Home - Články - Láskohled 4. - 10. února

Láskohled 4. - 10. února

vloženo 1. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4. - 10. února

Následující týden bude vliv pro to, jak nakonec strávíte Valentýna! Bude krásnou a harmonickou oslavou vašeho vztahu, nebo se ještě předtím dočkáte nepříjemných dramat a o Valentýnu budete akorát trucovat? Hledejte odpověď v novém Láskohledu! Nezadaní určitě doufají, že ještě před svátkem zamilovaných stihnou potkat lásku. Podaří se to? Zjistěte víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Komunikace v partnerském vztahu vázne a vy se navzájem stále více vzdalujete. Je třeba se naladit na stejnou vlnu a prožít něco silného. Vyražte o víkendu někam za dobrodružstvím.

Býk
Váš miláček vás tento týden opravdu příjemně překvapí. Jeho pozornost vám není lhostejná a dlouho budete na tento romantický důkaz lásky vzpomínat. Jen si to dostatečně užijte.

Blíženci
Sychravé počasí jen láká ulehnout do vyhřátého pelíšku s vaším miláčkem. Užívat si tento týden budete jeden druhého a víkend bude plně ve vaší režii. Z postele jen tak nevylezete.

Rak
Váš milostný život si konečně žádá změnu. Stále se nemůžete k tomuto kroku odhodlat, ale potkáte jistého jedince, který vám rozhodnutí značně usnadní. Stačí ho jen následovat.

Práce někdy bývá místem, kde bují vášně. Když spolu muži a ženy tráví tolik času, nevyhnou se projevům sympatií. A občas taky erotickým choutkám. Někdo podlehne vábení víc a jiný zase odolá, ale lásce se vždycky poručit nedá. Nosíte v sobě gen nevěry, zjistěte to hned teď!


Lev
Čeká vás tento týden důležitá debata, která vám pomůže udělat důležité rozhodnutí do budoucna. Nad tímto krokem již dlouho přemýšlíte a je dobře, že jste si k tomu konečně sedli.

Panna
Neopouští vás pozitivní nálada a úsměv na tváři. To prospívá zejména milostným i přátelským vztahům. V dlouhodobých svazcích zavládne harmonie. Nezadaní upoutají něčí pozornost.

Váhy
Láska má tento týden u vás dveře plně otevřené. Vítat ji budete s otevřenou náručí a trochu vystoupíte ze skrytu své osamocené ulity a nebudete se divit pestrým barvám tam venku.

Štír
Nepřehlédněte nyní osobu, která se sice ve vašem životě mihne velice rychle, ale nechá ve vás opravdu silný zážitek. Nejen, že vám zůstanou úžasné vzpomínky, ale něco se i naučíte.


ZÁVIDÍTE SVÝM PŘÁTELŮM ŠŤASTNÝ VZTAH? Nebuďte pozadu a zavolejte mi! Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na telef. číslo 906 701 701! Paní Květa


Střelec
Tento týden se nese v duchu zábavy. Plně využijete veškerých nabídek a pozvánek na společenské akce, kde budete vždy hvězdu večera. Sami se však vracet domů rozhodně nebudete.

Kozoroh
Milí Kozorozi, čeká vás tento týden velice důležité rozhodnutí, které se týká vašeho milostného života. Bojíte se, že nakonec budete svého rozhodnutí litovat. Opak je však pravdou.

Vodnář
Naprosto nečekaně vás zasáhnou sympatie, které začnete chovat k jednomu z kolegů. Nevíte si, jak si se svými emocemi poradit. Nejdříve je potřeba zjistit, jak je na tom kolega.

Ryby
Využijte tento týden k tomu, abyste vyřešili problémy ve vztazích, ať už těch milostných, či přátelských. Hvězdy jsou vám v této záležitosti příznivě nakloněny. Tak směle do toho.

|<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.