Home - Články - Měsíční kámen urovnává city

Měsíční kámen urovnává city

vloženo 10. 8. 2023
čas čtení: 3 minuty

Měsíční kámen urovnává city

Měsíční kámen je léčivý kámen, který silně působí na naše city. Přitahuje lásku a dokáže urovnat milenecké spory. Je to oblíbený kámen, který se dá zakoupit v podobě šperku, malé sošky nebo tromlovaného kamene.

sdílet článek na facebooku

Všechny tváře Měsíce

Jak už sám název vypovídá, kámen je pod nadvládou Měsíce a elementu vody. Jedná se o silně léčivý kámen, který pomáhá ženám s gynekologickými problémy. Přesto v době menstruace může být pro některé ženy příliš silný až nepříjemný. Nejsilněji působí měsíční kámen za úplňku, kdy dokáže přinést živé sny a třeba i oživit vzpomínky na minulé životy.

Věštecké schopnosti

Kámen zvyšuje intuici a empatii, pokud chcete rozvinout svoje věštecké schopnosti, položte ho během meditace na čelo, na místo tzv. třetího oka. Měsíční kámen celkově vytahuje na povrch věci uzamčené v podvědomí. Stejně jako sám Měsíc, který neustále dorůstá nebo ubývá, tento kámen ukazuje, že jsme součástí změn a cyklů. Poradí si také s rozbouřenými emocemi.


Léčí a pomáhá

Měsíční kámen náleží především ženám, položený na solar plexus dokáže pomoci s ženskými nemocemi. Má neocenitelný vliv na průběh těhotenství, porod a kojení. Usnadňuje vstřebávání živin a vylučování toxinů.

Tradičně se používal ve formě elixíru, kdy kámen necháme 24 hodin ponořený ve skleněné láhvi s vodou. Takto pozitivně nabitá voda zatočí s náměsíčností a všemi poruchami spánku.

Měsíční kámen je kámen, který by měla u sebe mít každá žena. Muži ho zas mohou ocenit jako studnici moudrosti a mocného ochránce na cesty.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.