Home - Články - Láskohled 4. - 10. března

Láskohled 4. - 10. března

vloženo 1. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4. - 10. března

Březen je ošemetný měsíc! Doznívá zima a blíží se jaro. Tyto protipóly se promítnou i do vašich milostných životů. Zatímco některým se srdce rozhoří touhou a budou pro okolí neodolatelní, ti další ještě setrvají v zimním spánku a nic s nimi nebude. A co si hvězdy připravily pro vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, koukáte se už na všechny možné strany a ten pravý, či ta pravá stále nepřichází? Možná se díváte příliš do dálky. Nezapomínejte na to, že pod svíčkou je největší tma.

Býk
S láskou je to u vás milí Býčci momentálně trochu na štíru. Nemáte chuť na seznamování ani flirtování. A pokud nějaký vztah máte, zjistíte, že zřejmě toužíte po úplně něčem jiném.

Blíženci
Nevídaná stydlivost vám brání v tom, abyste oslovili jedince svých snů. Stále váháte a bojíte se odmítnutí. Věřte však, že tato osoba už netrpělivě čeká na první krok z vaší strany.

Rak
Seznamování vám tento týden jde opravdu na jedničku. Vaše komunikační schopnosti jsou na skutečném vrcholu a jste bavičem celé party. Není divu, že na vás kdekdo může oči nechat.


OKOUZLILA VÁS ZADANÁ OSOBA? Nevíte, co dál? Ráda vám poradím! Tel: 906 701 701. Kartářka Jasmína


Lev
Stále se trápíte nad vztahem, který jde už zřejmě do kytek. Vy se však skomírajícího partnerství držíte, jak tonoucí stébla trávy. Je na čase jít dál a vyhlížet světlejší zítřky.

Panna
Váš nový objev se začíná teprve teď naplno projevovat a nutno říci, že to, co máte možnost vidět, se vám ani trochu nelíbí. Musíte nyní jednat opravdu rychle a hlavně radikálně.

Váhy
S životním partnerem jste se rozhodli pro velkou změnu ve vašem životě. Oba si uvědomujete, že začátky budou hodně těžké, ale věřte, že pokud držíte pospolu, vše dobře dopadne.

Štír
Snaha o obnovu vaší lásky opět nevyšla. Stále narážíte na velkou tvrdohlavost vaší polovičky, která navíc nechce přistupovat na žádný kompromis. Možná je třeba jít konečně dál.

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Střelec
Uleví se vám, když zjistíte, že vaše podezřívavost nemá vůbec žádné opodstatnění a báli jste se zbytečně. Příště však projevte více důvěry a nedělejte zbytečné a ukvapené závěry.

Kozoroh
Brouzdáním po internetu za zavřenými dveřmi nikoho nepotkáte. Vylezte konečně ze svého brlohu a běžte se bavit! Kolem vás je tolik příležitostí, tak je pořádně chytněte za pačesy.

Vodnář
Harmonie a láska je ve vašem partnerství i po letech doslova hmatatelná. Pro vaše přátele jste skvělým vzorem a nejlepší je, že tento vzorec hezkého chování přenášíte i na své děti.

Ryby
S partnerem dochází momentálně k častým hádkám kvůli naprostým maličkostem. Kvůli jisté záležitosti jste s nervami v kýblu a odnáší to i vaše drahá polovička. Tudy cesta nevede.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.