měla na mysli druhou světovou válku a Hitlera a že žádné podobné hrůzy nás již nečekají, ale nic není jisté.

A co říkají sibylské věštby o konci světa?
To, kdy nastane, prý závisí od lidí. Když budou žít dobře, čas se prodlouží, když špatně, zkrátí se. Blížící se konec světa poznáme podle toho, že Slunce začne vycházet na západu, všechny stromy a lesy uschnou, země se bude propadat a hořet, voda bude hořet a všechno živé bude potit krev. Na Zemi pak nastane tma a poté vyjde Slunce a pět jasných hvězd. Lidé se na ně podívají a pak všichni zemřou.
Co přesně popisovala Sibyla, jak toto proroctví myslela? Možná by mohlo jít o popis jaderné katastrofy nebo účinek zbraní hromadného ničení, které se vymknou lidem z rukou. Doufejme jen, že se této katastrofy hned tak nedožijeme!

NÁŠ TIP: Pentakl jasnovidectví s onyxem – tento tajuplně působící amulet byl zhotoven pro předvídání budoucích událostí nebo pro získání jiných skrytých vlastností, které běžnému vnímání nejsou přístupné! Pentagram ho bude chránit před vnějšími vlivy. Objednávejte ZDE!

Edgar Cayce – války i vědecký pokrok


Přesuňme se nyní blíž k přítomnosti, do první poloviny 20. století, kdy žil slavný „spící prorok“ Edgar Cayce (1877-1945). Proč spící? Tento Američan, který žil každodenním spořádaným životem vzorného otce rodiny, měl tajuplnou schopnost uvést se do vědomého spánku, ve kterém získával své vize o budoucnosti. Lidé se ho chodili ptát na své otázky a on jim ve věšteckém transu sděloval, co vidí. Některé jeho předpovědi byly skutečně pozoruhodné.

Předpověděl katastrofický burzovní krach a finanční krizi v roce 1929. Předpověděl i druhou světovou válku.
Na začátek 21. století prorokoval Cayce změny v magnetickém poli Země. Měl by to být postupný proces, ale některé vědecké výsledky naznačují, že k němu možná skutečně dochází a začíná se projevovat.
Cayce předpověděl i některé vědecké pokroky. Říkal například, že bude možné používat krev pro diagnostiku nemocí, a to se splnilo. Do budoucna předpovídá například významné astronomické objevy, kdy se prý zjistí, že Sluneční soustava obíhá kolem specifického místa v naší Galaxii někde v souhvězdí Plejád.

Kromě změny zemských pólů nás do budoucna mohou děsit i Cayceho předpovědi o hrozící třetí světové válce, která by se mohla rozvinout kolem některých drobnějších konfliktů.
Jednu věc však Cayce vždy zdůrazňuje. Nikdo na světě prý není schopen říct zcela definitivně, jakou podobu bude budoucnost mít. Věštby nám prozradí, co je pravděpodobné, ale všechno špatné lze vždy odvrátit, protože lidé byli obdařeni svobodnou vůlí.

Baba Vanga – katastrofa již v roce 2014?

Cayceho o něco mladší současnicí byla Baba Vanga, vlastním jménem Vangelia Gushterova (1911-1996), nevidomá bulharská věštkyně a bylinářka. O zrak přišla v dětství, ale už v té době měla zvláštní schopnosti, které se posléze ještě víc rozvinuly a získala dar vidět budoucnost. Vanga prý dovedla vidět před sebou celý osud člověka, který před ní stál, od narození až po smrt. Za války za ní chodili stovky lidí, aby se dověděli, jaký osud čeká jejich nejbližší v bojích, a její předpovědi jí vynesly slávu.

Vanga prý nerada říkala katastrofická proroctví, i kdyby je zrovna viděla, aby mezi lidmi nešířila zbytečnou paniku. Přesto existují některé její věštby, které jsou nanejvýš pozoruhodné.
Předpověděla prý například teroristický úrok 11. září 2001. Co nás tedy čeká a nemine podle slepé bulharské vědmy v budoucnu?

Fotolia_clanek_Proroctvi_jasnovidcu_valky_a_katastrofy.jpg.jpgJe to nanejvýš zneklidňující. Podle její věštby se měla třetí světová válka začít již koncem roku 2010 a trvat do roku 2014. Že bychom byli uprostřed války a ničeho si nevšimli? Co když jsou třeba konflikty na Blízkém Východě již začátkem blížících se celosvětových bojů? Zatím se zbytečně nebojme, ale další proroctví je ještě děsivější – v letech 2014 - 2016 prý většina obyvatel Země onemocní na nádory kůže kvůli použití nebezpečných chemických zbraní. Po roce 2016 Evropa zpustne a vylidní se a roli velmoci převezme Čína.

V dalších staletích nás pak čekají cesty do vesmíru, setkání s mimozemskými civilizacemi a pokusy lidstva o osídlování jiných planet. Rok 3797, o kterém píše i Nostradamus, by měl být koncem života na Zemi, ten však nezanikne ale přesune se na jinou planetu. Konec světa a lidské civilizace podle proroctví Baby Vangy nastane v roce 5079. Ještě nám tedy zbývají tři tisíce let, i když to, co nás do té doby čeká, není žádná procházka růžovou zahradou.

Tato proroctví Baby Vangy však mají jeden háček. Jejich pravost je nejistá. I když jde o skutečnou postavu, která měla jasnovidné schopnosti, tak není jisté, které z těchto předpovědí skutečně řekla ona sama a ve kterých případech jde pouze o fámy, kterých koluje nemálo. A zrovna předpověď o třetí světové válce patří mezi ty spornější z jejich proroctví.
Zbývá nám tedy doufat, že nás třetí světová válka ani zákeřná nová nemoc v nejbližší době nečekají a že zrovna v tomto případě šlo o výmysl. Ale kdo ví...

Co mají všechna proroctví společné?

Tento výčet proroctví není ani zdaleka kompletní. Předpovědět budoucnost se pokoušeli desítky starověkých věštců a věštkyň pod vlivem omamných bylin, středověcí světci v askezi i učenci nad astrologickými tabulkami. Proroctví do budoucna vznášeli spiritisté 19. a 20. století a najdeme je i v prastarých svatých knihách, jako je Bible či Korán.

Detaily jednotlivých proroctví se rozcházejí. Zdá se sice, že lidstvo někdy v dohledné době nemine velká válka, ale jak říká nejen Edgar Cayce nebo Sibyla, všechno špatné lze odvrátit, protože lidé mají svobodnou vůli.
Využijeme ji, abychom žili lépe, šťastněji a v míru? Je to jen na nás!

Dobrá zpráva je, že pokud se lidé nezničí mezi sebou, tak nám žádný konec světa v nejbližších tisíciletích nehrozí.
A to je dobře!

JE VÁŠ ŽIVOT PLNÝ OMYLŮ A CHYB? S pomocí svých hvězd se jim vyvarujete! Kontaktujte astroložku Helgu na tel.: 906 701 701!

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.