Home - Články - Lednový tarotový horoskop lásky a vztahů

Lednový tarotový horoskop lásky a vztahů

vloženo 28. 12. 2016
čas čtení: 10 minut

Lednový tarotový horoskop lásky a vztahů

Chcete vědět, co vám první měsíc roku 2017 přinese do milostného života? Zjistěte, která znamení sklidí na poli lásky největší úspěchy. Prozradí vám to magické tarotové karty!

sdílet článek na facebooku

Beran

Karta Čtyři poháry
vám ukazuje, že máte sklon přehlížet to krásné, co máte, a snít o něčem, co mít nemůžete. A přitom toho není málo, co vám Štěstěna na poli lásky nadělí. Jde jenom o to, dívat se na věci pozitivně a nechtít všechno hned a na počkání! Všechno má svůj čas, ale pozor – negativním myšlením totiž můžete svoje štěstí spíš odehnat než uspíšit. A na poli lásky to platí dvojnásob. Zkuste se vžít do kůže svého protějšku! Byli byste raději s člověkem, který si neustále jen na něco stěžuje, nebo spíš s takovým, co domů přináší dobrou náladu? Asi to druhé, že ano? Tak zkuste brát věci z té lepší stránky, i když to v sychravých a krátkých lednových dnech může být někdy těžké.

Nezadaní Berani budou snít o nedosažitelném idolu. A přitom máte hned vedle sebe někoho, kdo by o vás opravdu stál! Že jste si toho ještě nevšimli? Tak se zkuste více rozhlédnout kolem sebe. Je dost pravděpodobné, že právě to je ten pravý, a nikoliv ten nebo ta, o kom tajně a nenaplněně sníte!

Býk


Karta Dva poháry
je jednou z nejsilnějších karet šťastné lásky v celém tarotu. A to je pro vás Býky skvělá zpráva! Svátky jsou sice za námi a před námi chladné a jednotvárné lednové dny v práci, ale žádná zasmušilost u vás teď nebude mít šanci. Naplní vás milostné štěstí tak silné, jaké jste již dlouho nezažili! Pocítíte to jako jednu z nejskvělejších věcí ve vašem životě a naplněná krásná láska vás bude držet nad vodou a ulehčovat vám život v každé situaci.

Se svým protějškem budete jedno tělo a jedna duše s pocitem, že se navzájem dokonale chápete. Pokud žijete v dlouhodobém vztahu či manželství, můžete se těšit na velmi příjemné období – problémy, které vás trápily, se konečně vyřeší. Vy budete skoro stejně zamilovaní jako na začátku. A možná ještě o to víc, že se již dobře a do hloubky znáte! Nezadaní Býci se mohou těšit na novou a nádhernou známost, pocítíte silnou zamilovanost a hned od začátku si budete jistí, že jste konečně našli svoji druhou polovinu. A k tomu vám pomůže jen blahopřát!

Blíženci

Karta Tři meče přináší silné poselství – příliš mnoho myšlenek a starostí zabíjí lásku! Tak pozor na to. Sklon vidět věci až příliš černě totiž nakonec může způsobit, že problémy, o kterých jste tolik přemýšleli, se nakonec doopravdy objeví. Zkrátka si je přivoláte! Tak hlavu vzhůru, sundejte si černé brýle a vyměňte je za růžové. No jo, ono se to snáz řekne, než udělá. Ale přesto byste se o to měli pokusit v zájmu svého vlastního partnerského štěstí!



Jako Blíženci máte sklon hodně používat hlavu a nade vším hodně přemýšlet. To je sama o sobě dobrá vlastnost, akorát k lásce příliš nepasuje. Tam by měl hlas srdce vítězit nad hlasem rozumu! Trápíte se kvůli tomu, že vám protějšek připadá příliš odlišný? Máte některé rozdílné názory, jiné záliby, a máte pocit, že takový vztah nemůže fungovat, i když city tam jsou? Když si to takhle říkáte – pak opravdu fungovat nebude! Nebo jiný příklad – podezíráte protějšek z nevěry, má to u vás pořád na stole, i když sám by na to ani nepomyslel? Tak si dejte pozor, jednoho dne mu možná prasknou nervy a opravdu to udělá! Nepřivolávejte si špatné věci svými myšlenkami!

Rak

Karta Osm pohárů značí, že ve vašem milostném životě věci jako kdyby ustrnuly v mrtvém bodě a ne a ne se pohnout z místa. Pomalu se začínáte vzdávat některých svých nadějí, ať už si to připouštíte nebo nikoliv. Zkrátka postupně rezignujete na to, že se vám jednou mohou splnit vaše sny, že se mohou věci změnit k lepšímu, že vašemu protějšku konečně dojde, co byste si přáli. Nezadaní Raci zas budou vzdávat naději na to, že váš vysněný idol si vás někdy vůbec všimne a že se od něj někdy dočkáte projevů náklonnosti.

Leden pro vás Raky bude v lásce skutečně takový nemastný neslaný. Na jedné straně se nemusíte obávat žádných větších potíží, ale na druhé straně zapomeňte na to, že by se konečně mohlo něco pohnout kupředu. To však neznamená, že to zůstane navěky takové – právě naopak, již brzy se dočkáte změny, ale chce to ještě trochu trpělivosti! Tak to vydržte a využijte toto hluché období třeba pro své koníčky, nebo se více zahloubejte do práce, ať zaženete zbytečné chmury!

Lev

Karta Deset mincí je kartou hojnosti a spokojenosti, zejména po materiální stránce. Lze říct, že vám a vašemu protějšku nebude nic chybět a užijete si dokonalý zlatý život. Můžete si dovolit to, co si přejete, a nečeká vás žádné strádání. To je skvělá zpráva a možná přesně o tom sníte, ale pozor – když totiž máme všechno, co si přejeme, může z toho časem být nuda! V některých chvílích si pak uvědomíte, že se cítíte tak trochu jako ve zlaté kleci. S partnerem věnujete spoustu času přemýšlení o tom, co všechno si koupíte a čím si uděláte radost, že se jaksi začne vytrácet tvořivost, invence a radost ze života. A na to si dávejte velký pozor – pořád totiž platí stará pravda, že štěstí si nelze koupit!

Někteří Lvi a hlavně Lvice navážou známost s velmi solventním člověkem, který vás ovšem nebude po jiných stránkách zas až tolik přitahovat. Chvíli si toho budete užívat, ale pak dospějete do bodu, kdy si plně uvědomíte, že nejen štěstí, ale ani láska není na prodej!

Panna

Karta Poslední soud
vám věští, že tento měsíc se konečně zúročí vaše snažení na milostném poli a dočkáte se toho, co jste si zasloužili. Všechno dobré, co jste pro svého miláčka udělali, bude po zásluze odměněno. Naopak lži a podvody se provalí, takže pokud máte černé svědomí, měli byste s tím počítat! Nezadané Panny konečně zjistí, jak na tom jste u svého vysněného idola, co si o vás vlastně myslí a jestli můžete počítat s jeho přízní. Ať už je odpověď ano nebo ne, spadne vám kámen ze srdce, že to konečně víte.

Leden pro vás bude zároveň do určité míry přelomový ve vztazích. Něco se změní, věci budou od nynějška jinačí než předtím, ale bude se vám to líbit mnohem více. Konečně získáte pocit, že už si nemusíte na nic hrát, že můžete být takoví, jací doopravdy jste a nehrát nějaké divadlo. A všechno dobré, o co jste se v lásce zasloužili, to všechno vaše dlouhodobé snažení vám přinese své ovoce. Chvílemi toto období nebude úplně snadné, ale hezkých chvílí se nakonec objeví mnohem více než těch náročných.



Váhy


Karta Velekněžka prozrazuje, že nejlepším rádcem ve věcech lásky pro vás tento měsíc bude jen a jen vaše intuice! Vykašlete se proto na přemýšlení, analyzování a nekonečné rozebírání citových záležitostí. I kdybyste si o tom povídali s kamarádkami u kávy nekonečné množství hodin, správného řešení se stejně nedoberete. Naopak, pokud poslechnete svůj vnitřní hlas, snadno okamžitě zjistíte, co je v dané chvíli nejsprávnější a co máte udělat!

Naslouchání svým vlastním pocitům pro vás možná bude tak trochu novinka, přece jen jste jako Váhy spíš rozumově založeni. Možná i vás samotné překvapí, kde se ve vás určité věci berou. Možná přijdete na to, že si ve skutečnosti přejete něco úplně jiného, než jste si doposud mysleli. Váš milostný život nabere nový směr, stane se opravdovějším a duchovně plnějším. Svůj protějšek začnete více brát jako svoji spřízněnou duši, nikoliv pouze partnera do života. Možná zjistíte, kde a za jakých okolností jste se potkali v minulých životech!

Štír


Karta Poustevník
vám věští dočasnou osamělost, nebo spíš bychom měli říct samotu. Slovo osamělost totiž evokuje smutek – ale vás teď samota bude naopak bavit a přinese vám příjemné pocity a zážitky! Pokud jste zadaní, nejspíš vás čeká dočasné odloučení, například kvůli delší služební cestě. Nezadaní Štíři teď budou se svým stavem spokojeni a příležitosti k seznamování vás nechají chladnými. Tak jako poustevník, který dal jméno tarotové kartě, každý z nás potřebuje občas být jenom sám se sebou, aby si utřídil své pocity a myšlenky, aby měl více času podívat se na svůj život s nadhledem a ponořit se do svého vlastního nitra.

Krátké lednové dny a dlouhé zimní večery vás vybízejí k rozjímání, meditaci a přemýšlení o životě. Místo randění si raději najdete čas na četbu dobrých knížek – hlavně s tématikou lásky a vztahů. Díky poutavým příběhům lidí, o kterých si přečtete, pak lépe uvidíte i svůj vlastní osud a lépe pochopíte své cíle a přání.

Střelec

Karta Šest holí
značí úspěch, takže se na poli lásky máte na co těšit! Platí to zvláště pro nezadané Střelce, kterým se konečně povede „ulovit“ výstavný protějšek, o jakém již dlouho sníte. Všichni přátelé vám ho budou závidět, a to je skvělý pocit zadostiučinění, hlavně pokud jste teď byli delší dobu sólo! Vyvine se vám nový vztah s vynikajícími vyhlídkami do budoucna, jen pozor na to, ať svůj protějšek berete jako rovnocenného partnera a ne jako „dobrou kořist“!

Zadaní Střelci pocítí radost – konečně se vám povede si ve vztahu prosadit svou a přesvědčit životního partnera, ať dá šanci vašim skvělým nápadům! Bude to krásný pocit vítězství. Ale ruku na srdce, netlačili jste na svého miláčka až příliš? V lásce totiž přece jen platí, že plány, které vymyslí oba dva společně, jim nakonec přinesou větší radost, než když jeden pořád jenom plní přání toho druhého. Na vás je teď řada hrát první housle, máte šanci se projevit a prosadit. Ale nezapomínejte u toho na sny a přání vaší polovičky, které se od těch vašich přece jen mohou trochu lišit!



Kozoroh


Karta Čtyři meče
vám přináší období příměří v partnerském vztahu. Problémy a drobné neshody, které se ve vašem vztahu již nějakou dobu táhnou, teď ustoupí do pozadí. Nebude o nich řeč a užijete si příjemné a ničím nerušené období ve dvojici. Ale pozor, nemyslete si, že vaše dlouhodobější potíže se tímto pádem vyřešily. Pouze se o nich nemluví, zametete je pod koberec, jak se říká, ale nezmizí. Ne že by na tom bylo něco špatného, konec konců ve většině vztahů jsou věci, o kterých ti dva spolu raději nemluví, aby se nepohádali. Dejte si však pozor, ať jich není příliš mnoho a ať nejsou příliš zásadní. Je totiž rozdíl nevyvolávat zbytečné hádky o maličkosti nebo utíkat od závažných problémů!

Nezadaní Kozorozi si najdou zajímavou známost, ale počítejte s tím, že asi nebude mít příliš dlouhé trvání. Po nějaké době totiž zjistíte, že vaše názory jsou v některých ohledech až příliš rozdílné. Přesto bude mít vaše setkání smysl a můžete se navzájem hodně obohatit!

Vodnář

Karta Eso mincí
je kartou velkých úspěchů a hojnosti! To je skvělá zpráva, ale pozor – jedná se především o materiální dostatek, zatímco láska je záležitost citů! Vaše spojení s protějškem vám oběma přinese spoustu výhod, usnadní vám život a oboustranně z něj budete těžit. Vy můžete vašemu partnerovi nabídnout přesně to, co mu v životě chybí, a on zas vám pomůže zaplnit prázdná místa a splnit vaše sny. To je na jedné straně úžasné a můžeme vám k tomu blahopřát. Ale dejte si pozor, aby váš vztah neplynul spíš trochu jako obchodní partnerství a nikoliv jako milostný poměr!

Hlavně nezadané Vodnáře vybízí tarot k opatrnosti. Dejte si pozor, ať vstupujete do nového vztahu opravdu z lásky, nikoliv pouze ze zištných důvodů! Nalejte si čistého vína a zeptejte se sami sebe – skutečně chci tohoto člověka, nebo mi jen pasuje do mých plánů? Možná má dům či byt, peníze, možná chcete někoho k založení rodiny. Ale nezapomínejte na to, že manželství bylo obchodním vztahem v dávném středověku. Dnes už je to o něčem jiném, o spřízněnosti duší!

Ryby

Karta Věž patří v tarotu mezi ty komplikovanější, a taková je i věštba, kterou vám přináší. Její poselství totiž zní – připravte se na to, že vaše plány a něco, co jste si budovali, se vám nečekaně zhroutí! Víme, zní to děsivě, ale jak sami uvidíte, není potřeba se bát, právě naopak, nakonec vám to přinese více dobrého než špatného!

Pravděpodobně žijete po stránce lásky a partnerského života v dlouhodobém stereotypu. Každodenní povinnosti ve společné domácnosti, sem-tam příjemný večer ve dvou, ale už to taky není to, co to bývalo. Nezadané Ryby si už zas hezky zvykly na svůj single život, nechtějí na něm nic měnit, užívají si svobodu a klid ve vlastním malém bytečku. Teď však přijde něco, nějaká novinka či změna, která vás z tohoto zažitého stereotypu vytrhne. Možná to bude nová a velmi neobvyklá známost, nebo hlavně u zadaných nutnost změny práce či bydliště nebo nějaký zvrat v rodině. Zasáhne vás to jako blesk a přinutí vás to přehodnotit věci, o které jste se snažili a zeptat se sami sebe, jestli náhodou nesníte o něčem úplně, ale úplně jiném!

Máte někdy pocit, že už to mezi vámi není takové jako na začátku vztahu? Vytratila pověstná jiskra a nastal stereotyp? Inspirujte se podle znamení, ve kterém jste se narodili a přečtěte si, jak oživit vztah podle hvězd...

Autor článku

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.