Home - Články - Magické a rituální pomůcky

Magické a rituální pomůcky

vloženo 24. 3. 2021
čas čtení: 4 minuty

Magické a rituální pomůcky

Jak všichni víme, magie je velmi tajůplná a záhadná věda, a někdy není možné zcela proniknout pod plášť spiritistického světa.

sdílet článek na facebooku

Podstata všeho jemnohmotného však je velmi jednoduchá, teorie je prostá, ten, již umění magie plně využívá, čerpá svoje znalosti a síly z niter samotného vesmíru prosáklého hmotou a mnoho-frekvenční energií. Nejsilnější mágové a čarodějové nemusí hnout ani prstem, aby dokázali projev své moci a působili ku prospěchu zamýšleného, ke změně reality. K získání informací používají sílu své mysli, telepatii a umění teleportace. Jsou však i tací, kteří k magickému projevu své síly a moci potřebují různá zaklínadla, zaříkání a pomůcky. A teď si pojďme spolu ty nejmocnější pomůcky projít.

Čarodějnická dýka

Tato dýka, s ostřím na obou stranách, je velmi důležitou kouzelnickou pomůckou při provádění různých rituálních a spirituálních činností, má mnoho funkcí. Dýka musí být zcela nová, od výrobce, nikým nedotknutá, jinak její moc bude velmi chabá. Každý správný mág, který neovládá denní realitu pouhou myslí, je odkázán na používání pomůcek. Dýkou se malují ochranné kruhy a pentagramy, pak se jí řežou ingredience do lektvarů. A nejdůležitější funkcí dýky je nařezávání dlaně ke splnění krví stvrzovacího rituálu slibu a sesterství, či bratrství. Nejtemnější složkou použití je podřezávání obětních zvířátek.


Kovový kalich

Do tohoto jedinečného kalichu, který je určený pouze k čarování, se vlévají různé čaromocné tekutiny, včetně obětní krve a krve stvrzující sliby a přátelství. Všechny tekutiny se vlévají, aby byly zasvěcené a v závěru požity těmi, komu jsou čáry a rituály určené. Žádný, pomůcky používající, mág se neobejde bez tohoto mocného nástroje.

Runy, Tarotové karty a podobné věštecké pomůcky

Ke zjištění věcí minulých, současných a budoucích, mág, mající intuitivní a ne však telepatické schopnosti, používá k věštní runy, Tarotové karty, nebo lidskou dlaň, kdysi se k tomuto účelu používaly zvířecí vnitřnosti, kosti a mouka, s tím se ale už moc nesetkává, avšak věštění z kávového logru, čajových lístků a pomocí vosku je stále též velmi aktuální. Tyto všechny věštecké pomůcky mají vesmírnou, éterickou a někdy velmi temnou moc, která umožňuje obstojným jedincům číst informace z vesmírné databanky, kde je uloženo celé veškerenstvo času a bytí. V moderní době čtecí a intuitivní schopností má velmi mnoho lidských jedinců, a pokud vám jde hlavě o informace o vašem životě, nejlepší volbou je návštěva kartářky, která má nejnižší cenový sazebník. Karty fungují samy, napojí se na vás, vyhledají informace z vesmíru a všechno vám poví, jde jen o to, jak moc ladně umí daný věštec z karet číst. VŠECHNY KARTY MŮŽETE NAKOUPIT V NAŠEM INTERNETOVÉM OBCHODĚ → NAKUP ZDE


Kouzelná hůlka

Tento nástroj je již velmi zastaralý, ale i přesto spousta podezřelých mágů tento nástroj aktivně využívá, fígl tkví ve dřevě a jeho vodivosti a energetickém potenciálu. Pro vysílání energie je nejlepší dub, cedr a bříza, protože třeba taková vrba a borovice, ty do sebe naopak všechno nasají. Zaklínadlo, které se u toho říká, je jen pro lepší efekt a snazší vykolejení soupeře, anebo funguje jako mírné placebo, avšak je li správně afirmováno a cíleně zaměřeno, může způsobit velké divy.

Panenka Voodoo

Tento magický a velmi temný nástroj pochází z africké, tajné a velmi prastaré magie. Voodoo se musí vyrobit vlastnoručně z libovolného materiálu, který se vytvaruje do lidské postavy, avšak chce li ji mág použít pro některého člověka, musí získat jeho fotografii, vlas, či cokoliv, co dané osobě právem patří. Tato osobní věc se spálí na popel a umístí do panenky na místo, kde by skutečně tkvělo lidské srdce. Tímto je panenka aktivní k použití a mág si může dělat, co chce, píchat do ní špendlíky, pálit končetiny, lámat je, topit panenku ve vodě, jednoduše cokoliv, může však i tuto panenku léčit atd. Kdyby však mág sehnal krev dané osoby, může díky panence Voodoo udělat z obětí zombie. Takových případů je opravdu mnoho.


Šamanský buben

Tento velmi mocný nástroj se používá konkrétním šamanem pro uvolnění, meditaci, tanec a pro vyvolání stavu transu, díky němuž se šaman dostane do říše duchů. V říši duchů, díky svěřené vesmírné moci, se šaman dozví všechny potřebné informace, které potřebuje k vyléčení, či záchraně svého pacienta. Avšak v některých případech se šaman převibruje do éteru, aby se dozvěděl o věcech budoucích a aby se něco důležitého naučil, neboť veškeři duchovní učitele k němu promlouvají pouze v této sféře. Nedoporučujeme používat šamanský buben bez přísné instrukce, bez níž se těžko navrací zpátky z transu. Tu instrukci dostanete buď od šamana učitele, nebo přímo od zvířecích duchů. Tato cesta je právoplatnou mocí určená jen šamanovi. Magické bubny jsou dneska k dostání na internetu, ale chcete li dosáhnout největší síly, musíte si buben vyrobit sami a nejlépe, když budete vybráni šamanem, nebo duchy z jemnohmotné říše, kteří si vás najdou sami, jste li toho hodní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.