Home - Články - Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2020

Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2020

vloženo 29. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na SRPEN 2020

Srpen je ideálním měsícem pro vášnivé vzplanutí. Letní období je nejlepší pro navazování nových vztahů. Potkáte konečně lásku svého života nebo vás čeká divoké vášnivé dobrodružství? Co vám hvězdy přisoudily tento měsíc? Prozradíme vám to!

sdílet článek na facebooku

Beran
Obvykle nemáte problém s tím, že někoho špatně odhadnete. Na začátku srpna byste ovšem mohli šlápnout vedle. Seznamování odložte, nebo zůstaňte opatrní. Nebude vás mrzet, že jste se zamilovali do špatného adepta. Naštěstí to vypadá, že zklamání nebude trvat dlouho. Afrodité je laskavá a bolavé místo v srdci hned zalepí. Berani v manželství mají chuť na pořádné dobrodružství. Pokud něco nevymyslíte sami, ničeho speciálního se nedočkáte. Protějšek je příliš pohodlný, tak se raději spokojí s málem.

Býk
Pokud pomýšlíte na novou lásku, měli byste srpen strávit v blízkosti vody. Tento živel totiž slibuje osudové seznámení pro singles a příjemné oživení milostného života v případě zadaných Býků. Nechte se vytáhnout za sportem a nebojte se dosud neprobádaných aktivit. Přátelé dobře ví, proč vás někam zvou! V dlouholetých vztazích je nejlepší nechat problémy plavat. Nalaďte se na prázdninovou notu, kdy si můžete ráno přispat, nebo připravit snídani do postele. Je čas začít bořit mýty v erotice.

Blíženci
Začátek druhé poloviny prázdnin je pro nezadané Blížence ošemetný. Láska jako trám se totiž vyčerpá rychlostí blesku. Nesmutněte, protože osudová láska skutečně visí ve vzduchu! Dny jako stvořené pro setkání s panem Božským nebo slečnou Dokonalou nastávají kolem 9. srpna. Tehdy neseďte doma, ale vydejte se na místa, na kterých to žije. Chemické reakce vám nedají spát ani jíst, nejraději byste většinu času promilovali. V manželství přemýšlíte, jestli nenastala doba k nákupu hraček pro dospělé.


Rak
Společenské naladění Raků stoupá. Vyhledáváte místa, na kterých to tepe a seznamujete se rychlostí blesku. Nezadaní nehledají nic víc než chvilkové povyražení. Flirtujete, rozdáváte neodolatelné úsměvy a výjimečně se nebráníte ani letnímu románku, na který zbydou jen hezké vzpomínky. Ve vztahu nenacházíte potřebný soulad. Protějšek má špatnou náladu a veškeré návrhy na společné trávení volného času smete ze stolu. Nepoddávejte se jeho pesimismu, raději si zařiďte svůj program třeba s přáteli.

Lev
Baví vás pohrávat si s opačným pohlavím a zkoušet, kam až lze zajít. Přestože jste na začátku pánem situace, nakonec neplánovaně ztratíte hlavu. Šance na opravdovou lásku jsou nejvyšší v prvním srpnovém týdnu. Čím víc se snažíte vyhnout odpovědnosti, tím spíš vás perspektivní vztah dožene. A jak na tom budou Lvi, kteří už jsou pod čepcem? Ti si musí dát studenou sprchu, protože se kolem nich objevuje jedno pokušení za druhým. Zkuste přemýšlet hlavou a raději oživte intimní hrátky v manželství.

Panna
Nálada zrozenců Panny je den za dnem lepší. Na svět hledíte pozitivně, což vám pomáhá objevit lidské klenoty v okolí. Doceňujete také svoje kvality, dřívější mindráky kvůli vzhledu jako by neexistovaly. Afrodité ve spojení s mocným Sluncem garantují program, na jaký budete v dalších měsících vzpomínat. Drahá polovička se nestačí divit, kde se ve vás najednou bere tolik elánu. Neškodí, když o vás projeví zájem někdo jiný. Uvědomí si, že by se měla lépe snažit. I po letech to mezi vámi pěkně vře.


Váhy
Milostné klima je v srpnu napnuté. Mnoho párů se rozhodne trávit dovolenou odděleně. Nevíte, zda chcete bojovat za společnou budoucnost nebo se rovnou rozejít. Nemusíte se rozhodovat okamžitě, pauza je rozumné řešení. V manželství pocítíte narůstající nervozitu kolem 10. srpna. Partner si najednou staví hlavu kvůli každé maličkosti. Než se dohadovat, raději vykliďte pole. Tím, že se necháte zatáhnout do malicherných sporů, ničemu nepomůžete. Singles jsou rádi, že se nemusí na nikoho ohlížet.

Štír
Ve vzduchu visí seznámení s tajuplným člověkem, kterého nemusíte na první pohled odhadnout jako spřízněnou duši. Postupem času ale objevujete jeho či její kvality. Pomůže k tomu i kouzlo letních večerů, kdy mezi vámi najednou přeskočí potřebná jiskra. Ani zadané Štíry nečeká nudný měsíc. Máte potřebu žít aktivně, takže pro sebe a svého partnera neustále něco vymýšlíte. Když s vámi nestačí udržet krok, obvolejte kamarády. Rozhodně se nenechte připoutat doma, protože by bylo po vaší dobré náladě.

Střelec
Zadaní Střelci by se měli v první dekádě snažit uvést všechny nedokonalosti ve vztahu do pořádku. S protějškem jste schopni domluvit se po dobrém, což se po zbytek prázdnin bude hodit. O všem hodně přemýšlíte, takže letní románky se nezadaným Střelcům vyhýbají. Zvažujete, zda by se vám nezávazný flirt vyplatil či ne, mezi tím ale prvotní vzrušení vezme čert. Pokud si chcete užít trochu zábavy, vyřaďte rozumovou složku. Pomůže k tomu třeba kapka alkoholu, ale také kameny jako achát či avanturín.


Kozoroh
V manželství se dostáváte do sporu kvůli odlišným ekonomickým záměrům. Vy máte rádi svou jistotu, ale drahá polovička se naladila na letní vlnu a s chutí utrácí v restauracích i za nejrůznější zážitky. Hvězdy radí všímat si svého konta a partnerovy úspory nechat v jeho režii. Ke vzrušujícímu klimatu to nepřispěje. Zkuste miláčka vytáhnout někam na výšlap, během kterého mu dokážete, že i bez útrat se dá prožít hodně legrace. Na druhou stranu se netvařte jako kakabus, když vás chce někam pozvat.

Vodnář
Vodnáři vyhlíží jedinečný měsíc, kdy jim na nebi přeje hvězdné trio v čele s kněžkou lásky, Venuší. Radujete se ze života, rozdáváte úsměvy a dobrou náladu. Díky tomu máte otevřené dveře do každé společnosti. Cestujete, seznamujete se a nestydíte se zkoušet dosud nepoznané cesty k extázi. Ani zadaní Vodnáři neprožívají celibát. S partnerem jste naladěni na stejnou notu, klidně přizvete do ložnice někoho dalšího, případě si objednáte hračky na večerní dovádění. Takhle by mělo vypadat letní snění!

Ryby
Po náročnějším začátku prázdnin konečně nastává období, kdy je citlivé srdce Rybek naplněné tím nejvřelejším citem. Potkáváte vhodné adepty na seznámení, se kterými vydržíte povídat dlouhé hodiny. Nevinné oťukávání je přesně podle vašeho stylu. Ani dlouholetým párům se štěstí na milostné půdě nevyhýbá. Vyznání lásky či oživení rutinních intimních chvilek nejsou ničím podmíněné. Venuše jako by vyslechla vaše tajná přání, schválně k ní vyšlete objednávku a těšte se, až přijde vesmírný balíček.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.