Home - Články - Láskohled 8. - 14. dubna

Láskohled 8. - 14. dubna

vloženo 5. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 8. - 14. dubna

Teprve se vám zapalují lýtka, nebo už dávno hoří? Ať tak nebo tak, s novým Láskohledem se dozvíte, jestli požár pro tentokrát raději uhasit, nebo na něj ještě přiložit. Láska může být vrtkavá jako štěstěna, ale vždycky se jí dá alespoň trochu pomoci. Jak na to? Nový Láskohled vám poradí!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vztahu jste skutečně spokojeni. Jste s partnerem skvěle sehraní a dokonce i stále stejně zamilovaní. Možná ještě více jako na začátku. Láskyplná opora je v životě to nejvíc.

Býk
Stále se plácáte v tom samém. Řešíte ve vztahu neustále ty samé věci a už vás to přestává bavit. Několikrát ohraná písnička se vám přestává líbit a uvažujete nad radikální změnou.

Blíženci
Objeví se ve vašem okolí jedinec, s kterým vás již jednou životní cesta spojila. Nyní se znovu setkáváte a opět to mezi vámi jiskří. Myslíte, že by stálo za to to s ním zkusit?

Rak
Jste jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Stále nevíte, který objev upřednostnit a neustále zvažujete různé možnosti. Pozor však, ať nepřemýšlíte příliš dlouho. To se nemusí vyplatit.



Lev
Máte před sebou období plné lásky a pochopení. Nezadaní jedinci mají jedinečnou možnost potkat osobu svých snů. Mějte proto tento týden oči pořádně dokořán ať ji nepřehlédnete.

Panna
Váš nový objev se tento týden pěkně vybarví. Zjistíte, že se jedná o sobeckého člověka, který v sobě nemá špetku empatie a slušného vychování. Dejte raději urychleně ruce pryč.

Váhy
Vaše charisma je tento týden na vrcholu. Nebojte se proto využít této příznivé konstelace ve svůj prospěch. Váš nynější sex-appeal vám může výrazně pomoci i v pracovním životě.

Štír
Milí Štíři, v lásce máte výborné vyhlídky do budoucna. Již nyní si se svým protějškem skvěle rozumíte a jste si vzájemnou oporou. Čekají vás však ještě daleko romantičtější chvilky!



Střelec
Nevyhýbejte se tento týden společenským událostem. Máte totiž jedinečnou možnost potkat na podobných událostech člověka, který se k vám perfektně hodí. S radostí se seznamujte.

Kozoroh
Blahodárný vliv Venuše vám koncem týdne přinese velké štěstí v lásce. Zadaní jedinci budou obklopeni harmonií a singles se zase na první pohled zamilují do někoho moc zajímavého.

Vodnář
Láska vás na jaře nabíjí energií. Máte ji kolem sebe požehnaně. Nemusí se vždy jednat o romantickou lásku. S jistotou však lze říct, že kolem sebe máte spousta lidí, co vás milují.

Ryby
Po nějakém čase láska ve vztahu trošku vyprchala a vy si začínáte všímat, že vás váš protějšek rozčiluje čím dál tím víc. Neshodnete se dokonce ani v zásadních otázkách soužití.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.