Home - Články - Pro ženy - Partneři Duše

Partneři Duše

Partner Duše - 4. dílvloženo 19.11. 2010

Fotolia_clanek_partner_duse.jpgMilé ženy,
asi každá z nás touží v partnerském vztahu po souznění Duší! Všemožně se snažíme objevit toho našeho Partnera Duše! Pokusím se vám teď trochu ve vašem hledání pomoci!

V prvé řadě je důležité nelétat v oblacích a nespřádat nereálné sny! Naopak pokuste se „uzemnit“, přijmout své vlastní tělo a realitu
tohoto Světa. Bez těchto základní opatření vhodného muže nepoznáte ani kdyby sám od sebe zazvonil u vašich dveří!

Radovat bychom se měli nejen v Duši a mysli, ale i v těle! Tělo je nádherný nástroj, který, je-li krásně vyladěn (harmonizací čaker - ideálně obou partnerů), při sexuálním spojení dvou milujících se lidí, vydává hudbu, jež přitáhne do těla Vyšší Já partnerů. Tím se sex stává nejvyšší formou meditace a rozkoší na úrovni těla + mysli + Ducha. Prakticky to znamená, že je třeba budovat a udržovat na mentální a citové úrovni mezi partnery stálou komunikaci (a kontrolou vlastních hranic - nečekejme, že za nás partner vyřeší všechna naše životní dilemata!!!), důvěru, úctu + lásku a tyto hodnoty vyjadřovat a potvrzovat nejen slovně, ale i fyzicky - pozornými láskyplnými činy (držením se za ruku, hlazením, úsměvy, polibky, sexem)! Ne jednou za čas! Denně!!!

Necítíte-li žádné příjemné pocity v SRDCI, nemusí to znamenat, že vás partner nemiluje. Muže to být způsobeno blokací vaší srdeční čakry = ON vám dává své city najevo tak, jak umí, ale VY to nevnímáte. Velmi často je to způsobeno tím, že jste málo uzemněná anebo možná také máte např. díky meditacím a vegetariánské stravě mnohem jemnější vnímání, jste více zaměřena na duchovno a jemněhmotné energie, než většina lidí kolem vás! Díky čemuž jste nedosažitelná pro většinu prakticky a sexuálně založených partnerů, kteří jsou schopni poskytnout vám a prožívat s vámi rozkoš na úrovni tělesné.

Přestaňte se trápit a žít čekáním na splnění vzdáleného snu. Naopak! Radujte se a žijte TADY a TEĎ na fyzické úrovni! Začněte tím, že si vyberete muže na podobné mentální a intelektuální úrovni jako máte vy sama. To je absolutní základ. Pak si vzájemně dovolte poznávat jeden druhého při komunikaci a pomocí takto nastolené důvěry se vám po čase otevře srdeční čakra (zbavíte se obav a starých citových zranění) a tím dojde bezpečně i ke kýženému volnému vnímání partnerových i vašich vlastních citů.

Nečekejte dokonalého Pana Božského! ŽÁDNÝ „TEN jediný PRAVÝ“ NEEXISTUJE!!! Leda by spadl z nebeských výšin jiné dimenze, kde neexistuje dělení na Mužský a Ženský princip! V tomto případě by zde takový jedinec dopadl do lidského těla a překonával překážky duality stejně tak jako my ostatní!
To znamená, že i bez uvedeného muže spadlého z nebeských výšin, můžete vytvořit krásný harmonický vztah! Je dokonce už nyní na Zemi několik párů, vědomých si Partnerství Duše a bude jich čím dál více např. z řad členů Rodiny Duše, ale to jsou teprve první vlaštovky! Svého vlastního Partnera Duše objevíte třeba i v "obyčejném muži odvedle“, když si dáte tu práci poznat jeho charakter, skryté emoce (i touhy a zranění) a na oplátku mu dovolíte to samé.

Toto je ta nejrychlejší cesta k setkání s Partnerem Duše! Jednoduše buďte šťastní a radujte se už tady a teď! Tak do toho!!!

Vám všem ze srdce přeji, aby se Vám dařilo budovat pouze takto krásné vztahy!

S Láskou Radomila

P.S. Přiznám se, že tento článek jsem měla pro Vás dlouho rozepsaný, ale impulsem k jeho dokončení byl slovní obrat „TEN PRAVÝ“ – míněno jako pravý, jedinečný, osudem určený muž! Ve skutečnosti totiž neexistuje žádný „TEN PRAVÝ“! Je to celé jedna mýlka! Mýtus, který by měl být co nejdříve vyjasněn v myslích všech žen, a to nejlépe už na základní či v mateřské škole! Je to láska a naše svobodná vůle, které utváří šťastný vztah! Nejedná se o žádný karmický vztah, do něhož jsme osudově dotlačeni, abychom ukončili nedorozumění z minulých životů! Protože se my sami, náš protějšek i celý Svět stále měníme, máme na výběr! Nemáme osudově předurčeného jediného vhodného partnera na celý život!!! Takže vám všem přeji šťastnou volbu :-)!!!

Toužíte po lásce a pochopení? Už dlouho hledáte toho svého Partnera Duše? Zavolejte nám na tel.: 906 701 701, rádi vám prozradíme, jak ho zaručeně brzy nalézt!

Energie v červenci podporuje setkání Partnerů Duše - 3.díl

Fotolia_clanek_cervencove_energie.jpgVZÁJEMNÁ ÚCTA, JAK POMOCI MUŽŮM ??? JAK SE MÁME MY ŽENY IDEÁLNĚ ZACHOVAT?? S trpělivostí a tolerancí sledujme transformační proces mužů, ať už se jim podaří využít příležitostí a sil bran červencových, nebo dalších, které je budou v jejich dozrání podporovat do konce roku 2010 ještě několikrát a DŮVĚŘUJME MUŽŮM, ŽE VŠE SAMI ZVLÁDNOU!!! Nejvíce by je totiž od uskutečnění
změn odrazovala a v jejich významné práci na sobě , brzdila naše snaha jim pomáhat nebo dělat něco za ně!!! Jakmile jim totiž do jejich přerodu nebudeme zasahovat praktickou pomocí, radou ani lítostí nad jejich obtížnou situací, ale pouze jim poskytneme TRPĚLIVOST A MORÁLNÍ PODPORU, ZÍSKAJÍ NAŠI MUŽI OBROVSKOU ZKUŠENOST A VĚDOMÍ VLASTNÍ SÍLY!  Oprostí se od potřeby posuzovat, či bojovat s Ženským Principem Božství sami v sobě i v nás ženách a ZAČNOU JEJ I NÁS ŽENY PŘÍMAT BEZ OBAV. Sami totiž zjistí, že s nimi nepotřebujeme a nechceme soutěžit, či bojovat (určitě ne Partnerky Duše) a že je naší nejvyšší touhou muže milovat a býti jím milovány! Díky této NOVÉ MUŽSKÉ SÍLE dojde CELOSVĚTOVĚ ke zrušení karmických zátěží, strachu, tvrdosti, omezení, nejistoty, lineárního myšlení i lpění na nefunkčních omezujících Saturnských mechanismech a systémech, TEDY K PROCESU, KTERÝ BYCHOM MY ŽENY SAMY NEBYLY SCHOPNY USKUTEČNIT, přestože se o to velmi intensivně a velmi dlouho (celé věky) pokoušíme.

Poznámka
Slova intensivně, optimistické apod. záměrně píšu s písmenem S, protože souvisejí (obsahují její jméno) s mocnou egyptskou Bohyní Lásky a Světla ESET (řecky ISIS) a jsou mocným positivním nástrojem psaného i mluveného Slova. Isis je zakladatelkou esoterie, jejíž název je odvozen ze staroegyptské výslovnosti jejího jména Eset. OSIRIS a ISIS jsou nejznámějšími Dvojčaty Duše. Proto jim společně přejme co nejrychlejší shledání v láskyplném objetí, neboť oni, svým znovu sjednocením na vrcholku pyramidy, odstartují řetězovou reakci a otevřou dokořán bránu pro snadnější shledání ostatních po sobě toužících Duchovních Partnerů.

Níže uvedená česká a staroegyptská verze vzývání bohyně Eset, je při častém opakování mocnou silou, pomáhající všem Partnerům duše, ke shledání se svým milovaným protějškem. Pokud alespoň jednou denně (po, při, nebo i bez předchozí meditace), odříkáte verzi, která je vám bližší, budu každému, kdo tak učiní velmi vděčná, stejně jako samotná Eset, která tím, díky Vaší Lásce a pomoci, disponuje mocnější silou a je úspěšnější při přivolávání svého milujícího a milovaného partnera Osirida, zpět do své náruče, a ukotvení Lásky a Světla zde na Zemi.

Vzývání bohyně Eset
Nehés, nehés, nehés  - Povstaň, povstaň, povstaň,
Nehés em hotep        - Povstaň v klidu,
Nehés em neferu       - Povstaň do krásy,
Nebet hotepet          - Paní míru,
Weben em hotep       - Procitni do klidu,
Weben em neferu      - Procitni do krásy,
Nutjert em Ánkh        - Bohyně Života,
Nefer em pet!           - Kráso nebes!
Pet em hotep            - Nebeský klide,
Tá em hotep             - Pozemský míre,
Nutjert sat Nut          - Bohyně, dcero Nut,
Sat Geb                   - Dcero Geba,
Mérit Ausar               - Osiridova Lásko,
Nutjert aša renú!       - Bohyně mnohých jmen!
Anékh hrak               - Vzýváme tě,
Anékh hrak               - Vzýváme tě,
Tu á atu                  - Plni Lásky,
Tu á atu                  - Plni Lásky,
Nebét Esét!              -  Paní Isis!

Rádi byste nalezli harmonii ve vašem vztahu? Rádi Vám poradíme, jak být spokojeni a prožít lásku! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701! Vaše astroporadna Astrohled

Energie v červenci podporuje setkání Partnerů Duše - 2.díl

Fotolia_Partneri-duse.jpg.jpgCELKOVÉ ZMĚNY NA PLANETĚ ZEMI

ÚPLŇKOVÁ BRÁNA otevře dne 25.7.2010 příliv nové kvality OHNIVÉ MUŽSKÉ ENERGIE podporované Sluncem v jeho nejpositivnější síle, aby pomohla mužské populaci uskutečnit KVANTOVÝ SKOK VÝVOJE směrem k větší síle, odvaze, moudrosti, vyzrálosti, zodpovědnosti, uvážlivosti, nadhledu,
velkorysosti, otevřenosti, vnímavosti citovosti, toleranci, harmonickému tvoření, rodině a Lásce na vyšší úrovni. Tedy vlastnostem, které v nich dřímají. Nyní jsou muži vyzváni a podporováni k plnému vědomému přijetí a aktivaci těchto nádherných hodnot. Počítejte tedy s velkými změnami a množstvím krizí a zvratů – až pohrom, na všech rovinách a všech možných oblastech: vnitřní duchovní , osobní, mentální a citové, v oblasti partnerských vztahů, ale i celospolečenské a celosvětové.

Uvědomme si, že tyto změny souvisí s celkovými změnami ve společnosti i na celé planetě Zemi (rok 2012 není konec světa, ale konec Světa tak jak jej známe), souvisí s celkovými změnami ve společnosti NENÍ TO NAŠE OSOBNÍ SELHÁNÍ! JE TO PŘEROD, K NĚČEMU ŽIVOTNĚJŠÍMU A SMYSLUPLNĚJŠÍMU! Už totiž nelze kvalitně a uspokojivě (úspěšně) žít bez změn starých způsobů chování, myšlení i jednání - v osobním životě i oblasti pracovní. Začínají platit jiné hodnoty! Mechanismy uspokojování vlastních (i rodinných) potřeb podmíněné pošlapáváním práv a ponižováním jiných přestávají platit! Tato filosofie, stejně jako přetechnizovanost a orientace většiny lidí hlavně na materiálno se neosvědčila, dosáhla svého vrcholu i dna, už není komu a kde brát - nepřináší nám štěstí, nenaplňuje smysl života. Proto se hroutí a s ní vše a každý kdo nepřijme změny. Proto buďme připraveni!

RODINA DUŠE

K ČEMU JSOU TYTO ZMĚNY DOBRÉ?
Už před více než 20ti lety se v hojné míře začaly na Zemi vtělovat velmi moudré a zářivé Duše, o kterých se prorokovalo, že jsou to DĚTI, KTERÉ ZACHRÁNÍ SVĚT. Mnoho těchto Duší ale i dalších, zrozených v dřívějších ročnících, kteří prošli náročnou osamělou a nebezpečnou stezkou ke svému Duchovnímu Osvícení (muži i ženy), se nyní začínají konečně poznávat, setkávat a sdružovat, vzpomínají si, že jsou RODINOU DUŠE a touží po setkání se svým milovaným Duchovném protějškem (Partnerem Duše, Duchovním Blížencem, nebo Dvojčetem Duše). My ženy to máme jednodušší v tom, že je pro nás snadnější přijmout Mužský Princip Božství a mužskou sílu, jež nás každodenně viditelně obklopuje (Slunce, světlo, penis, logika, rozum… ) a můžeme jej lehce pochopit. Pro většinu mužů jsou nepřenositelná ženská mystéria ( těhotenství, porod, mateřská láska) a Ženský Princip Božství ( Luna, tma, ženské lůno, obrovské množství emocí, intuice, empatie atd.) naprostou a nebezpečnou záhadou. Jakmile se tyto dva póly harmonicky sblíží, vznikne nový láskyplný systém soužití lidí na planetě Zemi. To je onen konec Světa. Bude Svět nový, šťastnější, zářivý a láskyplný.

Další pokračování o Partnerech Duše a změnách v měsíci červenci bude zveřejněno ve středu 14. července 2010.

Rádi byste nalezli harmonii ve vašem vztahu? Rádi Vám poradíme, jak být spokojeni a prožít lásku! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701! Vaše astroporadna Astrohled

Energie v červenci podporuje setkání Partnerů Duše - 1. díl

Fotolia_Partneri-duse-I.jpg.jpgENERGETICKÁ BRÁNA ZATMĚNÍ SLUNCE A NOVOLUNÍ 11.7.2010, nás buďto podpoří, nejlépe už ke konečnému odstranění starých citových traumat z dětství nebo nás také, v případě potřeby, dotlačí ke skoncování s nefunkčními, destruktivními a zraňujícími rodinnými vzorci chování, jejichž řešení jsme se dosud vyhýbali a jejichž ukončení je teď neodkladné!!
Toto zboření starých nefunkčních a nespravedlivých, či pokryteckých forem rodinného soužití nám umožní začít žít na nových základech, radostněji, čestněji s pocitem volnosti a možností uskutečnit ve svém životě štěstí, v naprostém souladu se svými morálními hodnotami, bez pocitu provinilosti nebo útlaku. Počítejte tedy s velkým nárůstem emocí, které budou tento proces provázet a jsou nutné, k uskutečnění a dokončení těchto velkých změn směrem k pravdě, lásce a rodinnému štěstí ! Díky těmto změnám a posunu mužské populace směrem k většímu přijímání a sdílení citů- přijetím tzv. ženské energie, bude připravena půda pro vznik nových principů rodinného soužití.

PROČ??? Aby se takto osvícení muži, Partneři Duše setkali konečně přes veškeré minulé úklady a překážky se svými Partnerkami Duše. Tyto vědomé, osvícené páry vytvoří vztahy plné Harmonie a Lásky, z níž se pak zrodí úžasně moudré a mocné DĚTI NOVÉ ZEMĚ. Cílem momentálních změn na Zemi je, pomoci mužům, aby se mohli opět stát (tím, že přestanou odmítat a ignorovat Ženský Princip a naopak jej přijmou, poznají a začlení do svého života, jako rovnocenný s Mužským Principem), skutečně silnými vzory, laskavými autoritami pro tyto své mnohem vyspělejší zázračné děti a moudrými, váženými ochránci, pro své partnerky.

Další pokračování o Partnerech Duše a změnách v měsíci červenci pro vás dokončuji a můžete si je zde přečíst v nejbližších dnech.

Rádi byste nalezli harmonii ve vašem vztahu? Rádi Vám poradíme, jak být spokojeni a prožít lásku! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701! Vaše astroporadna Astrohled

NAŠI PORADCI - Vyberte si toho svého a zavolejte na tel.: 906 701 701

Anketa

Přáli byste si osobní výklady karet prostřednictvím e-mailu?
Počet hlasujících: 305449
  1. 77335

  2. 69779

Vyberte možnost a klikněte

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.