Home - Články - Promítnutí osobního života! - Jarda, 56 let, Nový Jičín

Promítnutí osobního života! - Jarda, 56 let, Nový Jičín

sdílet článek na facebooku
vloženo 13. 10. 2013

Promítnutí osobního života - Tajemný příběh - Jaroslav, 56 let, Nový Jičín



Dobrý den, zdál se mi následující sen:

Jel jsem autem jako spolujezdec po zasněžené ulici, řídila asi bývalá manželka. Zvláštní také bylo, že jsem seděl na sedadle řidiče, ale řízení bylo na pravé straně, jako v Anglií. Jiné auto se nás snažilo předjet, vyjelo mimi silnici a čelně narazilo do rohu domu. Viděl jsem, jak se předek auta sroloval. Řidička auta, ve kterém jsem jel, zastavovala pomalu a já jsem něco na ní křičel, ale nevím přesně co. Po chvíli řidička auto zastavila a v tu dobu někdo volal, že v tom autě zahynuli 2 osoby. Víc si nepamatuji.

Děkuji za výklad.
Hezký den přeje Jarda


daniela_pribehy.jpgZodpověděla poradkyně Daniela, specialistka na Andělské kontakty:

Zdravím Vás pane Kukučo a děkuji za tajemný příběh.

Vše nasvědčuje tomu, že se Vám ve spánku „promítl“ osobní život. Vidět sníh ve snu nebo jet po zasněžené ulici, znamená citové ochladnutí nebo strach ze samoty.

Píšete, že ve snu řídila asi bývalá manželka, což může znamenat, že je zde jistý nedořešený problém, na který jste možná již zapomněl, ale podvědomí si pamatuje vše. Píšete, jak jste viděl nabourané auto (srolovaný předek auta), což může znamenat „krach“ nebo obava z „krachu“ vztahu, který v současné době máte. Je zde také možnost obnovení vztahu z minulosti.

clanky_zbozi_DuhovyKrystal.jpgDuhový krystal - koule
Tradiční umění Feng Shui vám pomůže přetvořit vaše obydlí na místo nabité pozitivní energií. Duhové krystaly podporují a rozšiřují přítomné energie a nepřipouští negativní vlivy, proto zajistí vašemu domovu pohodu - a to i v případě, že ostatní okolnosti nejsou celkem příznivé!


Slyšel jste, že 2 osoby zahynuly, ale v reálném životě to může znamenat, ukončení a nový začátek. Každopádně Váš sen pan Kukučo, je velmi zajímavý a vypovídá mnohé o Vašich vztazích a osobním životě.

Vše Vám ráda podrobněji vysvětlím, až spolu budeme hovořit. Budu se těšit, s pozdravem kartářka Daniela.

BYL VÁŠ ROZCHOD OMYL? Ukvapili jste se? Najdete k sobě opět cestu? Na vše odpovím! Tel.: 906 701 701

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

Druhy horoskopů:
Denní horoskop
Týdenní horoskop
Měsíční horoskop
Váš e-mail
Vaše datum narozeni:

Anketa

Přáli byste si osobní výklady karet prostřednictvím e-mailu?
Počet hlasujících: 305625
  1. 77422

  2. 69868

Vyberte možnost a klikněte


Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.