Home - Články - Nejlepší energie je zdarma

Nejlepší energie je zdarma

vloženo 2. 5. 2019
čas čtení: 4 minuty

Nejlepší energie je zdarma

Zima letos nebyla příliš dlouhá, přesto nám vzala spoustu sil. Teď v máji je ideální příležitost síly opět načerpat. Otevřete dveře dokořán. Příroda nás čeká s otevřenou náručí a nabídkou nekonečných možností.

sdílet článek na facebooku

Jaro je v plném proudu, příroda se probudila. Je dokonale zregenerovaná. V zimě odpočívala a nabírala síly. Rostliny zalezly pod zem a zvířata do svých zimních pelechů. A co my? Odpočívali jsme a jsme dostatečně zregenerovaní? Pokud ne, je nejvyšší čas s tím něco udělat.

Vzpomeňme si, na co jsme možná během zimy zapomněli. Na sytě zelenou barvu trávy a modř nebe, na slunce, stromy a čerstvý vzduch, na vůně, barvy a zvuky, a také na vodu a déšť. To všechno je v nabídce, jen si někdy nevšimneme.

Milujeme přírodu, protože nás nabíjí energií

Příroda dokonale vytváří v každé době to, co zrovna potřebujeme. Musíme mít oči otevřené. Abychom uviděli zázraky a mohli jim podlehnout. Láska k přírodě je v každém z nás. A příroda je tu pro všechny.

Způsobů dobíjení je mnoho a každému vyhovuje něco jiného. Vrhněme se na to. Kombinujme, zkoušejme, ověřujme a důvěřujme. V nabídce je vše zdarma, bezpečně a v nekonečném množství. Obnovitelná energie, kterou každý z nás, ať už si myslíme cokoliv, potřebuje k životu.


Vybírejme si místa plná energie. Všechna nejsou stejná. Vylezme na kopec. Jděme k řece nebo k rybníku. Vystavme se slunci. Nemusíme zrovna jezdit k moři. Zdravější to bude v přirozeném podnebném pásmu, kde žijeme.

Nabídka je lákavá

Slunce – pro tento lék stačí vyjít ven. V noci bychom měli spát, ve dne si užít denního světla. Voda – pijme ji z přírodních pramenů. Omyjme si obličej, je to lepší než lahvičky v koupelně. Vzduch – dýchejme zhluboka. Vyjděme na procházku nebo si zaběhat, vyčistíme i hlavu.

Čerpejme blahodárnou sílu a léčivou energii stromů. Jejich blízkost uklidňuje a nabíjí. Objímejme je, seďme pod nimi, tiskněme se k nim. Nejvhodnější jsou duby a borovice.

Říká se, že drahokamy jsou léčitelé lidských duší. Můžeme si ale venku najít i obyčejný nahřátý kámen. Pokud se nám místo a kámen líbí, neváhejme. Dotýkejme se ho nebo si na něj sedněme.



Venkovní vůně patří k životu, i když je ani nevnímáme. Mohou nás ráno nabudit, po náročném dni uvolnit, nebo nám jen příjemně zvednou náladu.

Choďme bosi, příznivě to působí na reflexní plošky chodidel a ovlivňuje jednotlivé orgány a celý organismus.

Nepřekonatelný zdroj

Nejlepším nábojem je láska. Je jedno, zda se zamilujeme do jarního slunce, do nějakého člověka, nebo zda objevíme novou lásku ke koním, ježdění na koloběžce nebo k cestování po vlastech českých. Zaručeně nás to nabije energií, která jen tak nevyprchá!

Vnímejme rytmus roku a své vnitřní hodiny, spojení s přírodou nás doladí. Tak můžeme využít energii v ní. Požádejme a poděkujme. Příroda je živý organizmus.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.