Home - Články - Lev - velkorysý král zvěrokruhu

Lev - velkorysý král zvěrokruhu

vloženo 20. 7. 2021
čas čtení: 4 minuty

Lev - velkorysý král zvěrokruhu

Dnes končí měsíční vláda Raků a od zítra, 22. července v 16:27, přebírají na nebi vládu Lvi! Jak si jim předcházet a na co si dát raději velký pozor?

sdílet článek na facebooku

Zrozence ve znamení Lva poznáte snadno už na první pohled. Smějí se a nepokazí žádnou zábavu. Přitom si jdou hrdě za svým cílem. Velkorysost, podnikavost a sebejistota, to je výsada vznešeného znamení, které se jen tak něčeho nezalekne.

Lvi milují obecenstvo a pestrou zábavu, kde hrají hlavní roli. Vedlejší role zásadně odmítají. Jejich nadšení a sršící energii skvěle pochopí osobnosti stejného znamení anebo Blíženci. Právě ti jsou pro Lvy inspirací, i když jsou velmi tvrdohlaví, což Lvi nesnáší. Dokáží však Lvy nasměrovat do neznáma a odhodit z nich jejich zábrany.

Spalující vášeň

Líbání se Lvem je vášnivé a inspirující. Nechá se hladit ve vlasech. Dokáže být vášnivý a divoký jako pravý král zvířat, ale i romantický. Prahne být nejlepší ve všem, tak ho nezapomeňte pochválit – jinak bude zle!


Lev se v sexu nejraději předvádí a požaduje po svém partnerovi maximum. Nebrání se nejrůznějším sexuálním praktikám a dovádění, které může leckdy připomínat gymnastiku. Lev neodolá jakémukoliv rozmazlování i sexuálním hrátkám. V každém případě ho potěší pozvánka na společenskou akci, kde může excelovat svým sex-appelem.

Druhé místo nebrat

Rozzlobenému Lvu se raději vyhýbejte obloukem. Zuří anebo přestane zcela komunikovat. Dominantní povaha Lva si žádá práci ve vyšších sférách. Potřebují vládnout a rozkazovat. V zaměstnání nehledá kompromisy, zároveň umí své podřízené skvěle motivovat. Uplatní se tak jako politik, herec, manažer, učitel, ředitel, voják, reklamní agent, režisér či obchodník s vybraným zbožím a šperky.

Velmi těžce se Lvi smiřují s prohrou, protože prahnou po tom být vždy nejlepší. Ani na chvíli nedokáží pomyslet na to být na konci řady. Pokud mu řeknete do očí, že není dost dobrý, zděsí se a těžko se s tím smíří. Nikdy se však nevzdá a své místo na výsluní si vybojuje.


Slunce jako úsměv

K ambicióznímu a velkorysému Lvu se hodí božská slunečnice. Její ostře žlutě zbarvené květy připomínají slunce a povahu Lva jen rozveselí. Navíc v něm probouzejí touhu tvořivosti. Lev miluje i afrikány a další žluté či oranžové rostlinky. Připomínají mu léto a teplo, které prostě zbožňuje.

Král zvířat miluje výlety naplněné dobrodružstvím a luxusem. Neodolá šplhání po skalách, bungee-jumpingu ani potápění. Náročný den musí být zakončen delikatesní večeří v přepychové restauraci a tancem. Lev nikdy nepohrdne pobytem u vody.

|<< < 779 | 780 | 781 | 782 | 783

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.